Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest być na utrzymaniu meza i dawać dupppy za talerz zupy ?

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest być na utrzymaniu meza i dawać d**y za talerz zupy ?

Gość gość
A jak to jest, gdy ma się taki malusi móżdżek?

Gość gość
Ja utrzymywałam mojego gacha, a on nawet tej marnej zupy nie ugotował. Nic, ewidentnie nic, nawet palcem w bucie nie kiwnął. Tylko sofa, TV, piwko i joint. Wypiertoliłam. Tak więc są różne przypadki.

Gość gość
Ujowo

Gość gość
to chyba on d******ppy za talerz zupy. Nie mam pojecia, jak sie czuje i chyba nie jest to temat życia

Gość gość
Trafna wypowiedź powyżej . I ja odpowiem : z***biście :) prace mogę znaleźć zawsze, składki mam opłacane wiec nie tracę lat. A mam więcej czasu dla dziecka . Podziwiam kobiety pracujące i nie będę się odgryzac ale widać ze autorkę posta zzera zazdrość . No bo jak to jest chodzić do pracy i w domu zupę mezusiowi i tak gotować a jeszcze tylka dać ? Urabiac się w kieracie. A zaraz napiszesz, że jadacie na mieście. My też w większości bo ja gotować nie umiem albo gotuje mąż :) :) Pozdrawiam ciepło mniej jadu .

Gość gość
Mąz mi dzis nie dał zupy wiec i d nie dostanie. Jego strata. Niech sie jutro stara :)

Gość gość
Ja w duchu dusze sie ze smiechu kiedy widze kolezanki ktore sa uharowane po pachy a ja piekna i wypoczeta. One zawsze sie pytaja "A Ty kiedy pojdziesz do pracy?" Wiec ja odpowiadam , ze maz pwoiedzial, ze nie musze pracowac bo on jest od tego. A im wtedy gula rosnie :D a ja pekam ze smiechu. Skladki tez maz mi placic.

Gość gość
O kurde, wczoraj maz ugotowal grochowke a ja mu nawet d**y nie dalam :o

Gość gość
Po grochówce ryzykowne :)

Gość gość
No jesli idzie o zupy to u nas ja he gotuje, to wtedy on mi daje duupy. Maz zazwyczaj robi drugie dania,czy to sie liczy? No nie, bo mowa o zupach. A jak jemy na miescie, o zgrozo w restauracji zdarza sie nam.zamowic zupe to mamy oboje nadstawic kucharzowi? :P. Dziwny temat

Gość gość
A jak to jest ze musisz robić by mąż chciał się z tobą kochać?

Gość gość
Znam taka co nawet do pracy nie poszla jak mąż był na chemii, udało mu się wyzdrowieć dalej zapierdziela na produkcji, a pasożyt dalej na nim żeruje bo przecież szlachta nie pracuje.

Gość gość
10,02 a Cb dalej zazdrosc toczy :D

Gość gość
Serio ? Nie wiem skad ten stereotyp. Wiecie, ze w moim otoczeniu nie znam nawet jednej dziewczyny, ktora siedzi na czyims utrzymaniu. Za to znam uciazliwych facetow, ktorzy usilnie wywijaja sie z placenia alimentow na dzieci itp

Gość gość
Mysle, ze to pokolenie starych bab 50+ moze tak ale wsrod mlodych...

Gość gość
A ja nie rozumiem,jak mozna powiedziec,ze maz utrzymuje kobietę darmozjada. Serio? A to ona sobie sama zrobila te dzieci ? Kto ma sie nimi opiekowac ? Dla mnie nie ma nic nienormalnego w tym,ze kobieta jest w domu z dziecmi do 3 roku zycia. Potem przedszkole i na nowo układa sie zycie zawodowe. A jak kobieta dłużej zostaje w domu,to nikogo nie powinno to obchodzić. Niech każdy zajmie sie swoim zyciem!

Gość gość
A bierzesz pod uwagę ze kobieta chętnie uprawia sex? Wg ciebie dają bo musza ? Biedna ty

Gość gość
Jak chlop mi da za słona zupę, to d nie dostanie :)

Gość gość
Za talezr zupy to by mi sie nie chciało, ale za cieply dom, zdrowe i fajne zycie rodziny i za miłą męzowska minę, juz predzej .

Gość gość
O masz, mąż średnio co miesiąc chce się dobrać do mojej d. A zupki nie było, nigdy - co on sobie wyobraża

Gość gość
10:29

Gość gość
super jest, nigdy w zyciu nie było mi tak dobrze, raz na tydzień dam du/p/ki mojemu staremu i zycie mam wspaniałe,

Gość gość
U mnie jest taka zasada. Ja pracuje od 6 do 14. Maz od 14 do 22. Kolejny tydzien maz od 6 do 14, a ja od 14 do 22. Od godziny 13 do 15 jest opiekunka, a po to zebysmy mogli sie zmienic. O 7.20 przychodzi opiekunka i zawozi jednego do przedszkola. Ma placone za pol etatu. Mamy troje dzieci. 4 lata, 3 lata i rok. Mamy wlasne mieszkanie. Toksyczna tesciowa p"""ole. Nasze dzieci, nasze mieszkanie. Relacje - rzady tesciowej, ktore tez przerobilam juz sie skonczyly. Mamy przyjaciol, znajomych, ja jeszcze mam siostre z dobrym sercem. Jestesmy szczesliwi, zyjemy wlasnym rytmem bez warunkow ani dyktowania innych osob.

Gość gość
Żona nie daje doopy, żona sobie bierze fajfusa męża.

Gość gość
10:29 otoz to. Ja tez jestem jeszcze w domu z dzieckiem, nie ma jeszcze 2 lat. I niedawno jedna taka tu na forum rzucila mi, ze pasozytuje na mezu, ale to pewnie dlatego, ze jej maz zarabia 2,5 tys, a moj jakies 6 i chyba dostala bolu d**y, ze sa jeszcze na tym swiecie faceci, ktorzy sa skala i potrafia zadbac o rodzine i normalne dla nich jest, ze kobieta i dziecko sa pod jego opieka i zona nie musi zaraz po macierzynskim wracac do pracy. P.S I moj nie jest troglodyta, co pewnie niektore pomysla, nigdy tez nie byl skapcem i nie latam przy nim, podajac wszystko pod nos:)

Gość Loli

Takie wszystkie tu mądre bo mężuś nie widzi co piszecie. Siedzą kwoki pół dnia na placu zabaw i dyskutują jak szybko spłodzić kolejnego dzieciaka bo mąż do pracy wysyła a na forum anonimowym zgrywają szczęśliwe i beztroskie 😂😂 żal dupę ściska bo te, którym się pracować chce mogą pozwolić sobie na wszystko a leniwce płaszczą się o głupi tusz do rzęs 😂 

Gość Figro

Ty jakaś głupia jesteś, żona to nie prostytutka. Nie musi dawać za cokolwiek. Żona kocha sie ze swoim mężem tak jak maz kocha sie z żona, to nazywa sie bliskość. Tylko frustracje takich jak ty produkują tego rodzaju pytania. To tak jakbyś zapytała mężczyzn jak sie czuja kiedy karmią za dostęp do dupy. Masz cos solidnie z deklem i burdel mylisz z rodzina, wspólnota loża, stołu i potomstwa. Ale dobrze ci tak, trafiłaś słabo, pracuj ile sie da, miej na talerz zupy i dawaj ile chcesz i komu chcesz, mężczyzna ktory liczy kasę swojej zonie jest żałosny.

Gość fdf
51 minut temu, Gość Figro napisał:

Ty jakaś głupia jesteś, żona to nie prostytutka. Nie musi dawać za cokolwiek. Żona kocha sie ze swoim mężem tak jak maz kocha sie z żona, to nazywa sie bliskość. Tylko frustracje takich jak ty produkują tego rodzaju pytania. To tak jakbyś zapytała mężczyzn jak sie czuja kiedy karmią za dostęp do dupy. Masz cos solidnie z deklem i burdel mylisz z rodzina, wspólnota loża, stołu i potomstwa. Ale dobrze ci tak, trafiłaś słabo, pracuj ile sie da, miej na talerz zupy i dawaj ile chcesz i komu chcesz, mężczyzna ktory liczy kasę swojej zonie jest żałosny.

Dokładnie. 

Gość Merh5s8
Dnia 29.11.2018 o 21:57, Gość gość napisał:

Jak to jest być na utrzymaniu meza i dawać d**y za talerz zupy ?

To nie jest kontrowersyjny temat a zwykła chamówa.