Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie dochody

Polecane posty

Gość gość

Ile zarabiacie ? ile wasz maż? Ile macie dzieci ? Starcza wam na życie czy raczej żyjecie od 1 do 1 ?

Gość gość
maz 1900zł ja 1400zł., 1 dziecko 10 lat. oplat stalych ok 1500zł . mamy dzis 29,11 a ja mam na koncie 120zł maz jakies 20zł. z czego musze kupic jutro bilet miesieczny dla dziecka- 35zł. a i mam 100zł w bonach. a le mamy za to cala lodowke zawalona- dosstalismy mieso, jajka, ziemniaki- i pelno roznych rzeczy.od rodzicow meza bo mieszkaja na wsi. takze do 10 spokojnie damy rade.

Gość gość
4000 zł +800 zł od ojca dziecka. Tylko ja i dziecko . Mieszkanie 600 zł mies +100 zł internet i telewizja. Zero rat i kredytów. Tylko telefon za 50 zł miesięcznie. Daję radę póki co.

Gość gość
przeczytałam odchody :D:D Facet zarabia 1900 :o ? masakra

Gość gość
wiem ze za malo ale lubi sowja prace i nie chce zmieniac na inna. a u nas i tak duzo wiecej sie nie zarobi. tak do 2000zł na reke. a jak wicej to musialby isc na kierowce.

Gość gość
Oboje z mezem po ok. 4 tys na reke. Ale dużo oplat stałych w tym kredyt - wychodzi ok 3tys kosztów stalych.

Gość gość
w macu tyle maja :x

Gość gość
Ja 4000, maż 6500. Rzadko pracujemy po 8 godzin, bardziej 9-10, ale przynajmniej nie żyjemy od 1 do 1.

Gość gość
Ja +/- 4000 netto zalezy od premii Mąż 3500 netto Żyjemy na takim poziomie jak chcemy a coś odkładamy Dziwne, ze.jeszcze sie nie zlecialy bogate kafeterianki co maja min 15000netto

Gość gość
ść dziś Ja 4000, maż 6500. Rzadko pracujemy po 8 godzin, bardziej 9-10, ale przynajmniej nie żyjemy od 1 do 1. Xxx Majac nawet 20k miesięcznie mozna zyc od 1do 1 Zależy ile sie wydaje.

Gość gość
Ja 4.9 tys netto, mąż od 6.5 do 8 tys (zależy od premii). Nie mamy dzieci. Mamy raczej niskie koszty życia i nie mamy kredytów. Większość pieniędzy odkładamy, ale potem i tak wydajemy sporo na podróże.

Gość gość
Ja ok 1315 funtów netto mąż ok 1860 funtów netto (minimalna w UK to jakoś 1150 netto za cały etat), mamy jedno dziecko, w szkole podstawowej, i dodatek na dziecko 82 funty miesięcznie - to ma tutaj niemalże każdy (chyba że zarabia 60,000 + na rok, to nie ma.). Mieszkamy tuż koło Glasgow, do pracy dojeżdżamy 30 minut. Ogólnie to starcza nam na tzw. normalne życie, rozrywki, jakaś wycieczka zagraniczna na tydzień raz do roku (nie chodzi mi o Polskę ale np Hiszpanię, Włochy) i nieco też dajemy radę zaoszczędzić, bez spinania się.

Gość gość
Właśnie przekroczyłem próg podatkowy, zgarną mi za grudzień 32%

Gość gość
kurwa, gdzie wyscie tych mezow znalazly? na smietniku? zeby facet 1900zł zarabiał? :/ tragedia.

Gość gość
maz 5500zł, ja 2300zł

Gość gość
Ale jesteście krytykantki wszędzie ten jad. Kompleksy wielkości słonia

Gość gość
dziś Ale jesteście krytykantki wszędzie ten jad. Kompleksy wielkości słonia - dokładnie.

Gość gość
Mąż zarabia średnio 8-10 tys w zależności od ilości zleceń. Ja zarabiam, bez premii, 5 tys na stanowisku kierowniczym. Nie żyjemy od 1 do 1. Jedno dziecko.

Gość gość
U nas jest tak - ja niepełny etat, dziecko albo u niani albo z moją siostrą która pracuje na różne zmiany. ja zarabiam tylko 1,900 netto ale to jest 120 godzin miesięcznie. Mąż pracuje 40 godzin na tydzień i zarabia 3,400 netto. źle nie jest ale dobrze też nie. Mieszkamy w Głogowie.

Gość gość
Mąż około 10 tysięcy, ja 2400 - 2800. Troje dzieci. Kredyt spłacony. Jest dobrze.

Gość gość
Mąż 3000 zł ja 9000 zł. Mamy dwoje dzieci. Jest ok.

Gość gość
Dochody z prywatnej działalności. Też przekraczamy od dawna próg 32% ile dokładnie mamy miesięcznie to nie jestem w stanie powiedzieć

Gość gość
w jakiej branzy ma 10 tys?

Gość gość
14:55 Przecież większość ludzi zarabia koło 2000, ja mieszkam w Poznaniu, i przeglądałam ostatnio oglosZenia i prawie wszystkie pensje co oferuja netto to jest miedzy 1800 a 2500, nawet całkiem odpowiedzialne prace dla np. Technika, itp. Co innego kwota brutto, która jest znacznie wyższa, i często moze ja ludzie podają Ja się utrzymuje sama z córka, i mam 2500 zł , mieszkaniem bezczynszowe, brak samochodu, staram się odkładać 800-900 zł

Gość gość
Dlaczego pytasz się w jakiej branży ma 10 tysięcy mój mąż, a nie interesujesz się w jakiej branży kobieta zarabia 9 tysięcy? Mój mąż pracuje w branży medycznej. Czasami zarabia dużo więcej, ale usrednilam.

Gość gość
Maz około 4500 (za granica) od stycznia się polepszy i będzie 7000 średnio . Ja nie pracuje. Jest ciężko bo opłat tu ok 1500 wszystko i życie jego tam . Ale tak jak mówię zawinelismy się w akcji i odciagali wysoki podatek. Czekamy tez na rodzinne z tegoż kraju (ok.800zl /msc) I niestety własnego mieszkania nie mamy nie dostaneimy kredytu .

Gość gość
Maz średnio ok 4 tys.Ja najniższa.Szału nie ma.Jedno dziecko.

Gość gość
0 zł dostaję bawełniane skarpety z Cepelii. Prowizja ze sprzedarzy 10‰ od oczka

Gość gość
Ja 4,2 tyś Mąż 12 tys Ale pracujemy ciężko i mając 33 lata czuje się bardzo zmęczona życiem

Gość gość
Przestań Znajdź sobie jakiegoś kochanka