Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak walczyc z wszami?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie moja córka złapała wszy w szkole. Macie jakieś dobrze działające specyfiki na wszy?

Gość Jacek1987

Nie mogę się do niczego przyczepic jeśli chodzi o  CichoWsza. To jest polska marka tak w ogóle – Sanity, oni robią sporo innych rzeczy medycznych ale do domowego stosowania. Mamy tez ich termometr z podczerwienią. Same gumki fajnie pachną trzymają się włosow corka jakiejs alergii nie dostała od nich i najwazniejsze ze skutecznie odstraszają wszy, nie mamy z tymi pasozytami klopotu poki co.

Gość Jolka32

Jedyne co stosowałam i okazało się bardzo skuteczne to Parasidose, bezpieczne dla dzieci już od 3 miesiąca życia, więc nawet dla maluchów. Wystarczy jedna aplikacja, buteleczka wydajna starcza dla całej rodziny. 

Gość rikk
Dnia 13.12.2018 o 15:12, Gość Jacek1987 napisał:

Nie mogę się do niczego przyczepic jeśli chodzi o  CichoWsza. To jest polska marka tak w ogóle – Sanity, oni robią sporo innych rzeczy medycznych ale do domowego stosowania. Mamy tez ich termometr z podczerwienią. Same gumki fajnie pachną trzymają się włosow corka jakiejs alergii nie dostała od nich i najwazniejsze ze skutecznie odstraszają wszy, nie mamy z tymi pasozytami klopotu poki co.

tez polecam