Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spuściłem się na własną kupę w kiblu

Polecane posty

Gość gość

czy ja normalny jestem?

Gość gość
Oczywiście, że jesteś bardzo głupi.

Gość gość
Są ludzie, którzy już to wiedzą. pedalskie to jest, temu człowiekowi spuszczającemu się na własne g****o brakuje obcego penisa w jego uzebieniu. Przykre to, ale tak oceni go kobieta z klasą... mam nadzieję, że wkrótce sprzeda mu taką ocenę jakaś laseczka z klasą! K

Gość gość
Może wcale nie jest tak źle, przecież mogę przestać to robić i wszystko będzie okej a nikomu nie muszę się chwalić tym co robiłem. Na czole tego nie mam napisane. Czy dziewczyny chwalą się tym że sobie grzebią w pochwach i tyłkach a potem wąchają palce? A przecież robią to.

Gość gość
To znaczy, że na wejściu chcesz ją oszukać! Na szczęście, kobieta z klasą musi wiedzieć jak opędzać się od facetów o bardzo niskiej klasie! Nie ominie cię to! K

Gość gość
Robiłem o wiele gorsze rzeczy niż zabawy kupą i nie uważam się za faceta o niskiej klasie. Mam ekstra żonkę wykształconą i przedsiębiorczą, żyję sobie na poziomie a to co robiłem za gnojka nie ma absolutnie znaczenia. To było dawno temu i nieprawda:P

Gość gość
dlatego jesteś głupi i kłamiesz człowieku o niskiej klasie.

Gość gość
Kurcze, alez sie usmialam!zeby tak wlasne potencjalne dzieci wyslac do gownolandu

Gość gość
Sperma to jeszcze nie potencjalne dzieci, to zwykła wydzielina, w dodatku tylko trochę mniej obrzydliwa niż gó\wno.