Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pracownikmama

Jaki prezent dla szefowej i jej męża?

Polecane posty

Gość Pracownikmama

Co mogę kupić z mężem na święta dla mojej szefowej i jej męża, którzy nam bardzo pomogli w życiu? W internecie są same głupie pomysły albo bardzo drogie. Fundusz to ok. 100 zł. Zaznacze, że są osobami bardzo wierzącymi.

Gość Gość

Może  jakiś lepszy alkohol lub fajny zestaw kawowy tzn filiżanki i dobra kawa . A może jakiś zegar piękny  do salonu .

Tak, dobra kawa może okazać się naprawdę dobrym prezentem. Polecić mogę kawy dostępne w sklepie Szlachetny Smak (https://szlachetnysmak.pl/31-w-kasetkach), bo są zapakowane w eleganckie kasetki. Jeśli chodzi o samą cenę, to w okolicach 100 złotych spokojnie można coś znaleźć. W razie czego, znajdziecie tam również wiele produktów, które świetnie sprawdzą się z okazji zbliżających się świąt. 😉

Gość olaolaola

Nie idz absolutnie w ozdoby do domu jak zegary itp bo w gusta trudno trafić. Jeśli ma być to prezent świąteczny to może być to jakis piękny stroik na świeżym świerku, wino, czekoladki, kosz ze słodyczami, jeśli wiesz że chodzą do teatru np. to voucher aby sobie sami wybrali sztukę.