Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dojrzalemu facetowi przeszkadza, ze partnerka jest dziewica?

Polecane posty

Gość gość

panowie - wypowiedzcie sie

Gość gość
Jednemu przeszkadza, drugiemu nie.

Gość Teppic   No1
Nie mogę mówić za każdego dojrzałego mężczyznę (tak, pytanie w tytule jest zadane źle) ale jeśli facet wie, co robi, to z dziewicy zręcznie zrobi wdzięczną i pełną zapału niedziewicę więc nie jest to powodem do zmartwień :)

Gość gość
Mój chłopak prawiczek szukał dziewczyny dziewicy. I to jest istotne bo oboje nie lubimy używanych! Intymność należy do nas obojga i nawet jest przy każdym badaniu krocza i będzie przy porodach.

Gość gość
mnie nie przeszkadza

Gość gość
Miałem 2 dziewice, wyrosłem i wolę niech ktoś inny się babra.

Gość Teppic   No1
@ P********e xD I co, mamę i teściową na konsultacje na noc poślubną przyprowadził? Bo tego, że dwójka dziewic guzik w łóżku zrobi, jestem pewien jak tego, że to nie dzieci lgną do księży. ;]

Gość gość
Ja mam żonę dziewice będąc prawikiem i to oboje wzajemnie doceniamy.

Gość gość
Tez jestem zbulwersowana tym slownictwem i wręcz wulgarnoscią: "uzywanych" itp. A swoją drogą, wierz mi, porody mimo, że dotyczą w ogromnym stopniu krocza, naprawdę z intymnoscią w kontekscie bliskosci cielesnej dwoch osob mają bardzo niewiele wspolnego. Moj maz jak się poznalismy byl prawiczkiem, a ja dziewicą, generalnie dlatego ze bylismy mlodzi. Nie jestem za puszczaniem się, ale nigdy nie przyszloby mi do glowy dzielić ludzi na "uzywanych" i tych drugich. Jest to potwornie obrazliwe i niegodne uprzedmiotowienie czlowieka. Maz mi towarzyszyl przy dwoch porodach i bedzie przy trzecim dla wsparcia mnie psychicznie, dla zmniejszenia lęku, a nie dla pilnowania krocza. No i bez przesady, na zwykle badanie do gina tez chodzę sama.

Gość gość
Niestety mąż będący przy badanach pochwy i porodach powinien wspierać psychicznie tak jak mój to robi ale również chronić przed zakażeniem pochwy bo już jest około 100000 pacjentek zarażonych brodawekiem ludzkim i wtedy dochodzi do usuwania macicy i jajników potem tylko szkodliwe leki! Niestety rękawiczki chronią tylko lekarza nie pacjenta. A gdy ostatnio byłam badana bo chodzimy co trzy lata to gin ostentacyjnie rozpakował wziernik. Mąż spojrzał w odpady bo go to zaintrygowało byly 3 wziernik a przyjął przed nami 8 pacjentek szok. Dlatego wolę na zimne dmuchać i nie być zarażona i mieć męża by pilnował sterylności !

Gość gość
Dodaję że ja byłam dziewicą a mąż prawiczkiem i wtedy jest normalny związek!