Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fela2

Panowie co was najbardziej obrzydza w starszych kobietach

Polecane posty

Gość fela2

Takich mocno po 30.

1. zmarszczki

2. siwe włosy (jeśli nie farbują)

3. żylaki lub widoczne żyły (cieńsza skóra)

4. nadwaga

5. ?

Czy właśnie te cechy sprawiają, że nie chcecie mieć z nimi nic do czynienia? (równolatkowie)

Gość ghjk

To jest pytanie tylko do starszych facetów, czy taki jak ja w wieku 28 lat też może odpowiedzieć?

Gość fela2

Kazdy moze odpowiedziec

Gość VfB

Po trzydziestce to już starsze kobiety? 🙂

Dopsz sobie jeszcze do listy np. Rozstępy i cellulit. 

Miłego wieczoru:) przynajmniej ktoś mnie tu na koniec rozśmieszył... 

Gość jeszcze młoda

Nie wyobrazam sobie, zeby normalna starosc, mogla obrzydzac normalnego czlowieka. Straszne jest to co piszecie. Wspolczuje matce i babciom autora/autorki.

Gość ghjk

na zmarszczki, celulit, żylaki nie ma się wpływu, na nadwagę owszem.

Dlatego ja mówię, że dla mnie nadwaga.

Siwe włosy kobiety farbują, więc jaki to problem, a zmarszczki? Te pojawiają się już w wieku 25 lat u kobiet, więc nie świrujmy z tym.

Gość ewa

Mnie najbardziej obrzydza brak rozumu( czyt autor watku) i myslenie, ze mlodosc jest wieczna.

Gość ewa

Dodam jeszcze, zeby autor watku na siebie spojrzal, a jak nie dostrzega mankamentow niech kupi sobie okulary.

Gość oto moja opinia

mnie obrzydza ich kiepski charakter, często negatywne podejście do życia, wypranie mózgowe co do wyglądu/zachowania, religijność, kosmiczne wymagania a od siebie nic, księżniczkowatość, sztywność i formalność, brak uśmiechu, nadmierny makijaż i zakrywanie faktycznego wyglądu ( nic złego w starzeniu się ale udawanie że to się nie dzieje jest żałosne ), oraz brak spontaniczności

Gość oto moja opinia

aha i dziewictwo u starszych to raczej makabra, od razu spalona

Gość fhgjhg

"aha i dziewictwo u starszych to raczej makabra, od razu spalona"

Dzieki..... w sumie i tak od dawna wiem, ze nie mam czego szukac u facetow...

Gość Poooo

Ale to pytanie do młodszych od starszych kobiet, które są po 30, czy ich równolatków?

Nic mnie nie obrzydza, nadwaga i zmarszczki mi się nie podobają, ale grube sa i 20-latki, pomarszczone tez. Okay, zylaki sa  brzydkie.

ale sa tez fajne trzydziechy

Gość nos wykręca

mnie obrzydzają mocne "perfumy", po co one tyle tego psikają, można wykitować od tego smrodu, to nie jest atrakcyjne tylko odstrasza na 10 metrów nawet owady

Gość szukać czy znajdywać
50 minut temu, Gość fhgjhg napisał:

a czego u nich szukasz?

Gość daremne szukanie
51 minut temu, Gość Poooo napisał:

Ale to pytanie do młodszych od starszych kobiet, które są po 30, czy ich równolatków?

Nic mnie nie obrzydza, nadwaga i zmarszczki mi się nie podobają, ale grube sa i 20-latki, pomarszczone tez. Okay, zylaki sa  brzydkie.

ale sa tez fajne trzydziechy

fajne ale gdzie one są? bo albo wieczne księżniczki/modelki albo pasztety, reszta zajęte lub samotne mamuśki, wybór nadających się ( tz. nie psychicznych ) zerowy w grupie 30-35

Gość Poooo

Ta co mi sie podba ma 38, ale wyglada na 25.

Gość Mariusz

Męskie rysy twarzy, włosy wygolone po bokach lub jakieś jeżowate, jakby chciały odstraszać mężczyzn.

Reszta to wiadomo, nadwaga. Wiedźmowaty charakterek też i jak ktoś napisał, sztywność, brak uśmiechu, luzu, bezpłciowość. Ubieranie się na szaro-czarno lub podobnie jak stara babcia.

Gość Gośću

Wiele starszych pań wygląda bardzo ładnie, jedyne co odstrasza to zbyt mocny makijaż przy dużej ilości podkładu jak się tak błyszczy pod światłem. Za mocno wygolone głowy po bokach, jestem zwolennikiem długich włosów akurat ale krótkie mało jakiej kobiecie pasują. Gdy masz oponkę na szyi albo mocno poniszczone stopy od ciasnych butów lub tych ze zwężającym czubkiem. Są jeszcze panie co mają taki typowo męski głos Jezu to już wgl. Takie pierdolki jedynie według mnie są odstraszające. Mam 22 ale wypowiedziec chyba zawsze się można. 😁

Gość Gość

Nadwaga, małe cycki, krótkie włosy.

Gość badacz

krótkie wlosy - choc to na szczescie do poprawki,    nadwaga... - jezeli w normie rzedu +15kg to jeszcze nie ma tragedii, lepiej w tą niz szkieletor co to jak chwyce to kosci czuję jakby mialy odpasc

ze zmarszczkami czy innymi sprawami skórnymi chyba nie da sie zrobic wiele. nie powiem, sa tez fajne 40+, ale fakt, ze jakos wolę młodsze, tak do 35... Kiedys na jakims czacie ustawiłem sobie opis  "max 32 lata, powyzej zaczyna sie zbyt depresyjnie" - i nastepna, chyba ~25 latka przyznala rację, w druga strone tez tak jest.

no niestety, trudno tryskac wigorem, gdy zycie w dupe kopie.

1 godzinę temu, Gość fhgjhg napisał:

zalezy czego szukasz.. 😄  jezeli "uwolnienia od brzemienia" + dajmy na to, kilku milych słów od jakiegos dyskretnego / wyrozumialego, to mysle ze kiedys jakis się znajdzie... sa rózne kolka zainteresowań 😉     zalezy tez czym owo dziewictwo bylo spowodowane i czy jego przyczyny juz ustaly, czy dalej oddziałują...

Gość pełna naturalność

rozmiar cycków akurat bez znaczenia, ale krótkie włosy i nadwaga skreślają

Gość Gość

Ja jebie co za idioci tu siedzą. Strasze kobiety to 65 plus. Jeśli jakiś typ lat 30 kilka brzydzi się kobiet w okolicach 40 i ma je za starsze panie to jest chyba upośledzony umysłowo a już na pewno mało inteligentny. Nie wiem czy wy kpicie czy naprawdę liczycie na młode dupy gdy sami jesteście mocno posunieci. Jako średnio zamożni i średnio wyglądający nie macie szans na młode laski więc zejdzcie na zimie bo śmiech pusty ogarnia. Pusty jak wy. 

Gość stare 30stki

w Polsce kobiety wyglądają z reguły na 10-15 lat WIĘCEJ niż mają, popatrz na fotki na gadu czy innym miejscu, 30stka wygląda często jak baba mocno po 40stce na zachodzie. Problem to nadmierne chlanie, stres, nadużywanie makijażu itp. Jak patrze na 30stki to 95% tragedia. Perelki się zdarzają, tylko te z reguły są psychiczne w tym wieku.

Gość Gość

Faceci są jednak chorzy na głowę. Brzydza się naturalnych procesów starzenia u kobiety i ich efektów które nikogo nie omijają a jednocześnie gardza zrobionymi kobietami które robią to m.in. własnie przez was i dla was bo czują presję. Blazenada podstarzalych chłopaków do wzięcia którzy się maja za dobrą partie a w rzeczywistości są gownem. 

Gość sztuczność to ohyda

naturalnie macie wyglądać a nie walić na ryja 5kg tapety i korektorów, farbować czupryny itp. Faceci nie nakładają tego gòwna na ryja i żyją. Makijaż tylko wam niszczy ryje a potem płacz. Pozatym nie chlać i nie kopcić to nie będziecie wyglądać jak 30 letnie babcie.

Gość Gość

Nie wiem w jakim towarzystwie się obracasz ale jeśli widujesz 5 kilo tapety na mordzie u kobiet to muszą to być jakieś karyny z patologicznego środowiska zatem zmień je. Możliwe że swój do swego ciągnie... I co jest złego w farbowaniu włosów zwłaszcza siwych których się przecież brzydzicie? Jak mniemam karyny twoje oprócz chujowego mejkapu maju równie chujowo zrobione włosy i stąd twoje opisy. A pogląd że makijaż niszczy twarz wsadz sobie do lamusa tudzież między owlosiony rów. Hipokryto. 

Gość teępe

baby z natury są durnymi istotami, niszczą jedyne co mają czyli ryj i własne ciało chemią, tępe dzidy

Gość Gość

Kobiety z nadwagą wyglądają okropnie. Te z małym biustem też nie są pociągające. Krótkie włosy to w ogóle porażka, skąd taka głupia moda.

Gość AniafAn

Ania Lewandowska ma 30 i jest super ❤️

Gość dfrccr

To samo co w starszych facetach . Czym się niby różnią stare dziady od starych bab? Tak samo siwi i pomarszczeni. W dodatku dziady mają zakola i gorzej śmierdzą.