Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu jestem taka głupia?

Polecane posty

Gość gość

Proszę o odpowiedzi 🙂

Gość gość
3 minuty temu, Pksiężyc napisał:

Czym to się przejawia? 

chyba tym że im jestem mądrzejsza tym bardziej mi się wszystko komplikuje, więc jestem głupia jednak wnioskuję 🙂 I chyba się nie umiem jasno wyrażać, jestem takim typem logicznym raczej, wszystko muszę przemyśleć zawsze i chyba za mało mam tej spontaniczności no cóż...

Gość gość

żałuję że nie mam umysłu tej 'gościówy' z topiku 'romansik', taka to za wiele nie myśli, robi co jej podpowie huć, w dupie wszystkich dookoła..amebom się żyje znacznie lepiej. Po co myśleć o innych jak można tylko o sobie, nie?

Gość gość

rasa ludzka jest przerażająca 😞

Gość gość

Wyluzuj, bo za surowo się oceniasz ;*

Gość gość
7 minut temu, Gość gość napisał:

Wyluzuj, bo za surowo się oceniasz ;*

Spróbuję, ale jeszcze te latanie facetów za amebami i wychwalanie ich pod niebiosa dodatkowo mnie dobija, chociaż sama brzydka nie jestem, ale ważniejsze jest co innego, wygląd też, ale jest mnóstwo ciekawszych i fajniejszych rzeczy na świecie niż wygląd ludzie!!!

Gość myślenie ci przeszkadza
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

żałuję że nie mam umysłu tej 'gościówy' z topiku 'romansik', taka to za wiele nie myśli, robi co jej podpowie huć, w dupie wszystkich dookoła..amebom się żyje znacznie lepiej. Po co myśleć o innych jak można tylko o sobie, nie?

lalka, za dużo się zastanawiasz nad tym co robisz a życie jest bardzo proste, przestań analizować tyle

Gość raz kozie
9 minut temu, Gość gość napisał:

Spróbuję, ale jeszcze te latanie facetów za amebami i wychwalanie ich pod niebiosa dodatkowo mnie dobija, chociaż sama brzydka nie jestem, ale ważniejsze jest co innego, wygląd też, ale jest mnóstwo ciekawszych i fajniejszych rzeczy na świecie niż wygląd ludzie!!!

jeśli naprawde tak uważasz to nie masz po co spinać dup'y tylko rób swoje, gdzie leży problem?

Gość gość
4 minuty temu, Gość myślenie ci przeszkadza napisał:

lalka, za dużo się zastanawiasz nad tym co robisz a życie jest bardzo proste, przestań analizować tyle

możliwe, przemyślę to 😘