Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bydlaki wyprani mózgowo

Píerdole święta i prezenty i nagonke na chorą bezmyślną konsumpcje

Polecane posty

Gość bydlaki wyprani mózgowo

a potem tępe bydło płacze bo długu narobiło i komornik puka do drzwi, tępota umysłowa

Gość świat popsuty

to nie święta tylko interes, od dawna tylko o to chodzi, też nie robie "świąt" ani nie kupuje prezentów

Gość gosc

Śmiesznie wyglądają ludzie jak zapieprzają z tymi wózkami pełnymi aby przy stole pobiesiadować nażreć sie nachlać bo to tradycja biblijna? Diabły tylko wierzą w takie rzeczy,nażreć i nachlać sie można kiedy sie chce,amerykanie co dzień po pracy chleją whisky i nikt nie robi z tego wielkiego alleluja,u nas dwa piwa co dziennie po robocie to alkoholizm,albo jak opowiadają musze kupić 100 prezentów,3 kilo ciasta,10 kg wędliny a pierogi zrobie sama padając na twarz po robocie,bo bóg tak kazał,ale to wina kościoła że ludziom tak mózgi wyprali że inaczej myśleć nie umieją.

Gość zuzuzuzuzu

ja tam lubie świeta 😄 mozna bliskich obdarować jakimś fajnym prezentem którego by sobie zazwwyczaj samii nie kupili. Teraz dla brata np kupiłam lot w tunelu aerodynamicznym speedfly pod wro. Wiem że mu się spodoba bo sporo o tym gadał i lubi takie rozrywki, ale on sobie sam prezentow nie sprawa, iwiec dostanie ode mnie ❤️

Gość Ja piernicze

Pierdoli święta tylko ten kto nie ma z kim usiąść przy stole i kogo obdarować. 

Jak widzę na fb te teksty typu idą święta czas nieszczerych uśmiechów i życzeń i te osoby lajkujące z potwierdzeniem że tak jest to żal mi ich. 

Mam normalną rodzinę i bliższa i dalsza przez cały rok okazujemy sobie sympatię i szacunek. Nie musimy robić tego od święta. Prawda taka że dla ludzi wrednych z natury to może być ciężki czas by raz w roku zmusić się do cieplejszych gestów wobec drugiej osoby. 

Gość świąteczna patologia

te spotkania z rodziną to są przecież sztuczne jak hooj, to samo z dawaniem durnych prezentów z chin, na hooj ta chora konsumpcja i szopka? wpędzanie ludzi tylko w długi i depresje, ten sam idiotyzm co roku