Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bazyliabazylia

Ksiegowa dla malej firmy?

Polecane posty

Gość bazyliabazylia

kochani! mam dość jeżdżenia do księgowych co misiąc i wożenia im faktur, widzę, że coraz więcej firm korzysta z księgowości online powiedzcie mi jak to wygląda?! czy jest i tak potrzebna ksiegowa?

Gość elkapatelka49

co rozumiesz przez online? W sensie, że przez program? Czy jak mój szef, który mówi, że ma księgowość online, że wysyłamy dokumenty skanami do księgowej? :D

Gość bazyliabazylia

w zasadzie to miałam na myśli połączenie obu opcji... nie wiem która jest wygodniejsza czy bardziej korzystna, z moja ksiegowa raczej ciezko bedzie cokolwiek zalatwic mailem, ona raczej dzwoni albo smsuje to jest taki typ człowieka.. jakby mogła to by wszystko po staremu robiła, ale to dobra ksiegowa, ma bardzo dużą wiedzę, dużo się szkoli i w ogóle. No chyba, ze sama bym zajela sie rozliczaniem dzialalnosci. To nie może być trudne?

Gość melka_bb
17 godzin temu, Gość bazyliabazylia napisał:

kochani! mam dość jeżdżenia do księgowych co misiąc i wożenia im faktur, widzę, że coraz więcej firm korzysta z księgowości online powiedzcie mi jak to wygląda?! czy jest i tak potrzebna ksiegowa?

Zawsze możesz skorzystać z programów online do rozliczania księgowości, to w zasadzie nie jest trudne, ale bez doświadczenia to chyba bym się z motyką na słońce nie porywała. Owszem możesz przejąć część rzeczy jak faktury i wystawiać je sama chociażby z bizin.pl i przesyłać wszystko księgowej 🙂 A niech ona Cię tylko rozlicza z PIT i VAT i tyle.

Gość bazyliabazylia
Dnia 4.12.2018 o 19:50, Gość bazyliabazylia napisał:

Zawsze możesz skorzystać z programów online do rozliczania księgowości, to w zasadzie nie jest trudne, ale bez doświadczenia to chyba bym się z motyką na słońce nie porywała. Owszem możesz przejąć część rzeczy jak faktury i wystawiać je sama chociażby z bizin.pl i przesyłać wszystko księgowej 🙂 A niech ona Cię tylko rozlicza z PIT i VAT i tyle.

Spróbuję pokorzystać, zobaczę jak mi to będzie wychodziło. Dzięki!