Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 32latek

Kręcą mnie tylko nastolatki. Czy jestem chory?

Polecane posty

Gość 32latek

Mam taką przypadłość że kręcą mnie tylko dziewczyny powiedzmy licealnym, tak 15-20lat. Nastolatki po prostu mają jakieś hipnotyczne działanie na mnie, wręcz nie mogę oderwać wzroku. Chodzi nie tylko o sam wygląd ale o ten młodzieńczy spontan beztroskę i radość życia. Starsze w wieku powiedzmy studenckim kręcą mnie już dużo mniej a takie 25-30 lat to już prawie w ogóle. Zdaje sobie sprawę że w moim wieku (32 lata) to już za późno na tak młode dziewczyny ale natury niestety nie oszukasz.. I teraz pytanie co powinienem z tym zrobić bo ciąży mi ta sytuacja. Nie wiem czy powinienem się leczyć, zaszyć się gdzieś na bezludziu czy może związać na siłę z jakąś starszą która mnie w ogóle nie kręci licząc że może to się kiedyś zmieni.. Proszę o potraktowanie tego tematu serio bo jest to duży problem dla mnie.

Gość gość
Dorosły człowiek panuje nad swoimi popędam.

Gość gość
poki tych mlodych nie g****isz to co za problem? a do zwiazku ze starsza nikt cie nie zmusza. Na prostytutki mlode tzn od 18 mozesz chodzic.

Gość gość
Jesteś gejem, kręcą cie nastolatki bo nie mają kobiecych bioder ani pupila achlopieca sylwetke, pedofilem - nie mają kobiecych kształtów.Sam siebie oszukujesz, że chodzi o młodzieńczy wigor a chodzi brak kobiecych kształtów, wigor mają też dojrzałe k9biety ale nie mają figury wychudzonej o chłopca. Zdjęcie zrobione prz3z Dawida z dymkiem i.tytuł jaki mu nadał mówi prawdę o tobie, Dawid zapewne jest tego pewien;)

Gość 32latek
a kto powiedział że ja nie panuję?

Gość 32latek
prostytucja mnie brzydzi, nie byłbym w stanie tego zrobić z prostytutką.. x Poważnie was pytam bo nie wiem co zrobić z tą sprawą i jest to duży problem. Mam wysoki popęd którego nie mogę zaspokoić i który sprawia że jestem sfrustrowany i nieszczęśliwy.

Gość marcin_wawa
Dzisiaj nawet szesnastki mają ładne krągłe biodra, czemu w 2000s wszystkie były płaskie? Czy to ja byłem w felernym otoczeniu?

Gość gość
brzydzę się takimi starymi dziadami oglądającymi się za dziećmi, to powinno być karalne

Gość gość
czym sie różni przecietna 18 latka od przecietnej 23 latki?

Gość gość
zboczeńców powinno się kastrować

Gość gość
lubisz Lolitki, ja też, to nic złego. Pamiętaj MUSI MIEĆ 15 lat, co najmniej!!!

Gość Teppic   No1
"Zboczeńców powinno się kastrować" Mamie to powiedz. 32latku, twoja sytuacja może być spowodowana też tym, że dziewczyny w wieku licealnym nie są jeszcze zniesmaczone i zgorzkniałe z powodu życiowych doświadczeń. Jedna laska z klasy licealnej mojej obecnej żony była naszą współlokatorką 5 lat po ukończeniu LO. Nie wiem, czy widziałem kiedyś taką przepaść między tym, jak człowiek się zachowywał przed i po. "Rozgoryczenie" nie oddaje powagi tego, jak cynicznie podchodziła do świata. Wystarczyło 5 lat zderzeń nadziei i aspiracji z rzeczywistością. Nie dziwię ci się.

Gość gość
tym samym co 13latka od 18 latki albo 23latka od 28latki? czyli wiekiem a co za tym idzie wyglądem zachowaniem patrzeniem na świat itp.

Gość gość
Takiej lasce nie potrzebny stary zgorzkniały życiem dziad.

Gość 32latek
Rozumiem, dlatego pytam co powinienem zrobić w takiej sytuacji.

Gość gość
Egzorcyzmy pomogą

Gość 32latek
Uważasz ze jestem opętany przez szatana? Wydaję mi się że moje skłonności są jednak naturalne.

Gość gość
czym ty się przejmujesz zarywaj, wcale nie jest za późno, jeśli dobrze wyglądasz i masz dobrą gadkę to jeszcze niejedna małolata na ciebie poleci i nie słuchać stękań głupich kwok z kafe, im zawsze coś przeszkadza, a najczęściej to po prostu zwykła zawiść bo jak to można oglądać się za młodymi a nie za nimi...

Gość gość
Gdy chodziłem jeszcze do gimnazjum to taki gagatek jak ty kręcił się i nagabywał dziewczyny do momentu aż nim się policja nie zajęła. Dziewczyny po tym zdarzeniu miały pogadankę na lekcji wychowawczej.

Gość 32latek
Ale jaki gagatek jak ja? Ja nikogo nie nagabuje a na pewno nie dziewczyny z gimnazjum bo są za młode nawet dla mnie. Pytam się grzecznie co powinienem zrobić w tej trudnej dla mnie sytuacji a dostaję tylko po głowie od takich jak ty nie wiadomo nawet za co. Bo mam takie skłonności jakie mam? I co ja temu jestem winny?

Gość marcin_wawa
Młodą dziwkę może znajdź? Bez złośliwości mówię.

Gość gość
nie wiem. jest to trochę dziwne, np pedofilię sie tłumaczy tym że dorosły facet boi się że nie da rady z dorosłą kobietą . Z tego co pamiętam w liceum nie tyle były to spontaniczne nimfy, co zakompleksione dziewczyny z trądzikiem. Wcale nie zawsze takie świeże i wesołe. Jak wtedy spotykałyśmy sie ze starszymi facetami to to samo nam nie pasowało co teraz tylko że nie miałyśmy na piwo, więc cieszyłyśmy się że ktoś nas zaprosi. Albo jak facet był beznadziejny to mówiło sie tylko koleżankom, a jemu nie,a po paru latach już mówi sie wprost żeby nie tracić czasu.

Gość gość
Jest wiele kobiet które zaczęły sobie radzić dopiero po szkole, więc to niepowodzeniach to przesada.

Gość gość
to całkowicie normalne mam tak samo :)

Gość gość
istotne czy byliscie juz w dluzszym milosnym związku

Gość gość
wyprzedzam bota

Gość 32latek
a jakie to ma znaczenie?

Gość gość
Jak na moje autorze jestes pedofilem.nawet jak zwiazesz sie z kobieta ktora cie nie kreci, czy to 22 czy 27 latka, to bedzie problem jak bedziecie miec corke a ona kolezanki z klasy.Pozostaja filmilo dla doroslych i wlasna raczka, zeby nikogo nie skrzywdzic i nie narobic sobie klopotow.Fakt ze nastolatki sa najpiekniejsze, ty widzisz w nich material do roochania a ja jako starszawa kobieta -czyste anioly o doskonalej urodzie

Gość 32latek
1. Nie wiem jakiego pedofila interesują osoby w wieku 15-20 lat.. Przeczytaj najpierw definicję pedofilii. 2. W którym miejscu napisałem że widzę w nich tylko "materiał do roochania". To wyłącznie twoje domysły niepoparte niczym. 3. Skoro jak sama piszesz "nastolatki sa najpiekniejsze" oraz że to "czyste anioly o doskonalej urodzie" to chyba nie ma nic dziwnego w tym że wzbudzają zainteresowanie płci przeciwnej?

Gość gość
z tymi pryszczami tez ?