Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Ile macie ubrań na zimę

Polecane posty

Gość gość

Ja mam 2 kardigany dłuższe, 2 cieńsze sweterki rozpinany, 5 swetrów przez głowę takich ciut grubszy, 2 cieńsze swetry. I 3 żakiety takie uniwersalne całoroczne. Czy to nie za mało? Jak to u was wygląda?

Gość gość
4 grube sukienkoswetry, 2 sukienki z welny, 1 plaszcz welniany, 1 buty na obcasie, 1 bez obcasa, 1 czapke, 2 chustki, 2x rekawiczki, 12 par grubych skarpet z czgo 6bardzo dlugich, 2x rajstopy

Gość gość
A butów mam 3 pary, czapek nie zlicze ale nie we wszystkich chodzę. 2 kurtki. Żadnego płaszcza. Chodzę w jeansach. Sukienkę muszę sobie kupić.

Gość gość
Jeansow nie liczylam bo nosze je od jesieni do wiosny

Gość gość
Nie wiem, kilka swetrow, dwie sukienki dziergane, 3 pary butow, 3 kurtki zimowe, reszta jest uniwersalna. W sumie te swetry i sukienki przydaja sie tez poza zima

Gość gość
Ja mam 1 golf, 2 swetry grubsze, 2 swetry cienkie, 3 bluzy, 1 puchaty sweter i 1 grubsze żakiet z miękkiego materiału na zamek . będę zamawiać długą swetrową sukienkę z golfem

Gość gość

Ja zazwyczaj kupuję je na bieżąco, gdy czegoś potrzebuję. Ostatnio zakupiłam sobie czapkę zimową. Znalazłam świetny sklep internetowy pawonex.pl, który zajmuje się sprzedażą tego typu ubrań na zimę. Wam też polecam zapoznać się z ich oferta.

Gość gość

Ja zazwyczaj kupuję je na bieżąco, gdy czegoś potrzebuję. Ostatnio zakupiłam sobie czapkę zimową. Znalazłam świetny sklep internetowy pawonex.pl, który zajmuje się sprzedażą tego typu ubrań na zimę. Wam też polecam zapoznać się z ich oferta.

W niektórych rzeczach chodzę cały rok, ale na samą zimę to 2 kurtki, 4 pary kozaków, jedna gruba bluza to tylko na zimę, czapki ze 4

Na yt jest duzo filmow stylistek.

Jak wybrac sweter, stylizacje na zimę ...

Niektore mają opcje webinarow dla osob zapisanych do newslettera.

Nie wiem czy moge polecac konkretnie.

https://zapato.com.pl/oksfordki-damskie-skorzane - polecę natomiast dobry sklep, warto tam teraz zajrzeć sobie latem, mają obecnie sporo wyprzedaży na obuwie jesienne i zimowe. Jeśli kupujecie buty na jesień i zimę w sezonie, to jest o wiele drożej. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować