Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Przemek jest waszym zdaniem skończoną ofermą?

Polecane posty

Przed chwilą, offerma napisał:

Bo się boje

czego? minimalnego kontaktu z ludzmi? czy tego że nie dasz rady z pracą co średnio ogarnieta małpa jest wstanie wykonać?

Gość gość

przemo ponizej 10 k miesiecznie nie wstaje z fotela

Gość gość

przemo musisz im pokazac, ze ty jestes krolem, zeby mieli do ciebie szacunek

zrób sobie fryzure jak za czasow ostry23lata czy cos takiego xd

Ale w zyciu nikt nie bedzie się patrzał czy się boi czy nie, nic nie dostaniesz za darmo, jak nawet o minimum nie zawalczysz to zdechniesz w lesie na galezi. 

2 minuty temu, offerma napisał:

Nie, mam tak silne lęki przed tym że nawet jak miałem okres że głodowałem bardzo kilka dni nie jadłem dosłownie nic

Nawet jakby ktoś mi zaproponował prace to ja bym do niej nie poszedł... 

To do psychiatry z tym się idzie a nie wrzuca fotki stóp do oceny na kafe

1 minutę temu, offerma napisał:

Te fotki to moja walka z akceptacją siebie....

a przed chwila mówiłeś ze to podszyw... hmm? widzisz już nie odróżniasz co jest prawdą a co faza

Gość gość

on kiedys, chyba nie tak dawno wrzucal foto, ze niby jedzie do psychiatry i foto z poczekalni, siostra miala go tam zawiezc, ale czy to prawda czy mit to nie wiem

Przed chwilą, Gość gość napisał:

on kiedys, chyba nie tak dawno wrzucal foto, ze niby jedzie do psychiatry i foto z poczekalni, siostra miala go tam zawiezc, ale czy to prawda czy mit to nie wiem

ale potem napisał że nie był w środku bo się bał i uciekł, a zdjecia leków to niby były jakieś losowe tabletki co matce ukradł 

Gość xrtxrx

nie miał słoneczka w gimnazjum, bo nie chodzil do gimnazjum, wiec w wieku nastoletnim mial juz problem natury niezarochania, potem sie poszerzało.

Gość gość

Zajmijcie się swoim nędznym żywotem hieny z kafe. Jakie to beznadziejne życie i osobowość trzeba mieć aby wyrokować jakieś postacie z forum. Jego życie, jego cel lub brak celu. Wy jeszcze gorzej przegraliście co niektórzy stąd

Gość gość

szykuj dupsko na sex

Gość gosc

czyli co Przemek, krótko mówiąc już się poddałeś, pogodziłeś z tym że jesteś zerem i nie masz zamiaru robić kompletnie nic, tylko dalej tak trwać i wegetować jak do tej pory? czyli samotnie w 4 scianach, całe dnie przed kompem, troling głupie fotki i tematy. Tak ma wyglądać twoje życie? juz naprawde nie zamierzasz nic ze sobą zrobić? ani iść do pracy, ani do psychiatry by leczyć te lęki i fobie, ani komplletnie nic?

Gość gosc

on się już dawno poddał, teraz tylko kretynieje coraz bardziej, tylko co go trzyma przy życiu to nie wiem, bo ja na jego miejscu czułbym totalny bezsens istnienia, bo nawet nie wiadomo na co on czeka tak wegetując, na cud? na śmierć? nie wiem....

Gość Catch22
12 godzin temu, Dash Rysiu napisał:

pravik

Przynajmiej jakieś wykształcenie mam i nie jezdze autem tylko w grach

Mam ci przypomnieć?  Zapamiętaj więc.."ludzi nieporadnych życiowo powinno sie z urzedu poddawać eutanazji"..

Gość Chrześcijanin
1 minutę temu, Gość Catch22 napisał:

Mam ci przypomnieć?  Zapamiętaj więc.."ludzi nieporadnych życiowo powinno sie z urzedu poddawać eutanazji"..

tak to Hitler mówił, wyjazd stąd nazisto

Gość gosc

to już wychudzeni więźniowie Aushwitz w stanie przedagonalnym mieli więcej woli życia i przetrwania niż ma Przemek, jemu to widać totalnie zwisa, on ciągle tylko liczy na cud albo że ktoś go weźmie za kołnierz i poprowadzi za rączke jak małe dziecko i go "ustawi" w życiu

Gość Catch22
17 minut temu, Gość Chrześcijanin napisał:

tak to Hitler mówił, wyjazd stąd nazisto

Ja mówię o totalnych leniach co to bawią się trollowaniem i spędzaja dni,miesiące i lata przed komputerkiem narzekając na życie do doopy i bez doopy..skonczysz w geriatryku albo pod mostem i nikt ci nie pomoże

Gość gosc

jak widzicie wy się bardziej przejmujecie jego życiem niż on sam, debil ma wszystko w dupie nawet sie nie odezwie

szkoda czasu na niego i nerwów, bo takie olewactwo z jego strony tylko wkurwic moze, tyle macie z tej życzliwosci i pomocy do niego

Gość Falszywe zaklamane gnidy

Ja nie rozumiem jednego-jak mozna byc takimi zaklamanymi i zafalszowanymi ludzmi ktorzy zrobia wszystko aby zrobic z kogos niewolnika finansowego na co ja nie pozwole.Klamac,zmyslac ze ktos zdradza,spi z wlasna matka.Najpierw zniszczyc komus zycie a potem pluc w morde ze jest nieudacznikiem.

Gość gosc
5 minut temu, Gość Falszywe zaklamane gnidy napisał:

Ja nie rozumiem jednego-jak mozna byc takimi zaklamanymi i zafalszowanymi ludzmi ktorzy zrobia wszystko aby zrobic z kogos niewolnika finansowego na co ja nie pozwole.Klamac,zmyslac ze ktos zdradza,spi z wlasna matka.Najpierw zniszczyc komus zycie a potem pluc w morde ze jest nieudacznikiem.

że co? tematy ci sie pomyliły albo osoby? my tu piszemy o przemku prawiku, legendzie tego forum który od 11 lat bezrobotnie przegrywa swoje życie, całe dnie przesiadujac na tym forum, ma 27 lat i nigdy nie pracował a edukacje zakonczył na gimnazjum. O jakiej ty zdradzie mówisz jak on nigdy dziewczyny nie miał, jakie spanie  z matką co ty wymyślasz teraz, wlezie to takie w temat i pisze swoje dyrdymały nie wiadomo do kogo i nie wiadomo o czym

Gość gosc

przemek jak ten typowy struś schował głowe w piasek i zadowolony :D ale to twoich problemów przemuś nie rozwiąże, całe życie będziesz uciekał przed problemami, odpowiedzialnością i samym sobą, ale to ci nic nie da

Gość captcha

Przemek jest jeszcze młody ma czas na pracę, dziewczynę, obowiązki

Gość gosc

pewnie że tak, do 40stki może spokojnie się opiertalać i gnić na kafe

Gość captcha

chyba nie myślisz że bedzie tu siedział w wieku 40 lat?

Gość jpd wpd

DISTROJ777 jedna z grubszych bakterii która ma duzo do srania bo nic po za gownem nie reprezenutuje.

Gość jpd wpd

był gwałcony psychicznie przez baby

1. Chciały żeby sie napocił jak chce...

2. Mówiły mu że jest zboczeniec jak chciał...

3. Nie pszeszedł inicjacji