Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprzeczne sygnały u faceta

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie mam taką sytuację, że jest wśrod moich znajomych facet który mi się podoba i niby jak się widzimy to wszystko wskazuje na to że ja mu też. Ale jeżeli chodzi o internet to wykazuje całkowicie przeciwne sygnały. Odpisuje tylko na moje pytania i nigdy nie podtrzymuje rozmowy i nie pisze pierwszy. Nie piszemy dużo, prawie wcale tylko tyle co ja mu zadam jakieś pytanie o studia. Czy to jest jednak sygnał że całkowicie się co do niego pomyliłam?

Gość gość
a spotykacie się tylko we swoje czy raczej w gronie znajomych?

Gość gość
W gronie znajomych. czasem się zdazy rozmowa sam na sam i to tyle

Gość gość
czyli nie daje sygnałów, co najwyżej sama je produkujesz w głowie, daj spokój

Gość gość
14.27 dokładnie

Gość gość
Smutno xd

Gość gość
Chłopak może nie przepadać za pisaniem.

Gość gość
Wydaje mi się że może sobie to ubzdurałam bo on mi się podoba. Ale dostałam kilka takich sygnałów że mogę mu się podobać. On zawsze się do mnie dużo uśmiecha. Interesuje się moim życiem, rodziną, jest troskliwy. Gdy mnie nie ma zawsze pyta mojej koleżanki czy będę co na początku było dziwne gdy jeszcze nie rozmawialiśmy że sobą wcale. No ale z pisania zero a wydaje mi się że gdyby mu cokolwiek zależało to by popisał na chwilę, rozwinął temat. Jeszcze jest taka opcja że on nie chce nic że mną zaczynać bo boi się że będą plotki w grupie czy coś. Muszę go poobserwować. On chyba jeszcze nie miał nigdy dziewczyny. No nic zobaczymy

Gość gośću
Wyjdź z nim gdzieś kilka razy i sobie porównaj jego zachowania na żywo oraz tego na fb. Być może ma jakiś problem z tym pisaniem faktycznie.