Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Kobieta która nie pachnie ładnie

Polecane posty

Gość Gość

Od niedawna przydzielono do naszego pokoju kobietę,  ma nam pomagać w czynnościach typowo biurowych. Pomaga i owszem. Uczy się szybko. To jest jej pierwsza praca po wieloletnim bezrobociu. 

Byłoby pięknie gdybym z kolegą nie musiał znosić jej " " no właśnie. Jest naszą podwładną, przecież nie poproszę jej aby następnego dnia miała czas na kąpiel i zmianę ubrania. W tej samej firmie. W innym pionie pracuje jej mąż. Współpracujemy w wielu sprawach. 

Jutro znów do pracy. Nie wiemy z kolegą jak tą sprawę rozwiązać. 

Gość Jestem robotę

Zostańcie pedalami

Gość Gość

Za późno. 

Mamy żony i kochanki. 

Gość chyba tak

Będziesz musiał i to zrobisz. Lepiej wcześniej póki nie jesteś nazbyt zły na nią, a gdy zapach będzie nie do zniesienia powiesz coś w nerwach i oskarży cię o mobbing.

Delikatnie ale stanowczo musisz jej to powiedzieć.

Choć wątpię w to by kobieta tak się zapuściła.

Gość Sisia 1

Śmierdząca sprawa. Delikatnie ale zdecydowanie. Wszyscy jesteśmy odpowiedzialni za wspólny komfort i atmosferę w pracy. Dbanie o codzienną higienę jest podstawową zasadą i obowiązkiem wobec współpracowników.

Gość sdfgh

"Choć wątpię w to by kobieta tak się zapuściła.Choć wątpię w to by kobieta tak się zapuściła.'

moze ma jakas chorobe wtedy cialo brzydka ma won albo nadmierna potliwosc na ktora zadne antyperspiranty nie dzialaja i nawet kapanie sie 3 razy dziennie nie rozwiazuje problemu

Gość Gość po

Póki co to ona nas molestuje. Proszę żeby nie podchodziła. Że jej na odległość wytłumaczę. Nie słucha. Dotyka, kładzie się na biurko. 

Teraz to i ja wiem co znaczy być molestowanym. 

Pomimo tego, że jest  młodsza i niższa to waży znacząco więcej. 

Bańka pęknie. Nie da się w takich warunkach pracować. Lubię kobiety. Może nawet za bardzo. 

Ta sytuacją to dla mnie nowum. 

Gość Jestem robotę

Jakbym miał dwóch nygusów jako przełożonych i za nich zapierał to też bym się spocił. A te ciotki jeszcze  narzekają na zapach. Wentylacji nie zamontują bo im siusiaki zmarzną w biurze

Gość chyba tak
4 minuty temu, Gość Gość po napisał:

Póki co to ona nas molestuje. Proszę żeby nie podchodziła. Że jej na odległość wytłumaczę. Nie słucha. Dotyka, kładzie się na biurko. 

Teraz to i ja wiem co znaczy być molestowanym. 

Pomimo tego, że jest  młodsza i niższa to waży znacząco więcej. 

Bańka pęknie. Nie da się w takich warunkach pracować. Lubię kobiety. Może nawet za bardzo. 

Ta sytuacją to dla mnie nowum. 

A  świstak siedzi i zawija sreberka.

Gość nie znacie się pedały

naturalny zapach kobiety to coś pięknego

Gość Gość

Pudło. 

Klima działa niezawodnie. 

Przez lata dawaliśmy sobie sami radę. Aczkolwiek, po wprowadzeniu nowych systemów, biurokracja zaczęła zabierać nam zbyt dużo czasu potrzebnego na sprawy istotne.

Jutro coraz bliżej. 

Gość Gość

Liczyłem na podpowiedź kobiety. Nic póki co zacznę przesadzać z ilością wylanych na siebie zapachów. Może się domysli o co chodzi. 

Jak nie to otwarty konflikt. 

Żona też mi nie wierzy.  

Gość Gość

Podarujcie jej na święta jakiś zestaw kosmetyków kąpielowych, antyperspirant i perfumy 🙂 Zawsze to mile bo prezent, a jednak daje do myślenia. A moze zacznie z tego korzystać i po problemie.

Gość Jestem robotę

Szybko wam się ten biznes rozwinal. A nie możecie dać żony do pomocy mężowi a asystentkę biurowa pobrać z jego działu?

Gość Jestem robotę

Może wam jeszcze podesłać jakichś wolontariuszy? Zrobicie z tego fundację i będą na was robić z litości?

Gość Jestem robotę

Jesteście pewni że biznes to wasz żywioł? Ktoś wam naipowiadal że tam się zarabia za siedzenie i pachnie nie?

Gość Jestem robotę

Jak was zaczną bankrutować to się osracie a to też nie będzie ładnie pachniało. To jedyny powód dla którego tacy jak wy robią kasę a nie tacy jak ja.

Gość Gość

Nie możemy.

Jest zatrudniona na okres próbny. Nie może mieć dostępu do informacji drażliwych i niejawnych. 

Pomysł z prezentem jest ok. Coś podobnego chodziło mi po głowie. Sugestywnie, a jeszcze nie wulgarnie. 

Gość Jestem robotę

Ja piertole.

Rekiny biznesu

Gość Gość

Pani jest w wieku 40+.

Gość Jestem robotę

A co to Caritas do choja?

Za doradztwo się placi.

Gość gość gość gość

napiszcie anonim,i wrzućcie jej do kieszeni.Typu-kochana nie pachniesz ładnie.

Gość Gość

Głupa nie jest. Będzie wiedziała, że to któryś z pokoju. 

Będzie krzyk i płacz. 

Gość Monika

Kupcie odswierzacze powietrza i ustawcie w biurze. Powiedzcie wprost,ze ostatnio cos tu nie ladnie pachnie (nie,ze ona tylko ze ten zapach sie pojawil wlasnie niedawno i nie wiecie czy to dywan czy klima-poudawajcie glupich) powinna skojarzyc. Powodzenia.

Gość Gość

Nie myje się. Jak się nie umyje też śmierdze jak płotka w basenie, haha 

Gość Gość

Tyle lat narzekaliśmy na tę robotę, zamiast Najwyższemu co rano, w południe i w godzinie miłosierdzia dziękować. Nie było tak źle. 

Teraz jak idzie do męża. Do czego szczerze zachęcamy i informujemy, że może nie spieszyć się z powrotem, to aż się chce pracować. 

Gość Ja piernicze

Odświeżacz powietrza wspominać że coś tu śmierdzi i psikać. Świetny pomysł i powinno zadziałać 

Gość Gość Y

To nic nie da. Trzeba powiedzieć :myj się kobieto bo mąż pomyli cię z karpiem i  oberwiesz tasakiem 🙂

Gość Hxcy

Niektóre osoby tak mają. Znałem laske, która wychodziła spod prysznica i za pięć minut już od niej walilo starym potem. 

Może chodzi ciągle w tych samych ubraniach? Syntetyczne materiały smierdzą już po kilku godzinach. 

Gość Hxcy

Zapytaj się co to za perfum? 

Ona odpowie, że np DG xx

Ty, że tak myślałeś, bo nie znosisz tego zapachu, bo twoja była taki miała (ale nigdy nie zapytales się). 

Jak zmieni perfum, ty dalej brnij, że ten nowy też jest jakiś dziwny, drażniący, i jej nie pasuje, niech zmieni na inny, bo takiego chyba też używała ex.