Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ukulele

Z powodu tego, ze dobrze stoje finansowo, kobiety chca, zebym byl ich kumplem...

Polecane posty

Gość Ukulele

Zalosne to jest... Ja mam na nie tracic kase i byc aseksualnym kolego-bankomatem od przynies, podaj, pozamiataj? Buehehe niech mnie w dupe pocaluja! Nie potrzebuje "kolezanek".

Wszystkie laski lecą na hajs, żadna nie umówiłaby się z biednym bez pracy one już takie są i będą takie do końca życia. Lepiej zostać gejem niż mieć babe a same od siebie nic nie dają nawet loda nie umieją zrobić dobrze. 

Gość Papapapla

Nie prawda. Jestem kobietą i chce mezczyzny, który ma jakąś pasje, który potrafi czerpać z zycia jak najwięcej - jeśli ma w życiu coś co go pochłania , to nie jest desperatem, który chce tylko seksu. Pieniądze to tak naprawdę nic. Swoją drogą znam mezczyzn, którzy myślą, ze mając pieniądze mogą kupić sobie kobietę. Od razu jej opowiadają ile to pieniędzy mają, jakie auto, zabierają do najdroższych restauracji itp. - i wiele kobiet na to pójdzie, bo tak to działa. Mezczyzna daje pieniądze, to ona bierze, nie każda kobieta tak zrobi, ale wina jest po obu stronach. 

Gość mooopooon

"Wszystkie laski lecą na hajs"

x

Oho, kolejny zdebilały incelek. 😄

Powiedz mi w takim razie dlaczego większosć facetów zarabiających najniższą krajową ma partnerkę? I dlaczego mialam sporo koleżanek na studiach, których faceci zarabiali mniej od nich?

No i np. europejki są o wiele bardziej niezależne finansowo od polek. W polszy też to się pomału zmienia.

Moja znajoma mieszkająca w niemczech utrzymuje od kilku lat faceta (tamten jeszcze studiuje) i tam nie jest przez to napiętnowana (w polsce pewnie by była). A kobiety w Szwecji nie pozwalają nawet płacić za siebie na randkach.

Więc skończ pieprzyć takie smuty, bo goowno wiesz, sfrustrowany praviku. 😉 

Gość mooopooon

studiach zaocznych* oczywiście

9 minut temu, Gość mooopooon napisał:

"Wszystkie laski lecą na hajs"

x

Oho, kolejny zdebilały incelek. 😄

Powiedz mi w takim razie dlaczego większosć facetów zarabiających najniższą krajową ma partnerkę? I dlaczego mialam sporo koleżanek na studiach, których faceci zarabiali mniej od nich?

No i np. europejki są o wiele bardziej niezależne finansowo od polek. W polszy też to się pomału zmienia.

Moja znajoma mieszkająca w niemczech utrzymuje od kilku lat faceta (tamten jeszcze studiuje) i tam nie jest przez to napiętnowana (w polsce pewnie by była). A kobiety w Szwecji nie pozwalają nawet płacić za siebie na randkach.

Więc skończ pieprzyć takie smuty, bo goowno wiesz, sfrustrowany praviku. 😉 

i co debilko

porównaj płacę minimalną u niemców

z polską

gul gul gul

taka prawda

lecicie na dobra materialne

niekoniecznie pieniądze

ale z drugiej strony

na co innego macie lecicie

skoro waszym jedynym celem w bytowaniu

jest wysranie gówniaka

i utrzymanie go

to już taka wasza przyrodzona ułomność

jako suk

Gość Jestem robotę

To na chuj się z tym obnosisz?

Gość Jestem robotę

To o co ci "hajs"?

Wyjepac go do kominka "hawire" oddaj bezdomnym a " brykę" do wesołego miasteczka.

Postawa kobiet wynika z tego że demonstruje szczególnie swoją dominację, lekceważysz biednych i ponizasz słabszych.

Tak naprawdę .serwis się o swoje przyszłe dzieci. 

Gość mooopooon

To nie materializm, tylko racjonalne podejście (w polszy za dwie najniższe nawet się nie wyżyje na stancji, a nie każda jest karyną chcącą żyć na mopsie) Tak, lecą ogólnie na zaradność życiową. I tylko życiowe peezdy będą się z tego powodu pieklić. Podobnie jak gruba i brzydka piekli się i wyzywa facetów od najgorszych, bo żaden nie zwraca uwagi na jej "wnętrze".

nie rozumiesz suko

ja nie doszukuję się błędów w myśleniu kobiet

bo jest ono właściwe 

w stosunku do tego na co zostały zaprogramowane

ale to

na co zostały zaprogramowane

czyli prokreacja

prowadzi do przeludnienia

i pogorszenia warunków życia ogółu

nie każdy jest egoistą

i nie każdy przymyka oko

na to, że wy i wasze bękarty

bardziej szkodzą niż pomagają

jesteście szkodliwe w sposób inherentny

poprzez sam fakt posiadania macicy

Gość Gość

No wiesz.... kobiety same w ciążę nie zachodzą... jak się trafi debli, co żyje chwilą i nie dba o zabezpieczenie się, to też jego wina - każdy powinien dbać o swój interes, a nie zrzucać odpowiedzialność tylko na drugą stronę, a dotyczy to tak samo kobiet jak i mężczyzn. Poza tym każdy dąży do fajnego życia, z tym, że jedni na niego ciężko pracują, a inni kombinują jak mogli by żyć za czyjeś. Jednym to odpowiada, innym nie. Możesz przecież nie zadawać się z takimi panienkami zamiast wrzucać wszystkie kobiety do jednego worka. Głupich nie sieją.