Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pp89

Dzisiaj obcy człowiek mi powiedział tak

Polecane posty

Gość pp89

Niech Cię szlag trafi

A ja do niego : wzajemnie

Ludzie to jednak głupie kurwy, zwłaszcza polaczki

Gość GościuuuuNS

Tak, zgodzę się 😕

Gość mmm

A ja dzis dalam starszemu panu czekoladki 🙂 Byl speszony i slodki a ja mialam malenki dlug wdziecznosci. Zlapalam go kolo mojej pracy 🙂

Ludzie sa cudowni.

Gość Lisa

A mnie jedna dziewczyna zwyzywała, chciała mnie obrazić.  Spojrzałam jej spokojnie i głęboko w oczy i powiedziałam : Dziecko drogie, co sprawia, że masz tyle złości w sobie. Choć, przytul się do mnie. Jesteś kochana, pamiętaj o tym. Zobaczysz, że wszystko będzie dobrze bo jest mnóstwo ludzi dookoła, którzy są dobrzy, trzeba tylko dać im szansę. Ja ci życzę wszystkiego co najlepsze 🙂  cmok.

Gość mmm
9 minut temu, Gość Lisa napisał:

A mnie jedna dziewczyna zwyzywała, chciała mnie obrazić.  Spojrzałam jej spokojnie i głęboko w oczy i powiedziałam : Dziecko drogie, co sprawia, że masz tyle złości w sobie. Choć, przytul się do mnie. Jesteś kochana, pamiętaj o tym. Zobaczysz, że wszystko będzie dobrze bo jest mnóstwo ludzi dookoła, którzy są dobrzy, trzeba tylko dać im szansę. Ja ci życzę wszystkiego co najlepsze 🙂  cmok.

Gdybys do mnie powiedziala: dziecko drogie, reszte wywodu moze wysluchalyby moje plecy. 

Ja wole szczere spiertallaj od falszywego: chodz przytul... bleeh

Gość Lisa
4 minuty temu, Gość mmm napisał:

Gdybys do mnie powiedziala: dziecko drogie, reszte wywodu moze wysluchalyby moje plecy. 

Ja wole szczere spiertallaj od falszywego: chodz przytul... bleeh

Może do Ciebie nie powiedziałabym dziecko ale ona w stosunku do mnie to dziecko było. Jeśli chodzi o "spiertalaj" to tez nie ja. Także Ty też się nie złość bo nie ma na co. To, że ktoś jest inny niż ty to nie powód do tchórzostwa a pokazywanie pleców nim jest. Dziewczynę na dłuższą chwilę zatkało a potem powiedziała: Dziękuję. a po dłuższej chwili: Uświadomiłaś mi jak bardzo potrzebuje czegoś pozytywnego w życiu. Także masuję Ci plecki. Czujesz jak się rozluźniają? I o to chodzi. 

Gość Gość

Co wy tak z łapami do obcych chętnie? Może dla relaksu jakiemus siusiaka wymasuj bo ma spietego. 🤨

Gość mmm
5 minut temu, Gość Lisa napisał:

Może do Ciebie nie powiedziałabym dziecko ale ona w stosunku do mnie to dziecko było. Jeśli chodzi o "spiertalaj" to tez nie ja. Także Ty też się nie złość bo nie ma na co. To, że ktoś jest inny niż ty to nie powód do tchórzostwa a pokazywanie pleców nim jest. Dziewczynę na dłuższą chwilę zatkało a potem powiedziała: Dziękuję. a po dłuższej chwili: Uświadomiłaś mi jak bardzo potrzebuje czegoś pozytywnego w życiu. Także masuję Ci plecki. Czujesz jak się rozluźniają? I o to chodzi. 

ale cie ponosi fantazja 🙂

Gość Lisa
7 minut temu, Gość mmm napisał:

ale cie ponosi fantazja 🙂

Owszem ale nie tylko fantazje trzeba mieć żeby się tak zachować. 

Gość Lisa
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Co wy tak z łapami do obcych chętnie? Może dla relaksu jakiemus siusiaka wymasuj bo ma spietego. 🤨

Jeśli chodzi o masowanie siusiaka to nie wiem co ci poradzić? Domyślam się,że dziewczyny nie masz. Sam sobie pomasuj może?

Gość Gość

Masuje go mentalnie. 

Gość Gość

nic innego nie robi od +- 10 lat. :classic_laugh:

Gość Lisa
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Masuje go mentalnie. 

Zobaczysz, że w końcu znajdzie sie taka co ci pomasuje tylko przestań o tym ciągle myśleć. Znajdź sobie jakieś hobby, coś co lubisz (oprócz tego) i na tym się skupiaj. Reszta przyjdzie sama.

7 godzin temu, Gość mmm napisał:

A ja dzis dalam starszemu panu czekoladki 🙂 Byl speszony i slodki a ja mialam malenki dlug wdziecznosci. Zlapalam go kolo mojej pracy 🙂

Ludzie sa cudowni.

7 godzin temu, Gość mmm napisał:

Ludzie sa cudowni.

Za co go złapałaś? Nie wstydziłaś się?

Gość ttJHS
10 godzin temu, Gość Lisa napisał:

brawo :-)