Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RenataPrzem22

Ocenicie domy weselne? Trójmiasto

Polecane posty

Gość RenataPrzem22

Szukam opinii osób, które organizowały wesela w kilku trójmiejskich lokalach. Szukam konkretnych i szczerych komentarzy. Moi bliscy znajomi będą za pół roku organizowali wesele właśnie w Trójmieście, udało mi się znaleźć kilka obiecujących lokali, ale sama mieszkam na drugim końcu Polski i nie mogę osobiście sprawdzić tych lokali. Proszę o wpisywanie wad i zalet tych miejsc: Stara Wędzarnia Sobieszewo Dworek Gościnny Lipce Dom weselny Żuławski Dwór

Gość WodzirejPruszcz
Stara Wędzarnia Sobieszewo - Tego nie znam zbyt dobrze, ale dalecy znajomi tam kiedyś nocowali i byli zadowoleni. Dworek Gościnny Lipce - Świetne miejsce. Kameralna atmosfera, dobre jedzenie, świetna lokalizacja i rozsądne ceny. Polecam! Dom weselny Żuławski Dwór - Całkiem ciekawe miejsce jeśli szukacie czegoś o takim wiejskim charakterze, byłem gościem na imprezie w tym miejscu i była to bardzo udana impreza...

Gość Kolcia

Pięknie jest w Krzewim Rogu w Chmielnie :) bardzo mi się tam podobało. Super że myślą o dzieciach i mają tam plac zabaw na ogrodzie.