Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sluchajcie pomóżcie w tajemnicy przed mężem pozyczylam

Polecane posty

Gość gość
Powiedz Mężowi. Powiedz, że to były pielniądze, które odkładałaś na prezenty.

Gość gość
Pożyczacze nie oddają. Już w szkole można się o tym przekonać, a w dorosłym życiu jest tak samo. Od pożyczek są banki, nie znajomi. Straciłaś. Ale postrasz go trochę. I powiedz mężowi, zanim on kiedyś nagle odda te pieniądze przez Twojego męza, albo mu powie żebyście jeszcze poczekali. Przecież on nie wie, że to tajemnica przed mężem i mąz od obcej osoby się dowie.

Gość gość
Ktoś pytał nie no odłożone mam więcej zostało mi jeszcze 800zl .

Gość gość
On wie bo mu jeszcze mówiłam ze naprawdę na kilka dni bo to moje oszczędności .

Gość gość
gość dziś On wie bo mu jeszcze mówiłam ze naprawdę na kilka dni bo to moje oszczędności x Nieee, nieee, nieee co za matolica. To się pożegnaj z kasą, jak ten ciul wie, że mąż o niej nie wie. Twój temat przypomina mi kilka prowokacji z cyklu: pomóżcie mi, ale ja i tak nie skorzystam.

Gość gość
gość dziś Powiedz Mężowi. Powiedz, że to były pielniądze, które odkładałaś na prezenty. xxx Otóż to. Kobietą jesteś autorko, masz prawo do słabości i łez w emocjach. Choćby były wymuszone. Bądź więc jakaś taka nieobecna dla męża. Później gdzieś niby sobie kątem popłacz, ale tak aby mąż miał szanse dostrzec. Jeśli nie jest nieczuły to szybko przyleci z pytaniem co się stało a Ty go już urobisz, że chciałaś sprawić niespodzianke, w tajemnicy odkładałaś pieniążki na wspólny wyjazd, ale przyszedł gnojek śmierdzący pożyczył i nie raczy zwrócić. Powodzenia.

Gość gość
niech twój mąż wsadzi mu kosę w bebechy

Gość gość
Nie odda, sama byłam tak naiwna tylko to było 200 zł, szkoda mi było bo żonę miał w ciężkim stanie w szpitalu,miał przyjść odpracować i kontakt z nim sie urwal,tez zapewnial ze odda na spokojnie- facet po 40 pracował u nas 3 lata

Gość gość
To nie jest prowokacja naprawdę nie. Niestety dałam się zrobić jak debil serio . Takie rzeczy się jednak dzieją.

Gość gość
1. powiedz mężowi 2. daj ultimatum pożyczkobiorcy - przekroczenie kolejnego terminu = wniosek do sądu. 3. jeżeli oleje wyslij do niego list polecony z potwierdzieniem odbioru (dowód w sądzie) w którym po raz ostatni dajesz mu termin na spłatę. 4. jeżeli i to oleje - składasz wniosek do sądu o rozpatrzenie w trybie nakazowym zwrotu pożyczki. Jeżeli w SMSach masz powierdzenie tego, że od ciebie pożyczył. np. pisałaś kiedy Ci odda, a on odpisywał przesuwając termin, to juz jest dowód. Najlepiej napisać SMS jeszcze raz dla pewności na samym początku zanim zaczniesz działać. Aby oddał pożyczone 900 zł i czekac na odp. jeżeli odpisze, że odda jak będzie miał, to tym samym się przyznał, że pożyczył.

Gość gość
Mam całą rozmowę na ten temat tj o pożyczkę kiedy odda itd .

Gość gość
Coś kręcisz ,raz piszesz że mija 4 dni jak ci nie oddał pieniędzy a potem piszesz że mija ponad tydzień.

Gość gość
Bo nie chciałam tak dokładnie pisać co i jak Dziś mamy czwartek minął ponad tydzień :) nic nie kręcę po co mam kręcić Sama jestem tak mega wściekła i mam tyle swoich problemów a teraz jeszcze to

Gość gość
Moja kolezanka miala taka sytuacje ze zaprzyjazniona rodzina nie chciala oddac pozyczonej ogromnej sumy.przestali splacac raty, ze "teraz nie maja".nie obylo sie bez adwokata i nagle kasa sie znalazla.oczywiscie przyjazn sie skonczyla, ale po co komu tacy falszywi ludzie i zlodzieje Autorko, 16.09 dobrze radzi, nie ma innego wyjscia.na pewno stracisz znajomego, ale co ci po nim, skoro.ci.nie oddaje kasy to ma cie gleboko w d....pie

Gość gość
No właśnie to nawet nie chodzi o to serio. Ale On k***a się w ogóle nie odzywa. Jakby napisał hej przepraszam oddam w następnym tyg a on nic to co on liczy ze zapomne :D ? Krew mnie zalewa bo mogłam te pieniądze wpłacić dziecku jakiemuś na siepomaga a zafundowalam gowniarzowi dobry melanż (tak mi się wydaje )

Gość gość
To znów ja. Wiecie co ? Miało byc do ostatniego pisałam kilka razy do niego siedzi ma portalu spol i nawet nie czyta co pisze. Rozumiecie co za bezczelność ? :O jaka ja jestem żałosna A napisałam ze koniec zabawy .

Gość gość

No niestety, albo powiedz mężowi, albo wybierz się do faceta osobiście i postrasz, że założysz mu sprawę w sądzie.