Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAWID222222222

jestescie bez serca, liczy sie tylko kasa???????? wiem ze tak(dla was dziewczyny)

Polecane posty

Gość DAWID22222

,,nikt nie chce krzywego huja'' po1 jest tylko troche krzywy po2 nie wybieralem sobie huja szmaty,dlatego mi dac nie chcecie????

Gość DAWID22222

gwalcil was bede i huj nie bede sie przejmowal

Gość DAWID22222

100 za dupe!!!! ja to wiem i wy tez,wiec przestancie przy mnie udawac, wy mi dacie rozkosz ,ja wam i do tego jeszcze wyjdziecie z bilonem

Gość DAWID22222

poprostu wsune do kieszeni,bez slowa

Gość DAWID22222

zebyscie czasem nie wyszly na dzifki  (ciiiiiii)

Gość DAWID22222

idziemy na uklad??czy mam hakow szukac i coraz wiekszy rozglos robic????

Gość DAWID22222

chociaz raz w tygodniu!!!!(wolalbym wiecej) ,jest was duzo, moze cie sie jakos podzielic

Gość DAWID22222

przez jakis tydzien, ciiiiiiii,czekam

Gość DAWID22222

jak wam bede dawal kase,to moze cie udawac ze sie obrazacie i ze nie chce cie,zeby nie bylo oficjalnie ze jestescie......, ale i tak wam bede wciskal, jestescie jakie jestescie, to chociaz sobie skozystacie

Gość DAWID22222

to nie jest zaden sprawdzian,widze tylko prawde, wiec wiem jakie jestescie, tyle

Gość DAWID22222

,,nadchodzi czas przebudzenia- ,,golym okiem widac same zludzenia'' jak sie nie obudzicie to bedzie koniec swiata,ale to nie jest moj problem

Gość szaarrryyyy

zmien prace bo praca juz dawno cie zmienila...w etatowego zjeba

Gość Gość

Dlaczego każdemu schizofrenikowi wydaje się że posiadł jakaś wiedzę tajemna albo że jest prorokiem? 

Gość DAWID22222

chyba sie jednak skusze na ta operacje penisa,ale najpierw musze zobaczyc co czuje cie z 15stkom

Gość DAWID22222

jestescie pierdolonymi kurwami,WYTLUMACZE WAM TO CHLOPAKI-     Z DRANIAMI SYPIACIE CALY CZAS,ZA MŁODU(ZA CHAJS TEZ BARDZO CZESTO ITP HEH) A JAK CHCECIE SIE JUZ USTATKOWC (WZIĄĆ SLUB) TO SZUKACIE MEZCZYZN KTORYCH ZA MLODU UWAZALISCIE ZA LAMOSOW,ONI ZAZWYCZAJ CIEZKO CHARUJA NA HAJS,I ZA MLODU NIE DOSTAJĄ OD WAS WOGOLE DUPY(ALBO RAZ NA RUSKI ROK)BO UWAZACIE ICH ZA FRAJERÓW(LAMOSOW),ONI NIE WIEDZOM O TYM ZE CO WEEKEND ZA MLODU ICH ZONKI(PRZYSZLE) PUSZCZALY SIE (BARDZO OBFICIE HEH) I GOSCIAMI KTOZY UWAZAJA SIE ZA TWARDZIELI I (UDAJĄ ) WY MACIE ICH ZA PRAWDZIWYCH CWANIAKOW, WASZE ZONY SĄ  ZWYKLYMI KURWAMI(NIEKTORE DO TERAZ SIE PUSZCZAJA OD CZASU DO CZASU INNE TROCHE CZESCIEJ)             - JESTESCIE ZWYKLYMI KURWAMI OD KILKU POKOLEN(SIE TO DZIEJE) 

CALA PRAWDA O DZIEWCZYNACH(TO JEST NIE WPOZADKU) NAM NAPRAWDE ODBIJA SIE TO BARDZO NA PSYCHICE,A NAWET SOBIE SPRAWY NIE ZDAJEMY Z TEGO)

,,MY TAKICH PRZYJEBANCOW DO LUZKA NIE CHCEMY'', ZENIC SIE PO LATACH POSUCHY JUZ TAK

PS. TRAKTOWALISCIE MNIE TYLKO PO KUTASIE(NIE OBCHODZI MNIE TO ZE SIE TROCHE POMYLILYSCIE) ZECZYWISCIE JEST JUZ TROCHE ZUZYTY PO ZA TYM STRESEM_

KONIEC KLAMSTW,OD TERAZ GADAM TYLKO PRAWDE NA TE TEMATY KTORE BEDE CHCIAL

,,A może tak zagrajmy na noże, nie panczlajny!
Na poczet kwarantanny…
Najgorzej! Nie na żarty''

BEDE GWALCIL A WY BEDZIECIE UDAWAC PRZED SWIATEM ZE TAK NIE JEST,WTEDY KRZYWDY NIE ZROBIE

TYLE, 

RADZE SIE WCZUC W LEKTORE BO TO JEST 100PRO PRAWDY

Gość DAWID22222

SAM SOBIOE BEDE BRAL,TYLE

Gość DAWID22222

DALEJ UWAZACIE ZE JESTEM ZWYKLYM SWIREM???   ,,A GDY KONFLIKT NUKREALNY STANIE SIE ZECZYWISTOSCIOM W RAMACH BOMBY .......''

Gość DAWID22222

CO MA BYC TO BEDZIE, BEDE SAM BRAL, JAK SIE SPRZEDACIE,TO PRZYZNAM SZCZEZE ZE NIE MOGE ZABIC CZLOWIEKA,ALE DOTKLIWIE POBIJE SUCZKE, NIE CHCE JUZ ZYC(KTO NIE MA NIC DO STRACENIA...)  zasztyletuje jedynie w obronie wlasnej(jak ktos naprawde mi krzywde b edzie chcial zrobic)

Gość DAWID22222

musi minonc,troche czasu zeby wszystko ucichlo,badzcie gotowe, albo dacie okazje za miesiac ,2, albo bede dla was tyranem,bede bil tam gdzie nie widac,       -mam schizofrenie, niedlugo bede zalowal wszystkikego hehehehehehehe nie ma zartow

Gość DAWID22222

im  wiecej mnie bedziecie ,,wkurwiac'' tym wiekszy rozpierdol(zemste na suczkach)zaplanuje,     nic  o tym nie wiecie

Gość DAWID22222

jestem prawdziwym psychopatom!!!  100prom prawdy

Gość DAWID22222

dobre chlopaki cierpiom od pokolen,oni tego potrzebujom wiecej niz mniej wrazliwe osoby, naprawde bedom po jakims czasie lepsi w luzku niz te udawane(cwaniaki) moge was rozpierdolic,niech sie ktorys dojebie,nie wazne czym wazne ze rozpierdole UDAWAŃCE

Gość DAWID22222

TO PRZEZ WAS GINOM W SAMOCHODACH,DOSTAJOM SWIRA PO 40

Gość DAWID22222

CZLOWIEK JEST ,,ZAPROGRAMOWANY '' ZEBY UPRAWIAC SEX, PRZEZ POSUCHE MOZG SIE ROZSTRAJA, KOSCIOL TO SCIEMA

Gość DAWID22222

,,STUDENT LUDZKICH CHARAKTEROW,PIERDOLONY REDGEN DUSZ''   NAPRAWDE NODPACZYLEM OD TEJ PIOSENKI???? CZY SKAPLEM SIE W TYM ROKU ZE TO WSZYSTKO JEST OD DAWNA DO MNIE NAGRYWANE, TO MI NIE WPLYWA NA PODSWIADOMOSC,JA NAPRAWDE TAKI JESTEM,    ALE WY MI NIE UWIEZYCIE BO JESTESCIE ROOOOBALAMI(KLAMSTW MASZYNKAMI)

Gość DAWID22222

OFICJALNIE MAM SCHIZOFRENIE I ZAMKNAC MORDY

Gość DAWID22222

TO ZE JEST NAS MNIEJ NIE ZNACZY ZE MAMY CIERPIEC, NISZCZY CIE NAS DZIEWCZYNY, NAPRAAAAWDE!!!!!!!! KURWA MAC TAKIE SA FAKTY,JESTESCIE WINNE NASZYCH SMIERCI,NAPRAWDE CZUJE TAKICH CHLOPAKOW, WIEM ZE NIGDY SIE NIE PRZYZNAJA DO TEGO ALE ZUCA SIE IM TO NA MUZGI I NAWET NIE SA TEGO SWIADOMI

Gość DAWID22222

PRZEZ TO ZE JESTESCIE DZIFKAMI, JESTESCIE TEZ PRAWDZIWYMI MORDERCZYNIAMI!!!!! NIC NIE WARTQACIE

Gość DAWID22222

KIEROWCY(PIZDY)-,ORDERCYYY!!!!! KOBIETY DZIFKI (MORDERCY!!!)    ODMIENNY STAN SWIADOMOSCI PLUS(NIEDOROZWÓJ) NAPRAWDE WIE M CO CHCE(PRAWIE)

Gość DAWID22222

CZLOWIEK DUUUCH bakterie, nie jestem zadny,m podrabiancem, niczym nigdy nie bede przed wami szpanowal,bo naprawde mam was za frajerow, tylko cierpie bo jestem saaaaam