Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebastian25

Prezenty dla dziewczyny i jej dziecka

Polecane posty

Gość sebastian25

Witam. Jakiś czas temu zakochałem się z wzajemnością w pewnej dziewczynie która ma uroczą córkę z poprzedniego związku. Zastanawiam się dziś właśnie co kupić jej pod choinkę i mam kilka pomysłów ale dziecku nie bardzo wiem co kupić. Chciałbym ją zaskoczyć jakimś niebanalnym prezentem 🙂 Macie jakieś pomysły ? Będę wdzięczny 🙂 Pozdrawiam Sebatian

Gość Gość

Ulubione perfumy dla niej, dziecku piłkarzyki:)

Gość Gosc

Czy to małe dziecię?

Gość Bolo

Dowiedz się od dziewczyny czym się aktualnie jej córka interesuje, bo to się zmienia jak w kalejdoskopie i kup plecak/ piórnik z wizerunkiem czegoś co jest na topie.

Gość Irka

Dla dziewczynki pake słodyczy i lalkę interaktywna która gada jak dziecko małe dla mamuśki coś z biżuterii

Gość Ojej

Kobieta z dzieckiem Tobie wolnemu głowę zawraca? Ja też mam syna i jakoś wszystkich odsyłam,a juz szczególnie panów kawalerow (choć że dwóch było na cztery lata 😂) . Wiesz na co się piszesz?Dobrze się zastanów. Bo łatwo pochopnie coś zrobić. Co do prezentu coś niezobowiazujacego i niezbyt kosztownego, symbolicznego,  drobiazg. Jak dla kobiety wiesz, to u dziecka musisz się o zainteresowania dowiedziec istotną kwestią też jest wiek (a że tego nie wiesz, to przypuszcza że nie jest to długa znajomość) Pozdrawiam. 

😉 

Gość grześ

jesli dziewczynka ma kilkanascie lat, to fajnym pomyslem jest gra na xbox just dance. Poczytaj sobie o niej gdzies w necie, np na stronce ME znajdziesz, i zdecyduj, ale wydaje mi sie, ze mala by sie ucieszyla. Tanczyc przeciez praktycznie kazde dziecko lubi