Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego na tym forum wszystko jest patologią?

Polecane posty

Gość gość

Dotyczy to głównie wyglądu ("gołe kostki", grube brwi, tatuaż, czarne włosy), ale można też zostać patologią bo dzieci mają prawo jeść słodycze, przez ustawienie mieszkania (toaleta razem z łazienką kontra oddzielnie, pralka w łazience czy nie). Kiedyś był tematy o jakichś firankach i koralkikach w oknach... Wy w ogóle wiecie co to znaczy "patologia"? Bo wszyscy się tu od patologii wyzywają

Gość gość
Dlatego ze to, czego się nie potrafi pojąć lub zrozumieć najłatwiej jest nazwać patologia. Wrzucenie danego zjawiska do szuflady z napisem patologia zwalnia z dalszego myślenia, analizowania, z akceptacji innych itp.

Gość gość
Dobra...ale co jest ciężkiego w zrozumieniu cudzych brwi? Albo tego, że komuś pralka odpowiada w łazience?

Gość gość
bo to ściek internetu, tu nie ma ludzi normalnych, normalni właśnie grają w gre pod tytułem ŻYCIE, a wy/my co czytamy agatki pierdy o cycofonach, zbiornikowców, stare zawszone kwoki, i koniotrzepy. PATOLOGIA

Gość gość
Bo znają tylko to słowo, nie potrafią nazwać inaczej swoich odczuć, myśli czy przekonań. Ot, słaba znajomość języka polskiego.

Gość gość
13:16 nie potrafią zrozumieć jak można lubić coś innego bądź np jak mogą się podobać inne brwi niz te które one same posiadają. Wszystko jest zawężone do czubka ich własnego nosa. Pewnie nigdzie nigdy nie były, nic nie widziały, nie maja pojęcia jak ludzie na świecie żyją wiec nawet inny kształt brwi u sąsiadki będzie im się wydawał czymś nadzwyczajnym.

Gość gość
Pewnie racja. Był temat o brwiach - i wiadro pomyj zostało wylane na kobietę która wstawiłą zdjęcie swoich brwi (zupełnie normalnie wyglądających). Rozumiem, że mogą się komuś nie podobać, ale to nie robi z tej kobiety patologii.

Gość gość
13:20 ma rację i potrafi się do tego prznać, w przeciwieństwie do idiotek na tym forum.

Gość gość
dziś x Właściwie zaintrygowałaś mnie. Gdzie powinna stać pralka? :)

Gość gość
JEDZ K-U-P-E !!!!!

Gość gość
No właśnie nie wiem :D Moja stoi w kuchni

Gość gość
Bo tutaj sama patologia i provokatorki + trolle.Normalnych tak ze 2 procent.

Gość gość
ja tu przychodze pierdzieć srać i czasem konia walić jak ktoś da fajny filmik ze zwierzętami albo inne fistingi czy wypadające 0dbyty

Gość gość
Osobiście przeczytałam już, że jestem patologią bo: -mam koty -mieszkałam w mieszkaniu "open plan" - czyli kuchnia z salonem -mam tatuaże , kolczyk w nosie i farbowane włosy -wyszłam za mąż w wieku 24 lat -nie mam dzieci -pracuję w korpo (niby muszę być głupia i się puszczać) -ta nieszczęsna pralka! Jak mi się coś przypomni to dopiszę

Gość gość
O jej... Ja wyszłam za mąż mając 23l, mam pralkę w łazience, mam tatuaż i grube brwi... Wydaje mi się że tak jak pierwsza odpiedz jest napisana - nie pasuje u nich to od razu patologia. Dla mnie patologia jest coś kompletnie innego...

Gość gość
Co z tą pralką? :D

Gość gość
No nie wiem. Chyba każdy kto mnie ma pralni jest patologią

Gość gość
Nie, patologia, to gownoburza o teściowych,nawrzeszczania, wyrywaniu z rąk,partnerach w więzieniach, ojcach i matkach alkoholikach, "wzajemnym szacunku", czy rzucać palenie w ciąży, o babciach nie garnacych się do wnuków, jaka krzywdę zrobili mi rodzice, itd! A wy debilki XD.

Gość gość
Patologia to już bardziej teściowa która wyrywa z rąk a nie kobiety świeżo po porodzie które nie wiedzą że mogą się odzywać lub jeszcze nie znalezli asertywności w sobie.

Gość tylko fekalni som coś warci
patologia to wszystkie baby na tym forum