Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

micha1212

Sex analny

Polecane posty

2 minuty temu, micha1212 napisał:

Moja Żona nie chce sexu analnego jak jom przekonać 

Jesteśmy parom od 5 lat i moja żona lubi sex ale nie analny 

ostatnio prubowalem namówić ale ciogle  musi ze to boli bo mam za dużego i dlatego nie chce aby w pupę jo popychać dwa razy już prubowalem i mi się podoba bardzo ale nie wiem jak Mam przekonać może proszę was o porady 

Gość młoda25

Mój mąż tez nie chce seksu analnego, a ja bardzo chce 😉

19 minut temu, micha1212 napisał:

Moja Żona nie chce sexu analnego jak jom przekonać 

Zaproś kolegę niech cię przy żonie "jedzie" może jej się spodoba?

41 minut temu, Gość młoda25 napisał:

42 minuty temu, Gość młoda25 napisał:

Młoda 25 twój moż ma szczęście zazdroszczę mu takiej żonki ma Tak dobrze a nie chce  

41 minut temu, Gość młoda25 napisał:

42 minuty temu, Gość młoda25 napisał:

Młoda 25 twój moż ma szczęście zazdroszczę mu takiej żonki ma Tak dobrze a nie chce  

Gość Puchacz

Haha 😄 admini piszą tematy, by sprawdzić czy forum po liftingu dobrze działa.

Myślicie, że jesteśmy idiotami i nie wiemy kiedy wy zakładacie tematy?

1 godzinę temu, Kalisz napisał:

Zaproś kolegę niech cię przy żonie "jedzie" może jej się spodoba?

Sory ale to nie dla mie 

36 minut temu, Gość Puchacz napisał:

Haha 😄 admini piszą tematy, by sprawdzić czy forum po liftingu dobrze działa.

Myślicie, że jesteśmy idiotami i nie wiemy kiedy wy zakładacie tematy?

Sory ale nie wiem o co ci chodzi 🙉

Gość młoda25

ja kocham seks, mam często ochotę na seks we wszystkie dziurki, ale niestety mój mąż nie jest otwarty na nowe zabawy w łóżku

Też go kocham, różnica między nami polega na tym, że w g..no penisa którego szanuję nie wkładam. Masz mądrego męża.

16 minut temu, Gość młoda25 napisał:

ja kocham seks, mam często ochotę na seks we wszystkie dziurki, ale niestety mój mąż nie jest otwarty na nowe zabawy w łóżku

Ostatnio byłem z żonom w saunie było tam dużo facetów bardzo mocno zwracali uwagę na mojom żonę bo jest atrakcyjnym blondynkom puzniej byliśmy razem pod prysznicem i doszło czterech inych facetów jeden mocno obserwował mojom żonę jak się myła nago pod prysznicem bardzo nie to podnieciło jak się na mojom żonę gapił miał tez dużego ja już wyszłam z prysznica i czekałem na wejściu ale tem facet nie odpuszczał udawał ze tez się myje chyba przez 30 min tam się gapił na żonkę jak wrzucilismy do domu to przez trzy godziny jom brałem byłem taki napalony ze mi cały czas stał jak by był z żelaza chciałem tez jej w du... wejść ale nie chciała zrobiła mi loda i na tym się o 3 nad ranem zakończyło lubię eksperymentować  mała morze zamienimy się 😂😂😂 

33 minuty temu, micha1212 napisał:

Ostatnio byłem z żonom w saunie było tam dużo facetów bardzo mocno zwracali uwagę na mojom żonę bo jest atrakcyjnym blondynkom puzniej byliśmy razem pod prysznicem i doszło czterech inych facetów jeden mocno obserwował mojom żonę jak się myła nago pod prysznicem bardzo nie to podnieciło jak się na mojom żonę gapił miał tez dużego ja już wyszłam z prysznica i czekałem na wejściu ale tem facet nie odpuszczał udawał ze tez się myje chyba przez 30 min tam się gapił na żonkę jak wrzucilismy do domu to przez trzy godziny jom brałem byłem taki napalony ze mi cały czas stał jak by był z żelaza chciałem tez jej w du... wejść ale nie chciała zrobiła mi loda i na tym się o 3 nad ranem zakończyło lubię eksperymentować  mała morze zamienimy się 😂😂😂 

Jak ruchasz tak jak piszesz, to bardzo kiepski z ciebie ruchacz. Pomacaj się po łbie czy ci rogi nie rosną?

30 minut temu, Kalisz napisał:

Jak ruchasz tak jak piszesz, to bardzo kiepski z ciebie ruchacz. Pomacaj się po łbie czy ci rogi nie rosną?

Tak pisze bo nie mieszkam od 25 lat w Polsce jak masz pisać takie rzeczy to lepie i i naucz się kultury żebyś mugl lepie się dagadac z ludźmi a nie ciogle obrażać 

1 godzinę temu, micha1212 napisał:

Tak pisze bo nie mieszkam od 25 lat w Polsce jak masz pisać takie rzeczy to lepie i i naucz się kultury żebyś mugl lepie się dagadac z ludźmi a nie ciogle obrażać 

No to już Anglik z ciebie całą gębą ha ha ha. Znasz to: Ośle ośle sam pisałeś a przeczytać nie umiałeś ha ha ha.

1 godzinę temu, micha1212 napisał:

Gość Lolek

A ja myślę że masz 15 lat i słabe oceny z polskiego.

Nie mam 35 lat i wyjechałem do Niemiec 

jak miałem 10 lat to dla tego słabo piesze lepiej tak jak wcale tylko 2 klasy chodziłem w Polsce a pisać umie tylko tak bo rodzice mie uczyli  

jesli chcecie wiesziec przyczyny to teraz wyjaśniłem 

Coś mi tu bardzo z tematu zchodzicie moi drodzy No cuz chyba tu się niczego nie dowiem bo dyskutujemy o języku polskim w takim razie 🙉

17 minut temu, aglerrs napisał:

A jaki zel polecicie? 

Najlepszy jest olej kujawski z pierwszego tłoczenia.