Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rakoma

sprawdzenie niewierności faceta

Polecane posty

Gość rakoma

Słuchajcie, jestem w kropce. Pierwszy raz piszę post na forum, bo zwyczajnie nie wiem co robić i czy powinnam wykonać dalsze kroki w celu dowiedzenia niewierności mojego faceta. Sytuacja ma się następująco- dziś zobaczyłam na koncie swojego na fejsie, że po kliknięciu w okienko czatu z jego byłą dziewczyną (z którą, nawiasem mówiąc, pisał jeszcze będąc ze mną, oczywiście mi o tym nie było nic wiadomo do pewnego momentu) wyświetla się napis: A..., jeden z twoich kontaktów w telefonie, także korzysta z messengera. Nie mają siebie w znajomych i jest to jedyne co się wyświetla po kliknięciu. Dodam także, że on ma nowy telefon, kupiony około miesiąc temu, więc nie  ma mowy o zaleganiu starych kontaktów w książce telefonicznej. Czy ktokolwiek jest mi w stanie powiedzieć, czy jest to aktualizowane na bieżąco? Jak myślicie, powinnam przeszperać mu telefon w celu znalezienia jej numeru? Domyślam się, że jeżeli ma go faktycznie zapiasnego, to na pewno nie pod jej imieniem. Sama nie wiem co robić, jestem rozbita... Jest to dziewczyna, z którą był kilka lat, ona nie mogła się za bardzo pogodzić z tym że jesteśmy razem, przez co wypisywała do niego długi czas a on ciągle się na to godził.