Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAWID222222222

jestescie bez serca, liczy sie tylko kasa???????? wiem ze tak(dla was dziewczyny)

Polecane posty

Gość DAWID22222

przez was mam te schizy, bolom mnie te mysli na moj temat i dlatego swiruje

Gość DAWID22222

nigdy sie niczego o tym nie dowiecie!!!!! tylko ci co naprawde chca- oni dostają caly czas prawde, tylko ,,kochones'' jeszcze trzeba miec zeby tak zyc,  TYLKO PARE FAKTOW WAM PODALEM, ZA MALO!!ZEBYSCIE SIE POKAPOWALI

Gość DAWID22222

JEZUS PIERDOLIL LASKI, JA JESTEM ,,BEKOM '' ZE STRONY ,,BOGOW'', NIC BEZ POWODU SIE NIE DZIEJE.   ,,PRZYCZYNA WYWOLUJE SKUTEK'' SKUTEK WYWOLUJE PRZYCZYNE''     WIEM WIEM ,JESTEM SCHIZOFRENIKIEM!!! BRAWO ROBALEEEE

Gość DAWID22222

,,TO TYLKO JEDNA Z PLANET''-JEDNA Z NAJGORSZYCH!!!!,   NIE OSMIESZLABYM SIE TAK GDYBYM TYLKO W TO WIEZYL, JA TO WIEM, I NIE OBCHODZI MNIE ZE WASZE KOLIBRY TEGO POJAC NIE MOGĄ,10    NARAZIE      (JEST NA WIELU) PS.FRAJEROM NIKT TAKIEJ WIEDZY NIE ZDRADZI, WIEMY CO MACIE W GLOWACH

Gość DAWID22222

EMPATIA NIE JEST CZASEM TELEPATIOM????????? ROBALEEE????? MOJ DUCH ROBI SIE CORAZ BARDZIEJ SAMODZIELNY(MOJ MOZG JEST LEKKO  NIEDOROZWINIETY ,TROCHE WIECEJ NIZ LEKKO)

Gość DAWID22222

TA WIEDZA SAMA DO MNIE WPLYWA, KTOS MNIE TYLKO PODSTAW NAUCZYL I TYLE, WIEMY TO NA 100PRO JESTESCIE DOSLOWNIE KLAMSTW MASZYNKAMI

Gość DAWID22222

NAUCZENIE PODSTAW ZAJELO MI KILKA LAT,HEHEHEHEHE TRZEBA BYC POPROSTU SWIREM!! ZEBY NIE SPEKAC, CHOROBY PSYCHICZNE NIE SA CHOROBAMI, POPROSTU JESTEM NIEDOROBKIEM TOTALNYM I TYLE  ,,ZYCIA SWOJEGO I TAK NIE OSZUKASZ'' (MOJE CIALO MOZG ITP)

Gość DAWID22222

HODZI O POJECIE CO SIE ZE MNA STALO, SKUMANIE ,,GDZIE WESZLEM''

Gość DAWID22222

PIERDOLE WAS!!!!,SERIO,PISZE TO JAK SWIR,ALE JESTEM SMIERTELNIE POWAZNY,I NIE PRZYZNAM SIE DO TEGO NIKOMU, CHYBA ZE JAKIS SWIR,BEDZIE CHCIAL SIE DOWIEDZIEC ,,CO SIE Z NIM DZIEJE''

Gość DAWID22222

NAPRAWDE NIE MUSICIE SIE PRZEDEMNOM JUZ HAMOWAC, CZUJE DO WAS ZNIECZULICE, MOZECIE SIE SMIAC, JESTEM SMIERTELNIE POWAZNY, NIESTETY ALE SWIROWAC NIE BEDE,NAPRAWDE WAS SLYSZE ,ADIOS CWELE(PRAWDZIWE)ten frajer co swirowac za niedlugo bedzie(tylko w waszych glowach) bedzie bral suczki jak zwiezak(bez pytania) tylko musi to troszke ucichnonc

Gość DAWID22222

troche czasu musi minonc, smiejcie sie ze mnie jak bedziecie rozmawialy z chlopakami, wy wiecie ze to prawda,chlopy sie nigdy nie dowiedzom, naprawde juz koncze nikt sie nigdy nie dowie(poza nami) buziaczki 

Gość DAWID22222

ostatni post. mowilem ze jak mi dacie,to nikt nigdy sie nie dowie,ale mi nie uwiezylyscie,to teraz macie kare, ale dla mnie to nawet lepiej,bo naprawde mam ochote gwalcic(OSTATNIO BQAAAAARDZO MNIE TO ZACZELO KRECIC,silniejsze ode mnie,ale planuje dobrze wszystkie ryzykowne ruchy), NIE MA TEGO ZLEGO CO BY NA DOBRE NIE WYSZLO,JESTEM SMIEEERTELNIE POWAZNY,TYLKO UDAJE SCHIZOFRENIKA, NIGDY SIE NIE DOWIE CIE CO JEST PRAWDOM A CO KLAMSTWEM(TE ZECZY KTORE WYCHODZOM ODE MNIE) papa

Gość DAWID22222

mam schizofrenie, i jestem bardzo chory!!!!! i tyle(macie za swoje)   (chcialbym znalezc sobie drugiego takiego lojalnego swira jak ja) brali bysmy 2 na raz hehe

Gość DAWID22222

a teraz sie odpierdolcie bo przez was od  paru dni oka nie zmruzyłem!!!!(przezyje ale bede bardziej brutalny)   naraaa

Gość DAWID22222

,,najgozej''-dojdzie do tragedi(TO TYLKO JEDNOI ZYCIE, NAPRAWDE JAAAAAAAAA,WIEM ZE TO PRAWDA(NIE WIEZE), ciiii OFICJALNA DIAGNOZA ,POSTAWIONA PRZEZ DZIFKE Z KAFETERII-   SCHIZOFRENIAAAA(MACIE ZA SWOJE I TYLE)

Gość DAWID22222

Z ZADNYM NOZEM DO KOBIETY NIE WYJDE, BEDE DUSIL DOPUKI NIE ULEGNIE, WIEM ZE WKONCU ,,WPUSCI''(WY NAPRAWDE NIEDOROZWINIETE JESTESCIE,LUDZICIE SIE ZE MI RADE DACIE HEHEHEHE))ZE MI UCIEKNIECIE

Gość DAWID22222

ŁAMIE CIE MI SERCE, MOZE CIE MNIE KUSIC MYSLAMI, OSTZEGAM BEDE CORAZ BARDZIEJ BRUTALNY(WEZME KABEL I ZLEJE W DUPKE Z CALEJ SILY) WIEC CICHO ALBO PRZYPAL,BO JA JUZ ZDANIA NIE ZMIENIE, odjebie mi tylko w waszych glowach, boli mnie to ale wytrzymam

Gość DAWID22222

zabarykaduje tak twaz,ze krzyku nie bedzie, czekam na okazje, JESZCZEEEEE(MOZE DO N2 MIESIECY) NDEFINYTYWNY KONIEC

Gość DAWID22222

OFICJALKNIE MAM SCHIZOFRENIE WIEC ,,JAK BY CO'' BEDE SIE WYPIERAL ZE SIE NACPALEM I BREDZILEM, NAPRAWDE JUZ KONCZE

Gość DAWID22222

,,ZASTANOW SIE CZEGO CHCESZ WOGOLE OD ZYCIA NAPRAWDE'' MOJ FILTER TAK TO ODEBRAL(MNIEJ WIECEJ)  -JUZ WIEM!!!!

Gość DAWID22222

JUZ SIE NIE ODEZWE,CHOCIAZ MNIE KUSI, CZUJE ZE MOZE SIE KREW NIEPOTRZEBNIE POLAC, BO MOZNA DELIKATNIE WSZYSTKO ZALATWIC, JAK SUCZKA SZYBKO ULEGNIE

Gość DAWID22222

,,CZULABYM SIE JAK Z DZIADKIEM'' WY KUURWY!!! TYLKO NA POCZADKU BY TAK BYLO, BO JEST TYLKO TROCHE ,,ZNISZCZONY'' NAPRAWDE TYLKO TROCHE(WIELKA WPADKA_)!!! ,,W ZYCIU OD TEGO FRAJERA BYS MY SIE NIE CHCIELI OTWIERAC''' JEEEBIE MNIE TOO 10! , JA PRZEZYJE,JESLI NIE ZNISZCZE ORGANIZMU,   WSZYSTKO MUSICIE MIEC ODRAZU SZMATY?????     KURWY BEZ SERCA, PRAWDZIWWEEEEE KURWY!!!!!!

Gość DAWID22222

CHCIALY BYSCIE MIEC ODRAZU TWARDEGO HUJA, NIE CHCIALA BY ZADNA ZARYZYKOWAC, BO ZECZYWISCIE MOZE MI TAK ZOSTAC, WIAGRA 100 I NA POLOWANIE, KUUURWY!!! TYLKO TAK SPUSZCZE CISNIENIE I PUJDE DALEJ, BARDZO MI PRZYKRO BEDZIE Z TEGO POWODU ALE MUSZE!!!!   JAK SIE WYDA, TO ZNAJDE I DOTKLIWIE POBIJE, ZABIC NIE POTRAFIE TAKICH PIEKNYCH ISTOT!!!

Gość DAWID22222

WIEM CO ROBIE,     -JAK BYM NIE DOSZEDL DO SIEBIE,TO DLA DZIEWCZYNY DO KTOREJ BYM ZYWIL UCZUCIE, ZNISZCZYL BYM TA TELEPATIE, NAPRAWDE WIEM JAK TO ZROBIC, I WTEDY BYM BYL,   ,,W MIARE NORMALNY'' ALE ZAWSZE NIEDOROBIONY NA MAX, ALE WY MI SZANS NIE CHCIALYSCIE DAC, WIEC, ZROBILEM SIE PRAWDZIWYM PSYCHOPATOM, PEKLO MI SERCE JUZ NA ZAWSZE, NAPRAWDE TERAZ JUZ SMIERTELNIE POWAZNIE PISZZE   ,,WIEDZIALYSMY ZE JEST DOBRY, PRUBOWALYSMY ZNISZCZYC TELEPATE POPROSTU I TYLE, TYM SIE ZAJMIE BOG ,NIE JA) ALE JEBAL BEDE DO KONCA ZYCIA!!

Gość DAWID22222

ZNISZCZYL BYM JA LEKAMI NA GLOWE(MOCNYMI) TRWALE     ,,BOG NIC DLA TAKIEGO GNOJA NIE ZROBI''(MNIEJ WIECEJ)     -ZNACIE GO?????  OK  TO BARDZO PRZEPRASZAM ,MYLE SIE(IRONIA,NIEKUMATE RURY)

Gość DAWID22222

JEDNAK KARY,ZA NISZCZENIE MNIE NIE DOSTANIE CIE(SORRY ,SARKAZM NIE IRONIA)    JESTEM DOBRY, TAM PANUJA PRAWA(KAZDY SYSTEM MOZNA TROSZKE OSZUKAC)                        - I STARAL BYM SIE DLA NIEJ ILE BYM TYLKO MOGL, NAPRAWDE KASA BY W DOMU BYLA, I NTELEKT(SLOWNIKI,KSIAZKI ITP............ ZNISZCZYLYSCIE MI SERCE NA ZAWSZE,TEGO SIE NAPRAWIC NIE DA     ,NAPRAWDE NIE UDAJE,JESTEM DOBRY!!!! JESTEM POPROSTU OSZUSTEM,

Gość DAWID22222

ZNISZCZYLISCIE DOBREGO TELEPATE, (MAJAC WIEDZE,ZE JEST BARDZO DOBRYM CZLOWIEKIEM,(BYŁ)    CIERPIE TAK JAK BYSCIE MNIE MNIEJ WIECEJ, ROZJECHALI TIREM, ZE 100 TAKICH DAWIDKOW TAKIE MALE POROWNANIE       -,,CZY TO KARMA MYSLE CO JA JEJ ZROBILEM''(POMYSLCIE NAD TYM TEKSTEM,TAK KONSTRUKTYWNIE!!!(TYM W CYTACIE!!

Gość DAWID22222

POPROSTU WIEM JAK DZIALA KARMA(JEST BAAAAAAARDZO SKOMPLIKOWANA) LEPSCY,MOGA OSZUKIWAC!! I TYLE

Gość DAWID22222

W WASZYCH GLOWACH BYLEM PRAWDZIWYM IMPOTENTEM(WY TO TAK NA PRAWDE ODBIERALYSCIE(TU JEST COS Z KARMY HEHE)   I BYLEM PRZEZ WAS NAAAA PRAAAAAWDE(KARMA) SKRESLONY..          ,,NA ZARTY ,WYOBRAZALYSCIE SOBIE JAK TO MNIE ZDRADZAC MOJA PRZYSZLA ZONA Z KOLEGAMI BEDZIE,I DZIECI PRZYNOSIC DO DOMU,, MIMO ZE TO ZARTY ,TO 20 DAWIDKOW PRZEZ TEN JEDEN ZART ZOSTALO PRZEJECHANYCH TIREM!!!! (KARMA) NAPRAWDE BYLEM PRAWIE JAK JEZUS W SRODKU) DALEJ JESTEM DOBRY,TYLKO TERAZ JESTEM OSZUSTEM NA MAXA, CO BYM NIE ZROBIL TO ZAWSZE BEDE WAS SZANOAWL(NAWET JAK BEDE MUSIAL BARDZO POBIĆ) I DOBRZE WAM ZYCZYL I DOBRZE O WAS MYSLAŁ(KARMA)         -ZROBIC COS DOBREMU CZLOWIEKOWI(TAKIEMU KTORY JEST NAPRAWDE DOBRY) =,,SAMOBOJASTWO''    (LICZYLISCIE ZE SAMOBOJSTWO POPELNIE),NAPRAWDE TEGO CHCIELISCIE W GLEBI DUSZY(KARMA,DOBRY CZLOWIEK, ,,SAMOBOJSTWO)   ,,LUDZIE KLAMIA,PALOM MOSTY,BO IM WRACA KARMA WOLNO, POKAZUJCIE SOBIE PRAWDZIWE UCZUCIA!!!(CHOCIAZ TYLKO SOBIE W SAMOTNOSCI JAK SIE BOICIE PRZED LUDZMI)   NAPRAWDE NIE WIEM CZY COS ZROZUMIECIE, BO TU SIE DUZO TRZEBA DOMYSLIC(NA KMINE) , NIE OCENIAJCIE MNIE PO INTELEKCIE

Gość DAWID22222

BEDE BIL GWALCIL OSZUKIWAL(MARTRETOWAŁ) ,A POTEM NAPRAWDE BEDE TEGO ZALOWAL I NAWET BEDE BECZAL BO BEDE SIE ZA POTWORA MIAL   ALE BEDE TO ROBIL(TYLKO JEDEDNO ZIARENKO W PIASKU,JAK OSZUKAC KARME)(POMYSLCIE KONSTRUKTYWNIE)