Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapomnial o rocznicy

Polecane posty

Gość gość

po raz kolejny. jest mi strasznie smutno :(

Gość gość
no coz, nie bedzie fociuf na fejsik, zeby sie pochwalic :( a na powaznie - nie wszyscy rozpamietuja rocznice i on moze faktycznie nie pamietac ani o tym nie myslec. jak ci zalezy, to mu przypomnij.

Gość gość
kiedys pamietal i zawsze to bylo wazne dla niego, od jakiegos czasu dopiero zapomina

Gość gość
i przypomnialam, nawet mu dalam prezent (zawsze dawalismy sobie drobiazgi z tej okazji albo szlismy gdzies razem), a on nic, tak jakby nic sie nie stalo

Gość gość
spowszednial mu moze zwiazek, jak dlugo jestescie razem?

Gość gość
no wlasnie mam takie poczucie, ze cos sie juz wypalilo... z kazda taka mala rzecza coraz bardziej sie upewniam... :(

Gość gość
niektórzy mężczyźni są po prostu beznadziejni

Gość gość
ja go kocham, nie uwazam, ze jest beznadziejny, ale kolejny raz sprawil, ze ze smutku opadaja mi rece

Gość PPKK
Mężczyźni mają to do siebie, że nie pamiętają dat. Często zapominają o dacie własnych urodzin. Nie gniewaj się na niego. Mogłaś przygotować fajną kolację i wino na stole. Podejść do tego spontanicznie, bez stresu i oczekiwań. Przecież tak powinnaś była zrobić. On z pewnością Cię kocha ale ma na głowie męskie sprawy. ;)

Gość gość
byla kolacja, bylo wino i bylo jego wzruszenie ramionami. bylo spontanicznie, jak co roku, z niewielkimi oczekiwaniami, jak zawsze :(

Gość gość
tylko z kazdym kolejnym razem coraz ciezej

Gość PPKK
Nie smuć się. Może noc będzie fajna? Wybacz mu to, że jest zapominalski. Przecież tak nie można się zadręczać, On nie rozumie że sprawił Ci przykrość. Mężczyźni myślą innymi kategoriami i to, że zjadł z Tobą kolację itd i to uważa za świętowanie. Rozchmurz się. 🌼

Gość gość
dzieki <3 noc niestety nie bedzie fajna, dzisiaj nawet nie spedzamy jej razem z przyczyn niezaleznych ode mnie - on sie na cos juz umowil. siedzimy na razie w dwoch innych pomieszczeniach :(

Gość gość8
oczekiwania sa zrodlem wszelkiego cierpienia. gdybys podeszla do sprawy z bezinteresowna miloscia i bez oczekiwan, nic bys nie stracila, procz tej udreki, ktora teraz przezywasz...

Gość gość
Byc moze. Ale co, mam nie miec zadnych oczekiwan i zadowalac sie bylejakoscia, udajac ze wszystko jest mi obojetne i na niczym mi nie zalezy? Mam sie starac zawsze tylko ja?

Gość gość
nie masz sie zadowalac bylejakoscia, jak ci chlopak nie odpowiada, to zmien. albo powiedz mu, co ci nie odpowiada, niech sie dostosuje.

Gość PPKK
Siedzicie w różnych kątach bo Ty się pogniewałaś. Idź do Niego, przytul się, powiedz mu że Go kochasz. I, że dziękujesz za lata które z Tobą spędził. I, że poczekasz kiedy wróci. Wiem, rozumiem. Wszystko zależy od charakteru człowieka. Ty się na to nie zdobędziesz, bo czujesz się smutna, samotna i niekochana. A wiesz, że to nieprawda. Musisz ćwiczyć wiarę w siebie. Pozdrawiam.

Gość gość
mam wrazenie, ze myslisz, ze jestem ameba... mowie mu, ale co z tego? nic z tych rozmow nie wynika.

Gość gość
nie nie, to ty myslisz, ze jestes ameba.

Gość gość
oczywiscie, ze czuje sie smutna, samotna i niekochana. z jakiegos powodu cos sie zmienia miedzy nami, ja to wiem, on nic nie mowi i twierdzi, ze wszystko jest jak zawsze. a potem sa takie dni jak teraz, kiedy tylko potwierdzaja sie moje podejrzenia, ze cos jest nie tak.

Gość gość
"noc niestety nie bedzie fajna, dzisiaj nawet nie spedzamy jej razem z przyczyn niezaleznych ode mnie - on sie na cos juz umowil. siedzimy na razie w dwoch innych pomieszczeniach smutas.gif" X Na noc się umówił ??