Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość administrator

Drodzy użytkownicy

Polecane posty

Gość administrator

Jak wam się podoba nowy wygląd kafeterii? Napiszcie opinie i oceńcie w skali od 1-10.

Pozdrawiamy.

Załoga wp.pl kafeteria.pl

Gość gosc A

piękna jest ta nowa strona kafe mi się podoba

Gość to ci napisze

Choojowo.

-1/10

Gość gość my

W skali 0-10 oceniamy na minus nieskończoność.

Gość gość my

Oceniamy na mniej niż zero.

Gość eq2weqwe

a wy nie potraficie przeczytac tego co ludzie pisza, jest wiele postów nt temat.

Najlepsza kafe była lata temu, na czarno, przejrzysta, łatwo przeszukiwac posty, potem była zmiana na gorsze a teraz na jeszcze gorzej. ale moze wreszcie sie od tego forum odzwyzaje

Gość Co tu mamwpisac nazwisko?

Wróćcie kowbojki a nie robicie kombajny jakieś, ja wiem nowoczesność html5 kurwa ile studentów chce się popisać w korpo ze umie na chuju tańczyć ale po co... jest moda na retro, coś co działa trzeba zostawić... ja pierdole 

Gość Gosc

Interesuje mnie czy loginy po spacjach tzw podszywki będą możliwe

Gość awaria prącia

Jestem bardzo niezadowolony i myślę o opuszczeniu na stałe forume [cool]

Każda wasza zmiana jest bardzo zła [cool]

Gość to teraz mamy zmiany

tak bedzie mozna sie podszywac

Gość to człowiek

nie podoba się 0/10

Gość eq2weqwe

Przeklajam z ciazy i macierzyństwa, dobre podsumowanie zmian

Agawa123456

Dokładnie. Znam Kafeterię od 2004 roku. To było moje ulubione forum pod względem przejrzystości i praktyczności użytkowania. Dokładnie pamiętam zmianę na gorsze sprzed kilku lat, a teraz to co zaszło już w ogóle makabra. Jeszcze tylko konieczności logowania brakuje i już można zmienić nazwę tego forum na inną bo kafeteria to to już nie jest. Można powiedzieć, że skończyła się pewna epoka.

Dlaczego jacyś idioci zawsze muszą tak partaczyć wszelakie portale. Zniszczyli allegro. Zniszczyli tak też szatę graficzną konta w moim banku.

Niech mi ktoś powie co było złe z dotychczasowym forum? Co im przeszkadzało że musieli to zmienić. Już od dawna zauważyłam że wśród ludzi tworzących panele portale panuje takie przekonanie, że co kilka lat obowiązkowo musi być zmiana wszystkiego, bo myślą że w ten sposób sprawiają wrażenie niby rozwoju. Tymczasem po co zmieniać coś co jest dobre i optymalne? Allegro tak zniszczyli. Było przejrzyste to zaczeli kombinować i teraz jest nie do użytku. Mówię o stronie graficznej bo to że zniszczyli zwykłych użytkowników to nie wspomnę bo szkoda nerwów.

Nie lubiłam WP, a teraz jeszcze bardziej ich zniecierpiałam. Pewnie faktycznie ci co są za to odpowiedzialni to nawet nie znali dokładnie tego forum, ani ich to nawet nie obchodziło. Coś tam zmienili, żeby było widać, że coś się zmieniło, żeby mieć poczucie że odfajkowana jakaś robota i tyle, a reszte mieli w d...

Nie spodobała mi się formuła wizażu, nie spodobało mi się forum gazeta.pl i setki innych tego typu. Kafeteria natomiast wyróżniała się ze wszystkich for przejrzystością przede wszystkim i prostotą użytkowania. A teraz straszny odwalili nam tutaj gnój na tym forumie.

Teraz muszę za każdym razem znakować że nie jestem robotem. Chore. Na dłuższą metę nie do wytrzymania. Taki wrzód na tyłku. Nie wiem czy będę tu jeszcze zaglądać. Na pewno udzielać się będę mniej. A co się stało z działami ? Nie no to jest nie do wytrzymania co tu oni nam zniszczyli. Wszystko co dobre ludzie zawsze muszą zniszczyć.

Gość Gal anonim

No nieźle, nieźle 

W końcu jest kompatybilny z wersją mobilną i nie wygląda jak deviantArt w 1999 roku. 

Gość gość

miałem swoje posty ulubione teraz zlikwidowali

Gość amBrożyk 

minus 1000 , nowych osób z ulicy tu nie przybędzie , starzy użytkownicy uciekną !

amBrożyk 

p.s.

(próbowałem się zalogować na 'niebiesko' , nie przyjmuje żadnych loginów, żadnych 

haseł do zalogowania 

a dlaczego NIE można napisać tekstu na KAFE na 'czerwono' bez logowania, 

czy RODO zabrania ?

Gość Trzy znaki
4 minuty temu, Gość Gal anonim napisał:

No nieźle, nieźle 

W końcu jest kompatybilny z wersją mobilną i nie wygląda jak deviantArt w 1999 roku. 

A ty lamusowy webowcu będziesz tu się spuszczać nad nowymi funkcjami czy możliwością komunikacji która właśnie padła? Co za nerdy jebane z korpo 

Gość gosc oburzony

Przede wszystkim nie podoba mi się to że, od sierpnia w ogóle NIE KASUJECIE ZGŁASZANYCH TEMATÓW !!!!

Wszystkie głupie, chamskie, ordynarne prowokacje czy tematy wiszą tu od miesięcy. W tym nawet te pedofilskie czy rasistowskie i inne rażąco łamiące regulamin forum. To jest chore żeby takie tematy były tu tygodniami mimo zgłoszeń...

Zacznijcie w końcu reagować na zgłoszenia postów oraz tematów i kasujcie je regularnie!

Gość przecznik

a jak nie to co obrazisz sie i na straz miejska zadzwonisz? xD gon sie frajerze xD

Gość gość
2 minuty temu, Gość gosc oburzony napisał:

Przede wszystkim nie podoba mi się to że, od sierpnia w ogóle NIE KASUJECIE ZGŁASZANYCH TEMATÓW !!!!

Wszystkie głupie, chamskie, ordynarne prowokacje czy tematy wiszą tu od miesięcy. W tym nawet te pedofilskie czy rasistowskie i inne rażąco łamiące regulamin forum. To jest chore żeby takie tematy były tu tygodniami mimo zgłoszeń...

Zacznijcie w końcu reagować na zgłoszenia postów oraz tematów i kasujcie je regularnie!

Zgadzam się

Gość lola

Czy opcja - ulubione tematy - została skasowana? 😮

Gość Gal anonim
6 minut temu, Gość Trzy znaki napisał:

A ty lamusowy webowcu będziesz tu się spuszczać nad nowymi funkcjami czy możliwością komunikacji która właśnie padła? Co za nerdy jebane z korpo 

Mam wyjebane. I tak od zawsze nienawidziłem tego forum, bo tu siedzieli sami idioci, pieprzyli głupoty i doprowadzali zdrowych ludzi do szału. Teraz wam dobrze, bo skoro nie jesteście w stanie ogarnąć się w nowym wyglądzie strony, to się wyniesiecie... z internetu najlepiej. 

I widać, że wciąż siedzą tu sami Janusze, którzy będą teraz idealizować przeszłość nie pamiętając jaka ta strona była niedorobiona.

"Nerdy jebane z korpo." 

Nieźle. A ty czym jesteś? Impresjonistą kurewskim znad Sekwany? Znasz się w jakikolwiek sposób na dobrym i funkcjonalnym designie?

Gość gość
Przed chwilą, Gość lola napisał:

Czy opcja - ulubione tematy - została skasowana? 😮

też jestem ciekawa?

Gość awaria prącia

I gdzie są nasze emotkełe :O

Nowe mnie sie nie chcą wczytać :|

Gość Efefrfrfrfrf
13 minut temu, Gość Gal anonim napisał:

Mam wyjebane. I tak od zawsze nienawidziłem tego forum, bo tu siedzieli sami idioci, pieprzyli głupoty i doprowadzali zdrowych ludzi do szału. Teraz wam dobrze, bo skoro nie jesteście w stanie ogarnąć się w nowym wyglądzie strony, to się wyniesiecie... z internetu najlepiej. 

I widać, że wciąż siedzą tu sami Janusze, którzy będą teraz idealizować przeszłość nie pamiętając jaka ta strona była niedorobiona.

"Nerdy jebane z korpo." 

Nieźle. A ty czym jesteś? Impresjonistą kurewskim znad Sekwany? Znasz się w jakikolwiek sposób na dobrym i funkcjonalnym designie?

Znam się na tym ze to nie design określa to czy to badziewie będzie użytkowane czy nie. To co teraz zrobiliście nie będzie. To co tu widać to efekt klepaczy pierdolonych studentów bez doświadczenia xD 

Taka prawda frajerze

ja generuje coś co jest użytkowane bo jest funkcjonalne a wy wyżej sracie niż dupę macie. Pierdolone korposcierwa gardzę wami. Nie robicie nic prócz przybijania kart na 8 godzin a potem w chuju wszystko macie. 

Wg mnie wszystko co wp przejęło od o2 totalnie zniszczyło. Póki o2 żyło to miało to ręce i nogi, komunikator tlen.pl forum gdzie programiści żywo pisali z usterami, a jak wp kupiło ich tak wszystko w pizdziec, życzę wam bankructwa bowiem na takich popierdolencow miejsca w sieci nie ma, liczycie tylko clicki z reklamy i tyle.

jeebac was 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość administrator napisał:

Jak wam się podoba nowy wygląd kafeterii? Napiszcie opinie i oceńcie w skali od 1-10.

Pozdrawiamy.

Załoga wp.pl kafeteria.pl

co ma sie podobac lub nie

forum ma hulać i ma byc przystepne

wszystko co nowe, budzi kontrowersje

a kafeteria to juz nie stara, poczciwa, kafe

co tu opiniowac oceniac

ludzie sa zli

nie wszyscy sa sprytni i troche dni minie, nim odnajda tu siebie lub...sie poddadza

a wtedy to forum umrze

z perspektywy lat, a bywam tu od powiedzmy dekady ta obecna 'nowoczescnosc" nie rokuje

😜

Gość eq2weqwe
49 minut temu, Gość Gal anonim napisał:

"Nerdy jebane z korpo." 

tu nie siedza sami idioci. ale wiekszosc ludzi inteligentnych sie zmyła, a po tych ostatnich zmianach zostanie tylko przemo i jemu podobni. Ja obecnie juz na ogólna nie wchodze prawie nigdy. DAwniej strona tak, była niedorobiona, a teraz jest beznadziejna. I trzeba bedzie oglądac zdjęcia fiutów przy postach, taki nowy  korpo- design

Gość gość bbc

zlikwidowali nie ma i nie będzie "ulubionych tematów"