Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napalona kobieta

Polecane posty

Gość gość

Jak sie zachowuje napalona na faceta kobieta?

Gość gość
Napalona czyli bez klasy? Czy bardzo zainteresowana mężczyzną, czyli z klasą?

Gość gość
Bardzo zainteresowana z klasą.

Gość gość
robi mu kupe w gardziel i sika w nozdrza

Gość gość
Lubiłem dziewczyny, które wykazywały inicjatywę. Warunek był jeden. Musiały być ładne i zgrabne. Jedna taka na dyskotece tak się do mnie przykleiła, że pozostało mi tylko udać się w ciemny zaułek w wiadomym celu. O nic nie musiałem prosić i żebrać. Mogłem wszystko. Ona była tak atrakcyjna, że nie mogłem się oprzeć. Taka dziewczyna rozkręciłaby każdego nieśmiałego gdyż to ona podrywała. Nieśmiały nie musi się bać że dostanie kosza gdy spotka taką dziewczynę.

Gość gość
19:57 niesamowite, ciamajda no :P

Gość gość
Do 19.57 Gdybym spotkał taką dziewczynę gdy miałem 18 lat to już wtedy nie byłbym prawiczkiem. Kurczę, musiałem na ten moment czekać do 24 roku życia.

Gość gość

Łatwym facetom desperatom życzymy łatwych zdesperowanych facetek. Niech się im trafią takie, które tak jak oni korzystały z każdej nadarzającej się okazji.

Pytanie jest głupie. Nie miałeś do czynienia nigdy z kobietą, która chce z tobą uprawiać seks? Bo rozumiem napalony, to taki, który jest zorientowany na to, żeby w najbliższym czasie móc z kimś uprawiać seks. I co? Jakaś jest napalona, a ty nie wiesz, jak się zachowuje? Bo co, czujesz napalenie na odległość? I tu chętnie walnęłabym coś o inteligencji autora wątku.