Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi

nie mam wyksztalcenia i zaden facet mnie nie chce

Polecane posty

Gość smutno mi

na kazdej randce kazdy facet  pyta czy studiuje jak nie to co studiowalam, gdzie pracuje, czym sie zajmuje, KAZDEGO to strasznie interesuje, jakby tylko to mialo znaczenie, a na pewno bardzo wazne jak nie najwazniejsze jest to dla facetow

do tego jeszcze dochodza pasje, kazdego to interesuje i wymagaja ich nie wiem po co

ja nie mam u facetow zadnych szans, jak sie dowiaduja ze nie spelniam tych wymagan to olewaja mnie, traca zainteresowanie moja osoba i  tak jest za kazdym razem z kazdym facetem

Gość gosc

to niesprawiedliwe, ze faceci odrzucaja za to kobiety

Gość beka

moze nie ladna jestes?

Gość smutno mi

moze

Gość smutno mi

nie chodzi o wyglad tylko o to, ze faceci nie chca kobiet bez perspektyw ani ciekawego zycia

Gość Mmmm

Nie obraz się, ale jak można nie mieć pasji, hobby czy zainteresowań? To co w życiu robisz, ze masz z tego przyjemność? Nie mów, że leżenie całe dni daje Ci taka przyjemność...

Gość Gość

To musi być troll...jak można być takimi nieudacznikiem i jescze się dziwić, ze facet na miejscu daje out takiej kobiecie. Chyba, ze trafisz na kogoś jak Ty. Saną siebie określiłaś bez perspektyw :) może warto poszukać kogoś podobnego, który tez nic nie ma sobą do zaoferowania 

Gość Ggg

No dokładnie jak wyżej

Gość smutno mi

Gość Mmmm, podobnie jak ty mysla wszyscy faceci, dla nich kobieta bez pasji nie jest interesujaca, to jedno z wymagana jakie stawiaja kobiecie

wiem co mowie, bo sporo sie od nich nasluchalam

Gość smutno mi
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

To musi być troll...jak można być takimi nieudacznikiem i jescze się dziwić, ze facet na miejscu daje out takiej kobiecie. Chyba, ze trafisz na kogoś jak Ty. Saną siebie określiłaś bez perspektyw :) może warto poszukać kogoś podobnego, który tez nic nie ma sobą do zaoferowania 

dlaczego uwazasz, ze kobieta bez pasji to nieudacznik? wytlumacz mi, bo nie rozumiem

pasje czy studia nie sa dla mnie miara perspektyw, dla facetow juz tak, dlatego tak napisalam, bo tak jestem postrzegana przez facetow

Gość Gość

A jak można nazwać w ogóle osobę, która nie ma żadnych pasji czy hobby? co jest perspektywa według Ciebie, Hm? Studia to nie wyznacznik, Ok. Czym się możesz pochwalić np? :) co robisz takiego, że facet to właśnie na Ciebie powinien zwrócić uwagę?

9 minut temu, Gość Mmmm napisał:

Nie obraz się, ale jak można nie mieć pasji, hobby czy zainteresowań? To co w życiu robisz, ze masz z tego przyjemność? Nie mów, że leżenie całe dni daje Ci taka przyjemność...

Ja też nie mam. Czasem coś przeczytam, czasem obejrzę (lepszy film), czasem zagram (lepsza gierka). Sport rekreacyjnie. Pasji - brak. Nie załamuj się dziewczyno. Średnie masz? Znajdź stabilną pracę - nawet biedronkę - i tyle. Wiele osób nie ma studiów.

Gość Gość

Ps dla większości osób teraz liczy się zainteresowanie, osobowość itd. Nawet dzieci w szkole mają pytania o zainteresowanie... bo mieć w życiu pasje i czerpać z tego przyjemność to jeden z kroków do szczęścia :)

Gość Gość

Reasumując robisz coś w życiu :) a tutaj ewidentnie zero. 

Gość Gość

Ps takie życie to wegetacja...druga sprawa to takie osoby najczęściej narzekają na swoje życie, a sami nic kompletnie nie robią w kierunku poprawy. Narzekać jest najłatwiej. Dziewczyno byłaś na tylu randkach i dalej nie wiesz co jest nie tak? To powinno dać Ci znak zeby coś zmienić w życiu

Gość smutno mi
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

A jak można nazwać w ogóle osobę, która nie ma żadnych pasji czy hobby? co jest perspektywa według Ciebie, Hm? Studia to nie wyznacznik, Ok. Czym się możesz pochwalić np? :) co robisz takiego, że facet to właśnie na Ciebie powinien zwrócić uwagę?

wlasnie nie mam sie czym pochwalic

twoje pytanie sugeruje, ze faceci sa z kobietami by sie nimi chwalic a nie z milosci do nich

Gość Gosc

Tutaj nie chodzi chwalenie się...tylko o sam fakt, ze każdy pyta o takie rzeczy bo je posiadać to norma. Rozumiem, że o gotowaniu czy innych podstawowych czynnościach tez zero? Jak ty żyjesz? Nie sugeruje, ze kobieta to kucharka bo teraz wielu mężczyzn gotuje wyobrnie, ale kurde tp są już podstawy życia. Nawet sprzątanie może być hobby 

Gość Malinowy krem
13 minut temu, Gość smutno mi napisał:

wlasnie nie mam sie czym pochwalic

twoje pytanie sugeruje, ze faceci sa z kobietami by sie nimi chwalic a nie z milosci do nich

Mylisz się. Mężczyźni lubią kobiety interesujące. Między innymi po to żeby ciekawie spędzać z nią czas . Widzisz różnicę? Czy dalej nie rozumiesz. 

Gość smutno mi

ok rozumiem

Gość Colisa

Jeśli kobieta jest ładna nikomu nie będzie przeszkadzało to, że jest ona po zawodówce.

Gość Edi

Mam żonę, która posiada wykształcenie zawodowe. Jest dobrą i atrakcyjną kobietą- piękna twarz, szczupła i zgrabna. Od zawsze faceci się za nią oglądali. Moi kumple, którzy mają żony po studiach zazdroszczą mi jej. Niektóre z  żon kumpli są po prostu brzydkie. Nie zamieniłbym mojej na żadną inną kobietę, choćby z najlepszym wykształceniem. 

Gość :))

Ja nie mam studiow a laska po studiach i piękna mnie podrywa bo się kochamy

Gość Pilot

Ile masz lat,  pytam   spotykasz samych niedorajdòw,  zamiast porozmawiać normalnie nie wiedzą co mòwić i pytają tylko o te sprawy,  nie umieją nawiązać rozmowy na luzie i  miło spędzonego czasu. 

Gość Człowiek nikt

Nie pomogą doktoraty jak jest człowiek dupowaty. 

Nie mam studiów ale jestem inteligentny, wiele w życiu przeżyłem. Jestem dobrym człowiekiem i męskim facetem. Komu jakaś tam wiedza na co dzień jest potrzebna nikomu. Wiele osób po studiach mi nie.dorównuje, zarabiam 4000 na rękę. Najlepsze, najpiękniejsze kobiety mną sie interesuja bo coś w sobie mam. Tyle

Gość Pilot

Po co piszesz ile zarabiasz czy to są jakieś kompleksy?  kogo to interesuje? 

Gość Człowiek nikt

Sam jestem zerem z mgr z biologii i popieram. Komu tam potrzebna wiedza z genetyki, mikrobiologii, chemii, ekologii, botaniki, bioremediacji itp? Trzeba było do zawodówki iść i zostać spawaczem lub operatorem wózka widłowego i trzepać kasę. 

Gość byzydury

Co za BZDURY 😄

Ja sama nie mam studiów, a mam ogromne powodzenie. Faceci nie zwracają uwagi na wykształcenie jak dziewczyna się im spodoba z wyglądu i z charakteru.

Jeżeli już to facetów generalnie interesuje to czy w ogóle gdzieś pracujesz, bo dziś większość facetów raczej nie chce utrzymywać kobiety.

Widocznie jesteś brzydka albo masz beznadziejny charakter. Albo jedno i drugie.

3 minuty temu, Gość Pilot napisał:

Po co piszesz ile zarabiasz czy to są jakieś kompleksy?  kogo to interesuje? 

Trzeba mieć łeb na karku i bez studiów można. A taki matoł po studiach robi na kasie w biedronce i uważa się za kogoś. Obycie sie liczy.

Gość Pilot

Pieniądze można zarobić   i tu słowo " chce to klucz do sukcesu",  w dwòjkę można żyć  normalnie jak 90 procent społeczeństwa. 

Oboje są zaradni otworzą  biznes nawet zaczynając od zera.