Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy waszym chłopakom stoi całą noc?

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem już 4 miesiące, a mój chłopak ma erekcję prawie przez całą noc. Czy to normalne czy trafiłam na erotomana?

Gość gość
Jak się rozładuje to mi nie stoi. Pewnie jemu nie dajesz i dlatego

Gość gość
On może jest wampirem.

Gość gość
Z mężem jestem już od 8 lat. Uwierz że czasem stoi mu przez kilka godzin. Przeważnie przy sexie dochodzę 4-5 razy. Potrafi wieczorem mnie brać, w nocy nawet na śpiocha i nad ranem. Ale lubię to. Moje wszystkie koleżanki mi zazdroszczą że mam takiego ogiera :)

Gość gość
Oj przesadzasz jak cię *****ie przed snem to później raczej jemu nie stoi chyba ze nad ranem. Tez jestem niezły ale bez przesady

Gość gość znienaCka
Mi przy tej samej kobiecie od dobrych kilku lat nadal przez większość nocy stoi. I nie, nie mam snów o kochankach :D :P

Gość gość
No to dobry objaw. nigdy Ci nie zabraknie seksu. korzystaj z okazji, bo może być inaczej.

Gość gość
Mój potrafi dojść, zmienić tylko gumkę i dalej mnie brać. Już kilka razy tak zrobił.

Gość gość
wiele zależy od wieku zmęczenia itp mój jak był w wieku 20 -35 lat zalewał mi cipkę zmieniał dziurkę i jechał od razu drugi raz potrafił tak 3-4 razy z rzędu teraz ma 50 i nie ma problemu z erekcją ale góra 2 razy potrafi z rzędu a potem to już muszę się nim trochę zająć żeby znowu był twardy ale teraz może ****ać o wiele dłużej bez wytrysku niż jak był młody a jak jest po kilku kieliszkach to nawet przez parę godzin może bez wytrysku

Gość gość
Ja kiedyś z moim facetem bawiłam się w zniwolenie. Był związany, a ja mu walilam. trzy razy pod rząd doszedłem i nadal mu stal. Tyle że już prosił żebym przestała. Więc nie każdemu odrazu po wytrysku opada.

Gość aga 92
co z tego że stoi jak ma małego. Małe penisy żeby nie wiem jak i ile stały i tak nie dadzą orgazmu. Ja miałam takiego czarnego gościa co miał ze 23 cm a gruby jak moja ręka w nadgarstku, nawet nie byłam w stanie go objąc. Ale gośc był niesamowity, walił mnie z godzinę a jak się spuścił to było tego z kieliszek. Nigdy juz takiego czegoś nie przeżyłam. Polskie chłopaki są beznadziejni, maja małe penisy, cienkie i mało spermy.

Gość gość
kiedyś tez mi stał jak tylko widziałem ładną panienkę, teraz to tak z raz na tydzien jak stanie to góra, na dodatek jest mięki i nieukrwiony, znaczy że juz po chłopie.

Gość gość
Całą noc to chyba że ma w gipsie:-D:-D:-D:-D:-D

Gość gość
Aga 92. Aż tyle tego miał? Pewnie ci nosem bańki szły jak się spuścił?

Gość gość
aga 92 dziś Takie bajki są dobre w p****lach.

Gość gość
Aga 92 Miałam okazję się spotkać z takim penisem. Nie mierzylam go, ale był naprawdę potężny. I prawdę mówiąc przyjemnie mi nie było. Czułam jak by mi rękę tam wkładał a nie penisa. Teraz mam stałego partnera. Jego członek ma 17cm i jest mi dużo lepiej. Potrafię dojść po chwili a czasami musi się naprawdę napracować ten mój facet. I jakoś daje radę. No chyba że masz taką pojemna pochwę. To wtedy zmienia postać rzeczy.

Gość gość
Niestety ja tak mam, chłodno, głodno do domu daleko a mi stoi jak cyganowi. To jest problem.

Gość gość
Dotychczas bawiłem się wibratorem z kilkoma moimi dziewczynami i nigdy nie udało mi się wsadzić całego 20cm wibratora. Zwykle zostawało około 3cm, czasami 2cm. Takie opowiadania, że dziewczyny lubią kochać się z murzyńskimi pałami 20+ można między bajki włożyć. Jest to zwykła ciekawość, a jak co do czego przyjdzie to zdarza się, że mój 17,5cm jest zbyt duży dla niektórych pozycji.