Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaciekP

Zaborczosć w związku

Polecane posty

Gość Xxx

W sumie to chyba nie ma sensu dyskutować dopóki autor nie napisze jak wspólnie spędzają czas.

Gość onaaa

racja a autor milczy jak grób

Gość ona.

Onaaa sorry ale dopisujesz jakies swoje wizje wymyślone..

Gość ona.

Xxx racja, nie ma co debatować jak nie wiemy dokładnie jak jest :D

Gość onaaa

no ja to tak odbieram. a on nie może ugotować i posprzątać żeby ona się sobą zajęła?

Gość onaaa

tak jak pisałam miałam faceta przylepę ale i miałam takiego co w domu nic nie robił a wymagał jak wychodził to tylko sam a jak ja nie miałam czasu na nic poza pracą to był oburzony że przestałam się realizować

Gość ona.

Onaa czuję, że w jego związku jest tak, "że robimy wszystko razem", ok czasem tak tez można, ale potrzeba również mieć swoją odskocznię, jeśli partner nie podziela naszych pasji, to przynajmniej nie powinien nam tego zabraniać.. Super jest jeśli para ma wspólne zainteresowania. Można szukać czegoś takiego co razem można robić, ale nie zawsze tak jest. I co zlego jest jak facet  raz na jakiś czas ma wypad z kolegami,  a kobieta  koleżankami. Nie można żyć tylko swoja drugą połówką.

Gość onaaa

ja bym mojego zabiła jakbym z nim była 24 godziny bez przerwy to prawda ale autor średnio wie co lubi jego partnerka

Gość ona.

może lubi być jego dziewczyna po prostu:D

i już go straszy jak będzie jak będą mieli dzieci :P

Gość gość 123

Może po porostu czasem lepiej jest się rozstać i w perspektywie wychodzi to lepiej dla wszystkich. Dzięki temu być maze ta kobieta dojrzeje i odnajdzie samą siebie i swoje pasje, bo póki co, to chyba tylko jest. Może jeszcze niech ona maluje paznokcie, a on w tym czasie będzie ją adorował "Och, jak pięknie malujesz paznokcie i z taką pasją. Opowiedz mi, co czujesz, gdy płytkę piłujesz" hahaha - nie bądźmy śmieszni. Ludzie, których jedynym celem jest być i się mnożyć, są kiepskim partnerami do życia, a co dopiero na całe życie. Lepiej jest się rozstać niż spłodzić dziecko, wziąć ślub i być resztę życia nieszczęśliwym i zgorzkniałym. 

Gość ona.

"Och, jak pięknie malujesz paznokcie i z taką pasją. Opowiedz mi, co czujesz, gdy płytkę piłujesz"

:D:D:D