Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Bartek Dietetyk

Potrzebuję Waszej pomocy...

Polecane posty

Gość Bartek Dietetyk

Hej nazywam się Bartek i potrzebuję pomocy od Was. Jestem dyplomowanym dietetykiem i rozpocząłem pracę nad moim autorskim systemem odchudzającym, który zostanie opublikowany on-line. Idea tego systemu to pomóc wszystkim schudnąć bez wyrzeczeń, naturalnie, bez efektu jo-jo a nawet bez ćwiczeń fizycznych (które to w 90% przypadków przeszkadzają i spowolniają odchudzanie, wbrew temu co większość osób wprowadzonych w błąd przez media i reklamy myśli). Moim celem jest pomóc CAŁEJ POLSCE raz na zawsze schudnąć, pokazać prawdę o odchudzaniu i dać odpowiednie narzędzia techniczne, mentalne i wsparcie do tego. Temat jest bardzo emocjonalny dla mnie, bo ja sam schudłem 23kg więc wiem jak naprawdę wygląda cały proces techniczny i psychologiczny związany ze schudnięciem i utrzymaniem nowej wagi bez efektu jo-jo . ✴️Z moim systemem będzie można schudnąć (zależnie od punktu startowego, osoby z większą nadwagą będą chudły szybciej na początku):✴️ ✅ Minimum 1.2kg – 2kg czystej tkanki tłuszczowej miesięcznie (nie wody) ✅ Maximum 1.7kg – 3kg czystej tkanki tłuszczowej miesięcznie (nie wody) Odchudzanie z moim systemem odbędzie się: ❌ Bez wyrzekania się ulubionego jedzenia i przekąsek ❌ Bez uczucia głodu ❌ Bez efektu jo-jo ❌ Bez obowiązkowych ćwiczeń fizycznych ❌ Bez sztywnych i narzuconych z góry jadłospisów ✅ Oraz w 100% naturalnie i zdrowo ✴️Jak wstępnie widzę że będzie działała nasza prywatna grupa na Facebooku?✴️ Ograniczymy ilość osób – wstępnie planuję do max 50 żeby nie zrobił się chaos. Również chcę postawić na jakość, a nie ilość i zebrać tylko zaangażowane osoby. Prawdopodobnie będę postował pytania i pokazywał co tworzę w celu uzyskania sugestii codziennie – jestem w 100% skupiony na pracy nad tym systemem przez kolejne 6 miesięcy po 10 godzin dziennie. To olbrzymia ilość pracy i będę musiał ograniczyć większość mojego życia socjalnego :) Ale cel jest tego warty. W związku z tym będę potrzebował zaangażowane osoby do pomocy, wyrażania opinii i testowania regularnie. ✴️Jesteś zainteresowana? ✴️ Jeżeli jesteś zainteresowana, daj mi znać na e-mail: adampsz87@gmail.com Dodamy się do znajomych, potem dam Ci link do krótkiej i prostej ankiety z takimi pytaniami jak to jakie masz doświadczenie z odchudzaniem, ile chcesz schudnąć itp. Nic dziwnego, zajmie Ci 3 minuty. Dzięki ankiecie będę mógł wybrać tylko poważnie zainteresowane osoby i odsiać te niepoważne. A potem lecimy na całą Polskę. Jeżeli to wszystko brzmi jak coś w czym chciałabyś uczestniczyć, to proszę daj mi znać poprzez napisanie do mnie na mój prywatny e-mail: adampsz87@gmail.com Pozdrawiam, Bartek

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować