Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erema

BETA HCG

Polecane posty

Gość erema

Pomocy! Mam cykle 23-27. Stosunek odbył się z 24/25 dzień cyklu. Podczas stosunku poczułam ból jajnika i zaczeły boleć mnie sutki. Do wytrysku nie doszło w ogóle. Potem brzuch. Czekałam na okres, ale ten sie spóźnił. Przyszedł 29 dnia i to dopiero wieczorem, co sie nigdy nie zdarzało. Gina powiedziała, że to nie jest krwawienie implementacyjne. Ale okres trwał jakby krócej niż ostatnio. Uspokoiłam się. I nagle kilka dni przed następna miesiączka poczułam tkliwość sutków. Bolały mnie przy dotyku jakieś 2-3 dni. Dwa dni przed przestały, straciłam jakb w oóle w nich czucie. Ale pojawiły się mdłości, odbijało mi sie non stop i wyostrzył mi się węch. W końcu dwa dni później pojawiło się krwawienie, ale bylo skąpe, tak jak pisałam, miejscami brązowe takie... Poszłam tego samego dnia na bete. Nie błam na czczo, ale słyszalam, ze nie trzeba. Wyszło <0,1. To było rowno 4 tygodnie i jeden dzień po stosunku. Uspokoiłam się. Wrażliwość na zapachy jakby sie zmniejszała. Ale nadal miałam jakąs taka zgagę itp. No i nudności wróciły, czułam sie bardzo źle, byłam na maksa spanikowana. Powtórzyłam bete w innym laboratorium. Tym razem na czczo. Było to 4 dni później, 32-33 (zależy jak liczyć) dni po stosunku. Wyszlo równo 0,1. Norma dla niecieżarnych [0,0-5]. ale jednak niby więcej niż ostatnio, choć to było inne laboratorium. Co myślicie? Czy to, że nie było równe 0 coś oznacza?

Gość Ghyfv

Nic nie oznacza. Brak ciąży.