Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Egzamin FCE, szukam szkoły

Polecane posty

Gość gość

Chce zdać FCE. Jaką szkołę polecacie w Warszawie ?

Gość gosc

Jeżeli chodzi o Warszawę to pod względem cenowym i poziomem wiedzy lektorów dla mnie wygrywa TFLS. Chodzę tam na angielski do grupy 3 osobowej, zajęcia z native speaker, fajna atmosfera, duży nacisk na speaking. Mogę polecić.

Gość julka

Polecam TFLS. Nauka języka angielskiego na naprawdę wysokim poziomie! Lektorzy kompetentni, a zajęcia bardzo ciekawe i nastawione na konwersacje.

Gość sylwia33

Bardzo fajna szkoła w dobrej lokalizacji. Ceny bardzo przystępne, a lektorzy wymagający. Podoba mi się nauka w TFLS, bo lektorzy mają indywidualne podejście do każdego ucznia. Polecam

Gość gosc

Ode mnie duży pozytyw dla TFLS. Szkoła, która naprawdę uczy języka, nie samych regułek, ale przede wszystkim uczą mówić. Polecam.

Gość miki

Polecam szkołę TFLS. Chodzę na IELTS - bardzo profesjonalnie zorganizowany i prowadzony kurs, jestem bardzo zadowolony.

Gość Ania

Ja chodzę do szkoły TFLS jest to jedna z lepszych szkół do jakiej trafiłam, są małe grupy i dobrzy lektorzy, zajęcia są bardzo ciekawe i nauka idzie mi gładko

Gość gosc

Polecam TFLS. Sposób prowadzenia zajęć nastawiony na konwersacje. Mała grupa - dzięki temu każdy z uczestników ma wiele okazji do mówienia. Muszę przyznać, że z każdymi kolejnymi zajęciami rozmowa po angielsku przychodzi mi coraz łatwiej.

Gość lilka

Zdecydowanie polecam TFLS. Jestem bardzo zadowolona z efektów kształcenia oraz z atmosfery panującej w szkole. Grupy są niewielkie, przyjemnie się pracuje. Administracja szkoły jest zawsze pozytywnie nastawiona do kursantów i chętnie udziela informacji.