Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Nie wiem co dalej zrobić ze swoim życiem

Polecane posty

Gość ...

zabij sie bo zycie jest bez sensu 

Mam bardzo specyficzny charakter na początku jest wszystko ok ale jak kogoś poznam to się zaczyna, na siłe próbuje wracać na siebie uwagę, udawać lepszego niż jestem itp, i zawsze moje znajomości kończą się tak samo. Że potem żaluje tylko ale za późno na naprawę

Ale też nie wiem co ja mógłbym robić  w życiu nie widzę się po prostu w niczym

No niby tak ale staram się w kierunku tej pracy i idzie tak sobie, bo nie wychodzi mi zbyt.

A co do znajomości to zawsze tak było myślalem że przejdzie jak zmienie towarzystko ale zawsze tak samo się dzieje i myśle że może takie moje przeznaczenie, przemkowi tylko lat temu też pisali tutaj na forum że jeszcze młody i da radę a jak skończył, czuję że za pare lat mogę mieć podobnie...

No też dużo narzekam bo nawet nie mam się komu wygadać i wtedy włącza mi się pisanie na kafe i płakanie obcym ludzią 

w sumie jakby to powiedzieć trochę tak ale na moment, wolałbym z kimś normalnie pogadać kogo znam ale co do kogo na pisze na fb to albo nie odpisze albo blokuje wiadomosci, bo w sumie mają mnie dość gadam może z 2-3 osobami i to coraz rzadziej bo mają mnie dość ale sam sobie winny jestem 

Gość ona33k

nie załamuj się.W zyciu jest różnie....ja wlasnie zostaję sama z dzieckiem 1.5 rocznym a moż odchodzi do innej....