Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzona

Chcę żeby mąż się wykastrował

Polecane posty

Gość Zdradzona

Kilka dni temu dowiedziałam się od męża że mnie zdradził..  mam straszny żal do niego za to. Co prawda już rozmawiamy. Wczoraj powiedział że zrobi wszystko żeby to naprawić. Powiedziałam mu żeby się wykastrował, a on się zgodził. Najgorsze, że ja naprawdę chce żeby to zrobił. Wolę mieć eunucha niż psa na baby. 

Czytałam że stawać mu też będzie. A on i tak nie może mieć dzieci więc nic nie traci.

Czy to dobry pomysł?

Gość Ggg

O cholera.. on wie na co się zgadza?

Gość Gosciu

Przecież ciebie też wtedy nie bzyknie.

Gość Zdradzona

Ja tam dam sobie radę. Ale chcę żeby był mi wierny. I skoro on sam widzi jaki jest i że dalej to będzie robil, to już lepiej jak mi czasami poliżę lub palcówkę  tylko zrobi. 

Gość Zdradzona

4 minuty temu, Krzysiuniu napisał:

Spoko, nie będzie miał jak ale biorąc testosteron dalej będzie mu stał i może bzykać

Ale nie będzie już taki napalony?

Gość Żona ruchacza

To całkiem dobry pomysł. Mój też mnie zdradza.. chyba pogadam z nim na ten temat. Chętnie pozbawie go jąder.

Gość Przerażony

Nie żenię się..

Gość Chore

Skoro cię zdradził to może nie dajesz mu tego czego oczekuje. Jak można chcieć obciąć jądra mężczyźnie którego sie kocha? To nie z mężczyzna jest coś nie tak, zdrady sie zdarzają, tylko z tb ze przyszło ci coś takiego do głowy... 

jestem wstrząśnięta. 

Gość Zdradzona

To nie pierwszy jego taki wybryk.

A ja mam dość. Najpierw mnie zdradza a później przeprasza.. skoro się zgodził to niech to zrobi. A ja chce tego.  Wtedy nawet jak mnie zdradzi to nie będę miała pretensji.

Gość Okok

Mój nie ma jąder że względu na chorobę, ale czasem jest nawet ostry sex.  Może tylko głupio wygląda tam w majtkach.  Ale za to wcześniej był uzależniony od masturbacji. Teraz od dawna go nie przyłapałam.

Gość Gość

Jak was zawsze boli głowa to co się dziwcie,mojej tłumacze że sperma jest produkowana cały czas i zdrowy facet musi mieć wytrysk.

Gość 123

Bez jąder też jest wytrysk. Normalnie można uprawiać sex. Tylko tabletki trzeba brać. Moja żona nie narzeka. 

Gość Kastrat

Jeśli on tego chce to jaki problem. To nic złego.  A jeśli nie ma być tego widać to są implanty jąder. Sam takie noszę. Zrobiłem to z wyboru i jestem zadowolony.

Gość dzix

Jesteś chora na głowę, kobieto.