Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka sytuacja

Seks tak ostry, że aż prezerwatywa pękła

Polecane posty

Gość Taka sytuacja

Zdarzyło się wam, że penetracja była tak mocna i szybka, że od tarcia aż pękła prezerwatywa?

Prezerwatywa najczęściej nie pęka od tarcia, jesteś ekspertem w tej dziedzinie  że wydałeś taką opinię? Po za tym, jak w kondomie to tylko towar niewiadomego pochodzenia, a z tego już wyrosłem.

Gość Zgrywus

Proponuję zrobić zdjęcie i wysłać do producenta jako reklamacja. Może odeślą nową sztukę.

A tak na poważnie to mogła ulec jakiemuś uszkodzeniu przed założeniem. Przecież po ciemku. A jeszcze pod kołdrą to tego nie widać. Mała dziurka mogła być. Dwa ruchy i się powiększyła.

Gość marek

Mi się już raz przydażyło że prezerwatywa pękła był to durex kolor fioletowy .

Zoriętowałem się po pół godziny ruchania

Gość Lolek

Pół godziny ruchania to chyba w filmie fantasto

Gość marek

Lolek nie moja wina że ty tyle nie dasz rady, jakbyś regularnie codziennie bzykał jedną pannę to byście doszli do takiego dystansu.

Mi się z nią też zdarzało  że były stosunki po niecałe pięć minut na początku ale po kilku miesiącach byłem i w stanie ponad dwie godziny uprawiać sex . oczywiście z stoperem tego nie mierzę ale ma duży zegar w pokoju.

Gość Lolek

No to ci marek zazdroszczę. Ja uprawiam regularnie sex z moją żoną od 19-lat i pół godziny jest nieosiągalne. Chyba że wliczając w to grę wstępną to tak . 

Gość 123

Mi sie to zdazylo po powrocie z kilkumiesiecznej delegacji tak wyposzczony zaczelismy nadrabiac straty zonie trafily dni plodne wiec uzylismy prezerwatywy i jazda na maxa .  z prezerwatywy zostal tylko pierscien u nasady penisa a owocem tej milosci sa bliznieta  dziewczynka i chlopczyk.