Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wartosciowy facet 28

Po tym co tu pisza kobiety przestaje wierzyc w prawdziwa, szczera milosc?

Polecane posty

a moze ona tylko rzeczywiscie trafia sie tylko w filmach? teksty typu- jak facet mniej zarabia to traci sie do niego szacunek i dla wiekszosci liczy sie bardzo wyglad, czy wiekszosc dziewczyn taka jest? a gdzie uczucia, wartosci?

Gość gość
O il z pieniędzmi to nie problem o ile nie klepie się biedy, to wygląd jest ważny. Partner to też kochanek i musi się podobać

Gość gość
w ksiazkach i na filmach xD co ty debilu 28 lat masz i w bajki wierzysz? xD

no jestem typ romantyka i wrazliwca:O

Gość gośćul
bzdury z tymi az pieniedzmi i az wygladem. jesli facet jest chetny do pracy i ma do niej jakies przygotowanie, oraz jest zadbany z wygladu, to nie musi byc ani bogaty ani piekny. w/w warutnki, oraz fajny charakter, czyli jakies ogolne obycie, poczucie humoru, uczciwosc, zyczliwosc - i masz :)

Gość gość
W bezinteresowna miłość wierzą chyba tylko naiwne nastolatki bo na pewno nie dorośli. Życie to nie film ale może nie wszyscy wiedzą jeszcze :D uczucia zrec nie dadzą

Gość gość
taa:O

Gość gość
A faceci na portalu randkowym patrza tylko na wygląd i zeby dziewczyna gotowala. Chca miec darmowa matke, dzivke i kucharke w jednhm. Palanci. Gnijcie w samotności

Gość gość
Ja nie przez te tu, ale przez popisanie z kobietami z portali jak sympatia , badoo. No przeciez wiadomo, że wyjdę tylko na idiotę, pokazując się nieśmiały, niewygadany i nie wiedzący o czym gadać przez conajmniej 2 godziny. I jeszcze te wstępne pytania weryfikacyjne jak np kogo szukasz? Czym się zajmujesz, gdzie pracujesz? Żal, ale miłości mi brakuje, mam jej dużo chętnie się podzielę, ale nie mam z kim. Pozostaje mi dzielić się przyjaźnią z zajętymi.

Gość gość
20:36] Nie wiesz, że są też inni. Mnie interesuje gotowanie, sam prasować umiem, tak, seksu sam ze sobą mam dość w sumie, ale idzie zyć. ALe, jak pokocham to mocno.