Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martka

korekta nosa zalamka

Polecane posty

Gość Martka

Prawie rok temu przeszłam korektę nosa. Z nosa długiego i garbatego mam nos większy mniej garbaty i nadal długo. Chirurg narobiła mi przeszczepów i w efekcie powiększyła nos 😟😟płakać mi się chce bo myślałam że spełni moje marzenia o małym prostym nosie. 

Gość xxx

nos nie jest z plasteliny i nie da sie go ulepic jak ci sie chce, poza tym ze tak powiem to do gęby musi pasować

Gość Martka

Teraz nie pasuje jest męski tamten jakoś lepiej mi pasował mimo tego że był krzywy to był wąski i nie wysoki teraz wyglądam jak idź mi stąd i nie wracaj duży nadal długi 😐😐 miał ktoś tak i poprawiał? 

Gość xxx

albo wymyslasz jak głupia, albo jak rzeczywiście nie poszło to idź do innego na poprawkę, ale to zabieg drozszy , trudniejszy i nikt ci  nie zrobi nie wiadomo czego- serio uważasz ze wąski nos jest normalny?

Gość Mika

Skoro jesteś nieszczęśliwa to zaplanuj kolejny zabieg ALE, poszukaj super dobrego specjalisty. Chirurga z wieloletnim doświadczeniem. Poznaj opinie o nim, skontaktuj się z osobami, które miały u niego taki zabieg. Po prostu zrób tzw. staranny research. Nie można kłaść się na stół pierwszemu lepszemu chirurgowi z ogłoszenia. Ps. Z moich obserwacji wynika, że kobiety w tym zawodzie są dużo słabsze - to kwestia wyobraźni przestrzennej a to nie jest mocna strona kobiet (na ogół nie). Jeśli już to też trzeba sprawdzić jej wyniki czyli np. obejrzeć nosy, które zrobiła.