Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet7890

Prezent przez kuriera

Polecane posty

Gość facet7890

Cześć dziewczyny
Potrzebuję waszej porady i zobaczyć kobiece myślenie :D

Sytuacja wygląda tak że chcę mojej dziewzynie zrobić prezent ale że jestem aktualnie za granicą i wracam dopiero na święta pomyślałem że zamówię prezent na allegro i wyślę na adres mojej dziewczyny. Dzwoniłem już do jednego sprzedającego i pytałem czy jest możliwość wysłania takiego prezentu/paczki który upatrzyłem to odpowiedzieli mi że mogą jedynie wysłać bez paragonów cen itd ale o jakieś ładne zapakowanie nie mają czasu jedynie co mogą zrobic to w zwykły karton a nie zawiniete w folie. Upatrzylem ładny szlafroczek i pidżamy na prezent.
I zastanawiam się czy to dobry pomysł na taki prezent niespodzianka bez ładnego zapakowania tylko w zwykłym kartonie, dlatego potrzebuję was kobiety opini czy chiałybyście dostac takiego niespodzieanego kuriera z przesyłką  czy uważcie ze to średni pomysł i prezent powinienem dać osobiście jak wróce na świeta do polski

Proszę bardzo o wasze opinie 
Dziękuje!!! :)))

Gość 123

Hmm, chyba ładniej zapakowany gdy wrócisz. Możesz teraz wysłać coś skromnego, co pakują na prezent. Dużo świetnych pomysłów z różnych sklepów jest na https://www.roxanne.pl/prezent-na-swieta