Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój ojciec to prymityw, podrywa baby nawet przy matce

Polecane posty

Gość gość
mój ojciec jest podobny, ale ja jestem facetem... i powiem Ci, że też słabo to widzę, tylko że ciężko to zmienić już

Gość gość
ja natomiast współczuje wszystkim żonkom takich prostaków :( I jak potem wymagać szacunku od takiego jak on nie wie nawet co to jest i tak pokolenie za pokoleniem

Gość gość
ja za to jestem przy kobietach sztywny jak kołek przez to hahaha

Gość gość
kurde, to jednak nie jestem sama :) są jeszcze takie emocjonalne poszarpańce jak ja :)

Gość gość
Jeżeli wrodzilas się w matkę to wcale ojcu się nuedziwie

Gość gość
a co masz do matki można wiedzieć, ona mnie wychowała, ojciec nadawał się tylko do zarabiania, żadnej miłości mi nie dał. Wszystko co najważniejsze dostałam od mamy... więc nie bardzo rozumiem o co ci chodzi?

Gość gość
jestem sobą, ani matką ani ojcem. I dość świadomą jednostką.

Gość gość
"Prawdziwy samiec, a nie prymityw." x Sraniec, debilu, a nie samiec :O Samca poznaje się po innych cechach, ale na pewno nie po prostactwie czy braku kultury.

Gość gość
"Samiec alfa i wiesz co? Będziesz miała podobnego partnera. Jak dowodzą badania, kobiety szukają na partnerów osoby podobne do ich ojców." X Goowno prawda. Też miałam podobnego, skrajnie prostackiego ojca. Agresywne, wulgarne teksty i mentalność ferdka kiepskiego. I całe dzieciństwo się go wstydziłam oraz zazdrościłam moim koleżankom normalnych ojców. A teraz wręcz szukam jego totalnego przeciwieństwa. Nawet przeciętna kultura mi nie wystarcza, musi być naprawdę dobrze wychowany. Mój ex był uduchowionym, wrażliwym oraz szarmanckim artystą. I aktualny też jest ;) A na takich prostaczków pokroju mojego ojca to nawet nie zwracam uwagi.

Gość gość
gość dziś X Ale jesteś tak samo prostacka i wulgarna jak on :O

Gość gość
dokładnie :O

Gość gość
Nooo, potoczne wyrażenie "goowno prawda" to szczyt prostactwa i wulgarność, że hej! :D

Gość gość
Nie, zwykłego prostactwa. Gdybyś posiadała kulturę osobistą nigdy nie przyszło by ci do głowy by tak napisać. Jesteś zwykłym patolem, który chce pozować na normalną osobę. Genów nie oszukasz 🖐️

Gość gość
Mam gdzieś to co uważasz za prostactwo, forumowy frustratku. ;) Widać, ze zabolało, bo obaliłam twoją durną teorię, więc oczywiście trzeba odwrócić kota ogonem, typowe. :D

Gość gość
Nic nie obaliłaś, a potwierdziłaś, że patolskie zachowania przechodzą w genach. Wcale się nie dziwię, że ten spokojny o duszy artysty jest już ex. Też bym nie wytrzymał z prostaczką 🖐️

Gość gość
"patola" i "prostactwo" bo dziewczyna uzyła słowo "gówno"? serio? chyba nie znasz definicji słów, których używasz dzieciaku. o ezuuuuu co za bezmózdzy malkontenci tu siedzą xD na kafe praktycznie wszystko jest "patologią"... xD

Gość gość
weź olej tego glupio-mądrego debila xD taki wściek doopy z powodu popularnego słowa xD

Gość gość
Nie zamierzam wspinać się na szczyt kurtuazji podczas luźnej rozmowy na forum, zwłaszcza takim jak to, indolencie. I akurat to wyrażenie słyszałam już z ust wielu kulturalnych erudytów (którym zapewne nie dorastasz do pięt erudycją czy obyciem). Twoja definicja prostactwa zakrawa o śmieszność. I nic po ojcu nie mam, bo zawsze był dla mnie antywzorem. Matka nauczyła mnie wszystkiego. Akurat na kulturę i charakter człowieka wpływa wychowanie, nie geny (te warunkują nastrój, temperament czy skłonność do używek), ignorancie. Więc wiesz gdzie możesz sobie wsadzić swoje śmieszne zdanie i głupie tezy? Wiesz gdzie? No właśnie ;)

Gość gość
Tam gdzie ty przyjmujesz...? Jesteś zwykłym patusem i nie oszukuje się. Pamiętaj że szmaty nie zrobi się jedwabiu, choćbyś nie wiem jak zaklinala rzeczywistość 🖐️

Gość gość
buahahah, weż już spier'dalaj trollu z tym swoim bólem doopska :O coraz więcej debili tu siedzi, nawet porozmawiać się nie da bez głupawego off topu

Gość gość
Patologią mentalną to jest nadużywanie słowa "patologia"; najczęściej z powodu ograniczenia mentalnego i/lub wąskiego zasobu słów.

Gość gość
Racja, wychodzę z tego topicu, bo nie przywyklem dyskutować z patologicznymi ludźmi. Przez chwilę poczułem się jakbym był na tak niskim poziomie jak twój. Żegnam ofiarę prostackich genów 🖐️

Gość gość
Autorko a co na to twoja mama? Czemu siedzi z takim prymitywem?

Gość gość
Tu autorka :) Co tu się dzieje, kobieta wyraziła swoje zdanie i chwała jej za to. Pozdrawiam :*

Gość gość
Mój ojciec nie dość, że jest antywzorem to jest jeszcze moim największym wrogiem. Nikt mnie tak nienawidził jak on.

Gość gość
Troll autorka z Białorusi już też tu jest :O

Gość gość
hej, moja mama akurat jest z tych co to przy mężu, no i tez mnie to męczyło. Fakt że jego więcej nie było niż był to był spokój. Mówiłam jej że nie ma się czego bać, rozwodu itp. ale niestety ja niewiele mogę zrobić.

Gość gość
Powiedział prostak, który nie widzi nic prymitywnego w chamskim podrywaniu innych kobiet przy własnej żonie :D:D:D To dopiero trzeba być troglodytą, dno... :O I który robi "patologię" z kogoś, tylko z powodu użycia potocznego wyrażenia. Idź, idź już stąd i się nie ośmieszaj ;)

Gość gość
a ten ułom co tak sie pluje to przypadkiem nie "bicu" ? on tez potrafi się tak debilnie nakręcac bez powodu

Gość gość
mogę być i trolem z Białorusi bucu wioskowy :)