Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttjHS

Kiedy pierwszy raz trafiliście na kafeteria forum

Polecane posty

Gość ttjHS

bo ja to nie pamietam ale pamietam jak pisałem na czacie na interii lub onet to miałem dwadzieścia pare lat i omijałem tzw"po 30 stce " ;-) a teraz 45 mi pukneło ….hmm a swoja drogą to z założenia forum dla kobiet ….-) ale nic o Was bez Nas :-)

Gość Iwona

wczoraj dostałam w mailu reklamę w stylu "kafeteria zmienia się dla ciebie" i zaglądam z ciekawości

Gość Gość 01

Ja wpisałem jakaś bzdurę w wyszukiwarkę Google i wyskoczył mi jakiś wątek z kf i jakoś tak z ciekawości zaczęłem przeglądać te posty i co jakiś czas tu zaglądam 🙂

Gość HEHE

więc był rok 2012 a ja szukałem w google porad na temat kobiet i tak google odesłał mnie do tematu kafeterii, gdzie był właśnie taki temat jakiego szukałem.

No i tak się zaczęło.

Pamiętam, że pierwsze co przykuło moją uwagę to plaga spamu typu "JESTEŚCIE KURWAMI" , "KOBIETY TO KURWY!" oczywiście pisane z nicku Prawik91 😄

Gość ttJHS

mi sie zdaje że jakoś w 2006 trafilem tu ale nie jestem pewien czy wtedy juz była kafeteria

Gość kjhhggf
7 minut temu, Gość ttJHS napisał:

mi sie zdaje że jakoś w 2006 trafilem tu ale nie jestem pewien czy wtedy juz była kafeteria

była

Gość Prawiczy prawik

Trafiłem tu przypadkiem jakieś 5 lat temu gdy szukałem info o prawiczkach przed trzydziestką. Teraz mam prawie 34 lata i nadal jestem prawiczkiem. Dowiedziałem się tu przynajmniej wielu "ciekawych" rzeczy o kobietach i z tego powodu wolę zostać już prawiczkiem do śmierci.

Gość Ryttkka

Jakieś dobre 10 lat temu. Zacząłam od zachozenia w ciążę, później ciąża, wychowanie dzieci,  ostatnio przesiadywałam na uczuciowym.

Gość Michał
3 minuty temu, Gość Prawiczy prawik napisał:

Trafiłem tu przypadkiem jakieś 5 lat temu gdy szukałem info o prawiczkach przed trzydziestką. Teraz mam prawie 34 lata i nadal jestem prawiczkiem. Dowiedziałem się tu przynajmniej wielu "ciekawych" rzeczy o kobietach i z tego powodu wolę zostać już prawiczkiem do śmierci.

ja co prawda prawiczkiem nie jestem, ale na kafeterii dowiedziałem się tyle rzeczy o kobietach, że przeszła mi ochota na szukanie partnerki na całe życie 😄

PS. Kafeteria istnieje od 2003 roku.

Oto jak wyglądała jej oryginalna wersja.

www.zapodaj.net/63810456f6394.png.html

Gość ttJHS

no to jeśli od 2003 to można by rzec ,że 15 urodziny obchodzimy w tym roku :-) Wszyskiego Naj NAj Naj :-)

Gość Aaaas

Ja po raz pierwszy weszłam 8 lat temu jak obawiałam się że jestem w ciąży 

Gość Agata

14 lat temu, jak większość z was szukałam czegoś na necie i mnie skierowało. I tak zostało. Były inne czasy, ludzie byli przyjaźniejsi i rozmowy do białego rana. Teraz hejty i podszywy. Zaglądam sporadycznie, nawet już się nie loguje. Nie ma z kim rozmawiać a nawet fajnie żartować. Każdy manipuluje, jednym słowem. Katastrofa.

Gość ttJHS
28 minut temu, Gość Agata napisał:

14 lat temu, jak większość z was szukałam czegoś na necie i mnie skierowało. I tak zostało. Były inne czasy, ludzie byli przyjaźniejsi i rozmowy do białego rana. Teraz hejty i podszywy. Zaglądam sporadycznie, nawet już się nie loguje. Nie ma z kim rozmawiać a nawet fajnie żartować. Każdy manipuluje, jednym słowem. Katastrofa.

troche racji w tym jest …. aby poziom rozmowy był coraz wyższy, a właściwie by bardziej ze zrozumieniem słuchać innych