Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezkonkurencyjna

STERYDY- BRAK SEXU. PORADY

Polecane posty

Gość bezkonkurencyjna

Cześć, 

W naszym małżeństwie powstał problem- brak sexu. Mąż przechodził obok mnie obojętnie- mogłabym przejść nago i nawet by nie zauważył. Zaczęłam mieć depresję, "węszyłam" zdrady, bo przecież jak to bez sexu wytrzyma facet. Pewnego dnia w akcie desperacji poszłam do auta szukać oznak zdrady. I co znalazłam jakieś tablety. Weszłam do domu i zaczełam czytać- sterydy. Awantura. Z złości z moich ust padły różne słowa. Po paru dniach powiedziałam mężowi ze skoro jesgo wyznacznikiem męskość są mięśnie górnej parti ciała to okej, ale sam na swoją prośbę pozbywa się męskości. Chyba dotarło do niego! co można zrobić w takim przypadku? 

Gość Kkjhvh

Niestety ale sterydy tak manipuluja testosteronem odpowiadajacym za rozrost miesni ,ze chlop trqci ochote na seks i o prostu mu nie staje

Gość gosc

gówno prawda

Gość gosc

gowno prawda

Gość seb

Najpierw napisz co bral/bierze. czy po cyklu robi odblok. Kto mu rozpisal bombe. Itd .... 

Na sterydach z regoly chce sie bardziej a po dobrym i przemyslanym odbloku fajka dalej stoi 

Gość setszed

"W naszym małżeństwie powstał problem- brak sexu. Mąż przechodził obok mnie obojętnie- mogłabym przejść nago i nawet by nie zauważył. Zaczęłam mieć depresję"
I to jest przyklad kobiecej hipokryzji swynskosci obludy zaklamania powszechna mowa rodu kobiecego: faceci to myslacy o jednym wykorzystywacze zboczence, taktyka by robic z siebie wyższe istoty i żeby jak to zwą pazerne chuciowe kobiece swyne facet sie postaral i dzieciom przekazywac falszywą prawde że kobiety to myslace o milosci wspaniałe istoty.