Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

termometr

Polecane posty

Gość gość

Jakie termometry polecacie? Potrzebuje kupić dla dziecka. Najlepiej jakby był bezdotykowy.

Gość faccc

Jest z czego wybierać teraz jeśli chodzi o termometry z IR. Myśmy z moją małżonką zamuwili  MultiTemp i jest w porządku, nie widze żeby jakkolwiek przekłamywał wyniki, badanie trwa parę sekund i po kłopocie. Radzi sobie tez bardzo dobrze jak trzeba sprawdzić ile stopni ma mleko dla dziecka albo jaka jest temp powietrza akurat w domu. Czasami dobrze ze jest przewietrzyc na noc żeby lepiej się spało bo w ciepłym to trudno zasnąć nieraz 😜

Gość marzenaa

Nam też MultiTemp służy bardzo dobrze, nie czeka się tu na wynik, nie trzeba się też stresować wynikiem że miałby być jakiś wykrzywiony. Ja mierzę dużo bo gorączkę ale też powietrze w pokoju albo wodę do kąpania i zawsze wyniki wyskakują mi „normalne” bez historii w stylu 99 stopni w pokoiku :P

Gość mjjj
Dnia 12.02.2019 o 14:41, Gość marzenaa napisał:

Nam też MultiTemp służy bardzo dobrze, nie czeka się tu na wynik, nie trzeba się też stresować wynikiem że miałby być jakiś wykrzywiony. Ja mierzę dużo bo gorączkę ale też powietrze w pokoju albo wodę do kąpania i zawsze wyniki wyskakują mi „normalne” bez historii w stylu 99 stopni w pokoiku :P

Warto było kupić MultiTemp. Zmierzy na odległość, zmierzy w uchu, stąd ta nazwa „multi” jest faktycznie wielozadaniowy.

Przy kompletowaniu wyprawki zakupiłam termometr bezdotykowy KT-30. Skusiła mnie przystępna cena. Termometr służy mi nie tylko do mierzenia temperatury ciała, ale również do pomiaru posiłków i wody. Pomiar uzyskuje szybko i sprawnie. Jestem z niego bardzo zadowolona. Zakupiłam na stronie https://medyczny-sklepik.pl/termometry. Polecam!