Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Przemek jest waszym zdaniem skończoną ofermą?

Polecane posty

Gość gość

Jak uważacie?

Gość gosc

aktualnie tak, ale zawsze może ten los odmienić, wystarczy chcieć, z tym że jemu się nie chce, zatem marne rokowania na przyszłość

w jego stanie samemu z siebie się nie zachce, do psychiatry pewno nie pójdzie bo bedzię się bał czy coś

Gość gosc

on sie wszystkiego boi, nawet własnego cienia

Gość cooleżanka

Nie mam zdania :classic_rolleyes:  Może tylko takiego tutaj udaje :classic_cool: A w realu  jest gwiazdą 😎🖐️

Gość gosc
3 minuty temu, Gość cooleżanka napisał:

Nie mam zdania :classic_rolleyes:  Może tylko takiego tutaj udaje :classic_cool: A w realu  jest gwiazdą 😎🖐️

chyba sama w to nie wierzysz :D

Gość gosc

a kto wypisuje debilne tematy? ty czy dash rysiu? a kto wszystkich wyzywa i hejtuje? ty czy dash rysiu? a kto ciągle troluje na necie całymi dniami? ty czy rysiu? a kto wstawia setki jak nie tysiące swoich fotek na kafe w tym wiele obrzydliwych nagich z kutasem i odbytem na wierzchu? ty czy dash rysiu? TY TY TY chory pojebusie

kto bardziej mnie kojarzy  wie jakie mam naprawdę, randomą z neta nie bedę pisał po raz kolejny bo mi się nie chce.

idz na wykop zrob kilka multikont bo tag #codziennysynbozy coś opustoszał ostatnio 

Gość cooleżanka
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

chyba sama w to nie wierzysz 😄

Ale życzę mu  szczęścia :classic_cool:

Gość gosc
5 minut temu, MastemaSatanael napisał:

Zostawcie tego chorego człowieka w spokoju. Dla niego i tak nie ma już ratunku 😕

no tak ale my o niego walczymy bo większa jest radość w niebie z jednego nawróconego niż z 10 sprawiedliwych :)

Gość gosc

przemo tylko wyzywać potrafi, chociaż teraz to sie zbłaźniłeś bo jak ty możesz nieudaczniku sie z corsy wyśmiewać jak ty żadnego auta nie masz, ty nawet rowera nie masz ofermo losu, tak samo z zawodówki sie śmiejesz? ty nieuku z gimnazjalnym wykształceniem? nie widzisz tego jak cholernie żałosny jesteś?

3 minuty temu, Gość gosc napisał:

no tak ale my o niego walczymy bo większa jest radość w niebie z jednego nawróconego niż z 10 sprawiedliwych 🙂

Go nie trzeba nawracać, on potrzebuje ubezwłasnowolnienia i przymusowego leczenia 😕

Gość gosc

Panicz Pzemysław gardzi corsą bo on przecież do auta o niżej klasie niż Ferrari/Porshe to nie wsiada 😎 a kierowcą tych aut jest oczywiscie jego mamusia bo panicz przemysław prawa jazdy nie ma, a poza tym synuś przemuś jest nierozerwalnie połączony z mamusią, Panicz Przemysław maminsynek podspódnicowy, wszystkiego bojąca się ofiara losu z dwiema lewymi rękami

Gość gosc
2 minuty temu, MastemaSatanael napisał:

Go nie trzeba nawracać, on potrzebuje ubezwłasnowolnienia i przymusowego leczenia 😕

dopóki nikogo nie zabije lub zgwałci to nikt nic mu nie zrobi, frustracje i agresja w nim narastają więc kto wie, pewnie niedługo coś odjebie, tylko to już będzie za późno, szkoda tylko jego ofiary będzie, a sam przemo skończy jak trynkiewicz, najpierw psychiatryk lub pierdel a potem zamknięty ośrodek do końca życia

1 minutę temu, MastemaSatanael napisał:

Ale on musi chceć się wyleczyć bo tak dadzą zamknięty pokój, trochę benzo aby smutny nie był i tyle. Jak nie da nic od siebie bo mu psychiatra nie pomoże 

Gość gosc
Przed chwilą, offerma napisał:

Ja nigdy nie pisałem na wykopie 

haha :D toś poleciał grubo :D ale z ciebie żałosna karastrofa, kuźwa zmieniam temat bo czuje że kretynieje przy tym spiertoleńcu

1 minutę temu, offerma napisał:

Ja nigdy nie pisałem na wykopie 

Kolejne kłamstwo jak praca w niemczech 😂 czy bycie kierowcą cieżarówki

Szkoda że już nie rozróżniasz rzeczywistości od swoich faz wytworzonych przez spaczony mózg

Gość gosc
2 minuty temu, Dash Rysiu napisał:

Ale on musi chceć się wyleczyć bo tak dadzą zamknięty pokój, trochę benzo aby smutny nie był i tyle. Jak nie da nic od siebie bo mu psychiatra nie pomoże 

no on sie leczyć nie chce bo przecież on uważa że jest całkiem normalny 😎 poza tym jemu tak dobrze na garnuszku matki wikt i opierunek ma, żarcie pod nos ma, zero obowiązków i odpowiedzialności, więc po co sie męczyć i brać własne życie we własne ręce, po co brać odpowiedzialność za siebie i swoje życie i czyny, po co sie męczyć i chodzić do pracy, po co ta cała męczarnia jak matka wszystko da synusiowi

Gość gość

Ogólnie przemek jest tu dzisiaj po raz pierwszy . Witaj Przemku :)

Przemek pracuje w kanałach.

Przemo coś odjebie dopiero jak mamy zabraknie wtedy pewnie jakaś szybę wybije czy podpali śmietnik aby go przymknęli bo tam przynajmiej się naje w ciepłym. Tylko że tam nie ma kafe i jak on przeżyje?

2 minuty temu, offerma napisał:

Przecież ja se jaja robie

a czy smażenie własnego stolca na patelni to też było robienie sobie jaj?

Gość gosc
3 minuty temu, offerma napisał:

Przecież ja se jaja robie

ty sam jesteś jedno wielkie jajo i żart zaburzony aspołeczny psychopato

Gość gosc

dawanie nagich fot to też jaja

dawanie fot wypiętego odbytu w którego pcha sobie palce to też jaja

wyzywanie wszystkich dzien w dzien od wielu lat to tez jaja

sranie na podłoge i robienie temu zdjec bo niby dziadek okupuje kibel to też jaja

i wiele wiele innych jaj, buahaah no faktycznie koń by się uśmiał, co za kretyn:o

Gość gosc

on sam w siebie nie wierzy, ma niską samoocene, brak ambicji i brak pewności siebie

ja jak go poznałem to myślałem ze jeszcze coś z niego będzie, ale teraz to już nawet ja w niego nie wierze i powiem więcej, jestem pewien że jak siedział tutaj w 2012 roku, jak siedzi w 2018 to tak samo bedzie przegrywał w 2025 chyba ze do tego czasu sie obwiesi

@offerma pewnie nie odpowiesz bo uciekniesz 

ale czemu nigdy nie poszedłeś nawet do zamiatania jakieś hali nawet tylko po to aby czas czymś zająć bo ile można siedzieć tylko odswieżajac kafe i waląc konia do max models. Jakies zajecie na chociaż kilka h w tygodniu