Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Moje życie ulegnie zmianie ;) rozdzielimy się z toksyczna matka ;) ~Gość | 10 grudnia 2018 22:48:41 | kategoria: Inne, Odjechane G+ Facebook czekałam na to 30 lat ;) mam w dupie hejterow którzy mają marny żywot i sobie muszę odegrać np na mnie . Matka

Polecane posty

Gość gosc

Moje życie ulegnie zmianie 😉 rozdzielimy się z toksyczna matka 😉

~Gość | 10 grudnia 2018 22:48:41 | kategoria: Inne, Odjechane

czekałam na to 30 lat 😉 mam w dupie hejterow którzy mają marny żywot i sobie muszę odegrać np na mnie  . Matka wróciła do domu do czasu aż sobie nie znajdę pracy 😉 Po ostatniej bójce widzę że ma sinaki na rękach 😉 Mam w dupie to czy ktoś będzie mnie tu ktoś oceniał. Przeżyłam w życiu piekło od małego ojciec alkoholik terrorysta matka słaba psychicznie manipulatorka ...I tak że po takim chorym domu skończyłam dobre studia. Chce wreszcie żyć normalnie bez przeszłości. Żyłam w małej kawalerce z matka ktora była toksyczna. 

Gość Gość

Życzę powodzenia na nowym etapie życia. 

Gość ktoś tam

Mi też ojciec zniszczył życie. Tyran, despota i chory agresor, który raz by mnie chyba zabił gdyby matka go nie powstrzymała. Acz gdy dorosłem "odwdzięczyłem" mu się kilkukrotnym solidnym wpierdolem 🙂 

Gość gość

Ludzie dziękuję za wsparcie 😉 walczcie o siebie tyle wam powiem 😉 wierzcie i walczcie o siebie bo warto.  Trudno żyć pod prąd i przeciwko pewnym osobom ale wiecie że robicie coś dla siebie. Nawet nie zdajecie sobie sprawy że żyjecie wśród tylu toksykow mąż matka ojciec brat oni wszyscy mogą być dla was toksyczni 😉 Matka jest moim toksykiem ale nie myślałam że aż takim że musimy się rozdzielić natychmiast i że muszę sprzedać mieszkanie . Tylko wśród nowych ludzi obcych w nowym otoczeniu które sobie sami wybierzecie można żyć normalnie.