Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiesz co?

Polecane posty

Gość gość

Nie licz na to, że napiszę. U mnie po tym wszystkim jesteś skreślony, śmieciu! Rozumiesz to?! :/ Jesteś śmieć i gnida! Nic więcej! Kogoś takiego w swoim życiu nie potrzebuję! :/

Gość gość
Heh.Zabawne.A kto do kogo pisze?

Gość gość
wyliż mi srake z o***tu

Gość gość
Eugienia do Kubusia

Gość gość
16.04 Od tego masz narzeczoną

Gość gość
16:07 Jaką narzeczoną, tępa szmato? :/

Gość gość
Kubuś podszywa się pod Elę, że niby ona jego chce a on seksi sie z Eugenią, którą wyśmiewa, że za czułe słówka i przytulanki zrobi.mu wszystko i nazywa ja desperatką seksualną a w oczy jest milutki, bo chce się calowac z nią, czyli ja kocha:/

Gość gość
16:11 Spiertalaj wywłoko tępa! :/

Gość gość
ale bym was z kałacha rozstrzelał, tu jest gorszy psychiatryk niż był na kowbojkach :o

Gość gość
Heh.Po czy wszystkim?:-)

Gość gość
To prawda co ta tępa prostytutka pisze o 16:11? Tak o mnie mówisz, śmieciu?! :/

Gość gość
Panie Jakubie, kobieta która pan wyzywa nie kwalifikuje się do używanych przez Pana określeń, często pan ich używa zapewne, bo w pana glowie one zagościły odnośnie pana seksualnej partnerki,do której pan często to mowi zapewne w celu podgrzania atmosfery, ale o ile powyzsze epitety do niej pasuja, do Eli pod która pan sie podszywa, absolutnie nie. Powinien pan jeszcze wiedxiec, że nikt z nie nabiera się na pana esbeckie metody zniszczenia niewygodnych osób, w pana środowisku ona jest szanowana w przeciwienswie do pana, który uwazanyjest jest za chorego psychicznie i psychopate. Pana nielegalne interesy, wynikającą z nich wladza i pieniądze nie czynią pana aniadrzejszym, ani inteligentniejsza od niej, o czym pan już się przekonał. Odebrały panu czlowieczenstwo, o czym pan tez wie, bo satanizm tak ma i zorganizowana przestępczość.

Gość gość
Wkrecaja cie w jakies bzdury a ty lykasz wszystko jak pelikan ;-)

Gość gość
16.35 c.d. dodam jeszcze, że pana działania jej nie wzruszają ani wyzwiska, ani podszywanie się pod nią, madrzy ludzie panu nie uwierzą, głupcami przejmować sie nie należy. Co do gróźb zabójstwa jej - wielokrotnie pan próbował bez zamierzonego skutku, gdyby był pan mądry, to zrozumiałby pan, że jest chroniona przez Boga a z Nim się nie wygrywa i nie walczy, umrze wtedy, gdy On o tym zadecyduje a nie pan.

Gość gość
16.40 od lat z nią walczą a nie wkręcają, Jakubek jak nie ma argumentów wyzywa lub wycofuje się mówiąc o wkrecaniu. Głupcem jest i głupcem umrze, on to wie i to go boli, skazany jest, jak sam mówił, na desperatki seksualne, bo kobiety normalne jego nie chca, co też go boli. Stąd takie a nie inne zachowania w necie typowe dla zakompleksionego psychopaty.

Gość gość
16:44 Kto pragnie jej śmierci i kto ją niszczył i niszczy , WIE ! Nie podpowiadaj jej ,w jakim kierunku ma iść ,ona drogę zna najlepiej! Robiliście to już wczoraj na Atlantydzie ! Kubusia zostawiła sobie na deser , wszystko ma swój czas,początek i koniec ! Bądź tak dobra wywłoko i zamknij się ,pomocy twojej, jej akurat w tej chwili, nie potrzeba ! No niebywałe ,oprawcy teraz ,w obrońców uciśnionych się zmienili ! Cud proszę państwa ,cud ! A tak wielu, w cuda nie wierzy ! Chwała Panu ! Alleluja !Niech tych cudów czyni więcej ,ku pożytkowi naszemu i na swoją Chwałę !

Gość gość
Skoro ma aż tak wielkie zasługi, jak piszesz ,to i fajerwerki muszą być wielkie ,gdy jego działalność ujawni ,nie inaczej ! Czekajcie cierpliwie , dojdzie i do NIEGO , wszystko w swoim czasie !

Gość gość
17.32 wywłoko? Zamknij się? Tu nie ma twojej narzeczonej Jakubku, nie zrozumiałeś powyższych słów? Boisz się i wstydzisz działalności przestępczej prowadzonej ze wschodu Polskimi i kontaktów z organizacjami przestepczymi z Ukrainy? Jak się boisz konsekwencji to nie rób tego, jak się wstydzisz opinii publicznej to nie rób tego, co w twoim pojęciu przynosi wstyd. I nie groź mi tchórzliwa męska namiastko atakująca bezbronną kobietę jaka jestem.

Gość gość
Zazdrość niech Cię zeżre

Gość gość
Przesuń mózg z krocza do głowy ,będzie ci lepiej myśleć ,to nie jakóbek nazwał cię wywłoką ! On też się boi ,może bardziej od ciebie ,bo nie wie, co też ONA wie , co wymyśli i czym ,na forum uderzy,ale spoko ,dowiecie się wszystko, w swoim czasie !

Gość gość
Nie pochlebiaj sobie Jakubku, nie jestem jedną z twoich dziwencji, by być o ciebie zazdrosną, najpierw musiałabym cię chcieć. Ela

Gość gość
18:07 Kogo ?

Gość gość
Jakubek doskonale wie, co Ela myśli jak i wszyscy.

Gość gość
Ale nie wie ,co ONA wie i w tym problem ! Inni też nie wiedzą ,tylko tyle co się domyślają ! Inaczej ,nie byłoby takich topików w ramach testu !