Gość Emilka Napisano Grudzień 9, 2018 Dzień dobry, Jeżeli szukacie dobrej Kancelarii po wypadku to szczerze polecam VOX Veritas Odszkodowania. Pieniądze za obrażenia ciała były w 30 dni po wypadku , pomogli nam w doborze leczenia i rehabilitacji. Bardzo dobre opinie słyszelismy o nich dlatego skorzystalismy. Mają swoich lekarzy orzeczników. Polecam szczególnie Dyrektora p. Sławka ze Sląska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aliczek 1 Napisano Czerwiec 12, 2021 Nie znam tej kancelarii o której piszesz Emilko. Kiedy miałam wypadek samochodowy moja przyjaciółka dała mi dane kontaktowe do kancelarii odszkodowawczej Ex Lege Odszkodowania. Powiedziała, żebym się do nich zgłosiła dlatego, że po pierwsze nic nie stracę (płatność za usługi następuje na zasadzie success fee - czyli dopiero kiedy kancelaria uzyska dla mnie odszkodowanie), a po drugie będę mieć zapewnioną bezpłatną rehabilitację z OC sprawcy. I faktycznie tak się stało. Jestem bardzo zadowolona z ich usług, więc jak będziesz potrzebować kiedykolwiek wsparcia to skontaktuj się z nimi: https://exlege.net.pl/service/kancelaria-odszkodowawcza-katowice/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach