Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dałam 7 miesiecznemy dziecku wczoraj kasze manna i rybę ma wysypke

Polecane posty

Gość gość

Rybka jak i kasza manna była nowością. Rano dałam 2 łyżeczki ugotowanej kaszy. Byłam pewna że nic nie zjadł. Wiec dałam na obiadek rybkę. Małe ma wysypke na brzuchu i teraz nie wiem po czym. Dodoatkowo od kilku dni nie ma kupy a jak jest to bardzo twarda

Gość gość
Jak byłaś pewna, że nie zjadł tej kaszy? Nie widzisz, czy dziecko polknelo, czy wyplulo?

Gość gość
Myślałam że wszystko wyplul wszystko było brudne

Gość gość
Normalnie debilko. Dziecko może wypluc ale coś mogło zostać w buzi i mógł to polknac. Kolejna przemadrzala p***a ktora mózg wysrala w czasie porodu

Gość gość
No to teraz masz odczekać aż wysypka zniknie i następnym razem wprowadzaj po jednym nowym produkcie

Gość gość
11.07- ty za to wysralas chyba resztki jakiejkolwiek kultury i z takim szlamem nie mam zamiaru wdawać się w dyskusje

Gość gość
Mam nadzieje, ze to zmyslony temat, bo takie agentki eksperymentatorki to nie istnieja. Chyba, ze psychicznie chore i niestabilne. Wszedzie pelno instrukcji i ostrzezen przed wprowadzanuem alergenow, w minute mozna znalezc, a ta sie bawi w laborantke i trenuje na dziecku. Nie wierze.

Gość gość
Moze jeszcze bylo miodem poslodzic ta manne, a do ryby podac grzyby do smaku. Bylo by ciekawsze doswiadczenie. Moze nawet zaliczylibyscie pierwszy pobyt w szpitalu. (Oczywiscie zartuje, bo brak mi slow do takich ludzi.)

Gość gość
gość dziś wolę nie okazywać komuś kultury niż nie mieć mózgu. Bo to można zmienić, a ty swojej głupoty już nie odwrocisz. Zresztą ja się odnoszę tak tylko do osób które na to zasługują, np debilek takich jak ty nie rozumiejących nie można nie widzieć czy dziecko coś polknelo czy nie prostaku