Andrzej1988_ 0 Napisano Grudzień 11, 2018 Cześć wszystkim! Od niedawna mam problem taki że czasami nie czuje że muszę siku i zaczyna mi lecieć w majtki i zastanawiam się nad pampersami dla dorosłych. Doradzi mi ktoś jakie są najlepsze i dyskretne i jak sie do nich przyzwyczaić? Ma ktoś podobny problem? Z góry dziękuję za odpowiedzi Chętnię pogadam też przez gg GG:67140528 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jadzia Napisano Grudzień 16, 2018 Pampersy zostaw sobie na później. Ja również miałam taki problem, ale kiedyś przy kolejnej wizycie u specjalisty usłyszałam o produkcie, który stymuluje mięśnie odpowiedzialne za układ moczowy. Kupiłam sobie pessar kostkowy. Są to takie sylikonowe (niealergizujące) kostki, które w świetny sposób stymulują mięśnie. Dzisiaj po prawie pół rocznym regularnym stosowaniu, nie mam problemu z tą dolegliwością. Ja swoje kostki kupiłam na stronie sklepu naturalnaplodnosc- tam również znajdziesz wiele ciekawych artykułów i porad na różne intymne tematy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach